Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
Ashly te lajmerova dhe ne nje teme tjeter dhe po ta perseris kur te me drejtohesh mua mati mire fjalet dhe mendohu dy here tani te shpjegoj pak meqe e paske pas me mua.
Se kuptoj ku e pe ti qe ne po merreshim me gjatesine tende dhe me takat e tua kur as te njoh as nuk te kam pare ne msn as live qe te di sa e gjate apo e shkurter je ...ti hyre si fanti spathi ne nje bisede qe ishte midis meje dhe Cecit dhe skishte te bente fare me ty ishin gjerat tona private .
Ku e pe ti qe po merreshem me takat e tua dhe gjatesine tende ??
Car kujton ti qe jeta jone rrotullohet rreth gjatesise ,bukurise tende te vetmen ... te kam lexuar ka qene kur flet per babin tend dhe aty me vjen keq si njeri po gjerat e tjera qe shkruan as kam kohe e deshire ti lexoj ...si kujton ti se do merrem me ty o me dike tjeter qe ben interesanten ne foruum e do prish nervat e mia me keto idiotsira ?
Per cfare djegje kruarje po flet ti mos kujton se flet me ndonje shoqe tende sme njeh ste njoh prandja mbaj vendin tend dhe une timim . Vajze e dashur nese ti mund te ishe prekur nga ndonje shkrim i imi me dergoje mp e te sqaroje une pa problem jo me bo trimen ne forum .Mos kujto se kam frike te pergjigjem ofendimeve dhe fjaleve ofenduaese te tua nuk dua te ulem kaq poshte besoj se u sqaruam po pate noj gjo tjeter ka mp ...
Po ta them dhe njehere qe mos u merr me thashetheme se ske dhe moshe per tu marr dhe sa per babin tim mos e permen fare ne kte shkrim se ke pune te tjera ska pse te te vije keq as ty asnjerit dhe sa per interesanten un interesante jam skam pse behem zog dhe kam qene un personi siper