Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Si e imagjinoni antarin/en e mesiperm?
Gjithsej 120 faqe: « E parë ... « 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

nuk dua baba pijanec

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 00:48
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
per ty ngrihu si te dush

Ashly te lajmerova dhe ne nje teme tjeter dhe po ta perseris kur te me drejtohesh mua mati mire fjalet dhe mendohu dy here tani te shpjegoj pak meqe e paske pas me mua.
Se kuptoj ku e pe ti qe ne po merreshim me gjatesine tende dhe me takat e tua kur as te njoh as nuk te kam pare ne msn as live qe te di sa e gjate apo e shkurter je ...ti hyre si fanti spathi ne nje bisede qe ishte midis meje dhe Cecit dhe skishte te bente fare me ty ishin gjerat tona private .
Ku e pe ti qe po merreshem me takat e tua dhe gjatesine tende ??
Car kujton ti qe jeta jone rrotullohet rreth gjatesise ,bukurise tende jetes tende private ...te vetmen here qe te kam lexuar ka qene kur flet per babin tend dhe aty me vjen keq si njeri po gjerat e tjera qe shkruan as kam kohe e deshire ti lexoj ...si kujton ti se do merrem me ty o me dike tjeter qe ben interesanten ne forum e do prish nervat e mia me keto idiotsira ?
Per cfare djegje kruarje po flet ti mos kujton se flet me ndonje shoqe tende sme njeh ste njoh prandja mbaj vendin tend dhe une timim . Vajze e dashur nese ti mund te ishe prekur nga ndonje shkrim i imi me dergoje mp e te sqaroja sic te kam derguar une dikur une dhe jo me bo trimen ne forum .Mos kujto se kam frike te pergjigjem ofendimeve dhe fjaleve ofenduaese te tua nuk dua te ulem kaq poshte besoj se u sqaruam po pate noj gjo tjeter ka mp ...

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 00:59
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Ashly te lajmerova dhe ne nje teme tjeter dhe po ta perseris kur te me drejtohesh mua mati mire fjalet dhe mendohu dy here tani te shpjegoj pak meqe e paske pas me mua.
Se kuptoj ku e pe ti qe ne po merreshim me gjatesine tende dhe me takat e tua kur as te njoh as nuk te kam pare ne msn as live qe te di sa e gjate apo e shkurter je ...ti hyre si fanti spathi ne nje bisede qe ishte midis meje dhe Cecit dhe skishte te bente fare me ty ishin gjerat tona private .
Ku e pe ti qe po merreshem me takat e tua dhe gjatesine tende ??
Car kujton ti qe jeta jone rrotullohet rreth gjatesise ,bukurise tende te vetmen ... te kam lexuar ka qene kur flet per babin tend dhe aty me vjen keq si njeri po gjerat e tjera qe shkruan as kam kohe e deshire ti lexoj ...si kujton ti se do merrem me ty o me dike tjeter qe ben interesanten ne foruum e do prish nervat e mia me keto idiotsira ?
Per cfare djegje kruarje po flet ti mos kujton se flet me ndonje shoqe tende sme njeh ste njoh prandja mbaj vendin tend dhe une timim . Vajze e dashur nese ti mund te ishe prekur nga ndonje shkrim i imi me dergoje mp e te sqaroje une pa problem jo me bo trimen ne forum .Mos kujto se kam frike te pergjigjem ofendimeve dhe fjaleve ofenduaese te tua nuk dua te ulem kaq poshte besoj se u sqaruam po pate noj gjo tjeter ka mp ...

Po ta them dhe njehere qe mos u merr me thashetheme se ske dhe moshe per tu marr dhe sa per babin tim mos e permen fare ne kte shkrim se ke pune te tjera ska pse te te vije keq as ty asnjerit dhe sa per interesanten un interesante jam skam pse behem zog dhe kam qene un personi siper

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:02
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Po ta them dhe njehere qe mos u merr me thashetheme se ske dhe moshe per tu marr dhe sa per babin tim mos e permen fare ne kte shkrim se ke pune te tjera ska pse te te vije keq as ty asnjerit dhe sa per interesanten un interesante jam skam pse behem zog dhe kam qene un personi siper

hahahah moj po ti paske probleme te medha shikimi moj goce se ska mundesi ka dy gjera o nuk kupton o ban sikur nuk kupton ...po te pyes dhe nje here ku e pe ti qe po flitej per ty per gjatesine tende dhe takat e tua ...jam kurioze ta di ...

Amon ka noj moderator ne forum ti ve njecik ato postimet e mia dhe te cecit dhe te shikoje ku kemi fol per Ashlyn sepse spo kuptoj se ku qendron problemi i kesaj dhe ku e kemi ofenduar se spo marr vesh ...

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:08
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahahah moj po ti paske probleme te medha shikimi moj goce se ska mundesi ka dy gjera o nuk kupton o ban sikur nuk kupton ...po te pyes dhe nje here ku e pe ti qe po flitej per ty per gjatesine tende dhe takat e tua ...jam kurioze ta di ...

e kam pak se e kam xix saqe ti se meno dhe se imagjino

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:10
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Ashley nese ti mendon qe e kemi pas me ty eshte problemi jo jo i imi vetem po te them kaq dhe eshte hera e funit qe flas me ty per ekte gje :here tjeter lexo ma mire para se te akuzosh njerezit .hajt shnet se te kushtova dhe shume kohe ...

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:12
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

e acarume

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:17
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

ti mi qeteso nervat se sot kam qene e merzitme.

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:19
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
e acarume

jam e qete nuk acarohem kollaj ...pastaj mos harro une jam mesuese merrem me femijet qe kane probleme mendore puna me ato me ka mesuar te jem shume e durushme ...

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:24
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Gjithsesi..derisa te kaloni ne biseda normale si ti Achley dhe ti Bjonde ( si me pare) un ju shof te acaruara!!

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 01:29
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 120 faqe: « E parë ... « 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Si e imagjinoni antarin/en e mesiperm?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar