Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 104 105 106 107 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Mikja ime erdhi gushti , keshtu qe po vjen edhe udhetimi drejt shtepis.Me ngjan vetja dallendyshe :p
Nese do jesh kete vere do kem kenaqsine te te ofroj nje kafe ku te duash vete

se besoj diabolik se do jem dhe kete vit e per disa vite te tjere dhe kjo nuk varet nga une .....se ke iden sesa me ka marr malli ....kur te jesh ne elbasan pershendete nga ana ime dhe na bej disa foto ...e kalofsh sa me mire afer familjes tende ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2009 00:10
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
[FONT=arial] Ti erdhe duke celur lulet , dhe u bere vesa e tyre.
U zgjova edhe une atje ku mengjesi ishe ti
dhe ne preherin tend une preha friket , mahisa plaget , mohova erresiren .
E ngrita koken dhe pesha e se kaluares nuk u ndie me papritur ,
te pash ne sy dhe ne syte e tu njoha lumturine,
atje gjeta driten atje nuk kishte vec diell as terr as ferr , as tmerr.
Atje gjeta buzeqeshjen , tenden , timen, te vete botes
dhe krahet hapa kerkova te fluturoj , engjejt me paten zili
e mora rrugen me zemer,mendje , deshire , neper endrra
endrrat , deshirat , zemra me sillnin per tek ti.
Dhe i uleras botes ,ne zerin tim vibron agimi
agimi i nje ndjenje qe me mbush me jete
kam hapur velat , anija ime lundron mbi ndjenja
lundron e qete e ska tallaz ta trembe, ska frike ta step.
Un jam ketu , marr fryme thelle, hapat hedh
kridhem ne detin e pafund te qenies tende
neper lendinat me tulipan te trupit tend
neper buzet e tua kult i puthjes.
Tani cmendurisht ti je pjese e imja,
pafundesisht imja,perjetesisht imja
une do te jetoj ne buzeqeshjen tende
ndersa ti do te jesh buzeqeshja ime.

U dashka iliriusa qe te hedhesh gjera te tilla

Me dha nje ndjenje pozitiviteti tek e lexoja, e me futi ne nje bote tjeter ku ishte bukur te merrje pjese, pa menduar per ndonje difekt qe mund te kishte. Flm

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2009 03:36
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
Ah sa joshje dhe frike me japin endrrat e mia te zhytyra ne imagjinaten tende,me duket se çdo mendim i yti me zhvesh nga mburoja morale dhe psikologjike, dhe si pa dashur perbadhem me friken e pendimit.
Ti jeton ne mendimet e mia sikur gjethja, qe me friken e vjeshtes nuk don ta pranoje qe i eshte afruar fundit.
Ashtu e zhytur ne mosrealizimin e endrrave kerkon te gjesh justifikimin ne ciklin biologjik qe sa me shum ta kuptosh,aq me shum gjen diferenca qe per ndjenjen e paster dhe hyjnore jane te papranueshme dhe te padenja.
Ndoshta harrimi i rreme me ndihmon ta vras agonine dhe trishtimin qe i mbush ditet e mia,por kurrsesi nuk e ndal lotin e ndarjes.
I pergjumur nga vuajtja e pashpirt mundohem ti laje syte e mi me lotet qe me ka dhuruar harresa jote,por ne vend te freskise, me dhurojne vetem dhimbje dhe dashuri.

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 06:47
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
everlast
kurvar

Regjistruar: 11/02/2004
Vendbanimi: spaç
Mesazhe: 56

Ne ditet e mia pa ty...

Eci me hapat e mi te lehte permbi dhimbje ,
e shkoj kurrekund e gjithkund pa e ditur ku e perse.
Rugeve te shtegtimit tim shikoj rrenoja dashurish
dhe nje qytet qe fundoset... ai qytet jemi ne.

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2010 17:32
everlast nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të everlast Kliko këtu për të kontaktuar me everlast (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: everlast Shto everlast në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto everlast në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

ditet e mia pa ty ..........................

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2010 17:47
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
everlast
kurvar

Regjistruar: 11/02/2004
Vendbanimi: spaç
Mesazhe: 56

Ja edhe nje kenge qe i pershtatet kaq mire kesaj teme...

Ditët pa ty

Atje ku ska njeri
I vetmuar te pres un ty
atje ku heshtja me mundon
atje ku dje,u ndame ne pergjithmone

Pas shume e shum vjet
Plagë e djeshme sot me vret
po cfaj kam un
akoma te dua shume

ref:
Jo nuk do lejoj
asnjehere un s'do lejoj
akoma te pres
cdo nate e cdo mengjes

Jo nuk do lejoj
asnjeher un sdo lejoj
e imja je ti
bota le ta di

Asnjeher nuk munda dot
te dashuroj pa derdhur lot
pa ty i huaj jam un
pergjithmone perher e me shume

Pas shume e shum vjet
Plagë e djeshme sot me vret
po cfaj kam un
akoma te dua shume

ref:
Jo nuk do lejoj
asnjehere un s'do lejoj
akoma te pres
cdo nate e cdo mengjes

Jo nuk do lejoj
asnjeher un sdo lejoj
e imja je ti
bota le ta di
bota le ta di

http://www.youtube.com/watch?v=017mlFi2V_I

Mesazh i vjetër 29 Qershor 2010 01:21
everlast nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të everlast Kliko këtu për të kontaktuar me everlast (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: everlast Shto everlast në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto everlast në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Hiqemi sikure harrojme, hiqemi sikure ai( ajo ) kurre nuk ka existuar, hiqemi sikur jemi kaq perfected, and in the end here we are... Reading our "ugly"memories...Was he real? Was he a nasty man? Was he as honest as he thought he was? Was he in love with me? How we keep writting when we're dishonest with ourselves?

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2010 06:42
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Hiqemi sikure harrojme, hiqemi sikure ai( ajo ) kurre nuk ka existuar, hiqemi sikur jemi kaq perfected, and in the end here we are... Reading our "ugly"memories...Was he real? Was he a nasty man? Was he as honest as he thought he was? Was he in love with me? How we keep writting when we're dishonest with ourselves?

kshu ndjehem dhe une te njejtat pyetje i bej vetes enya llemb aq shume qe te duket sikur te merr frymen

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2010 16:58
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Ditet e mia pa ty jane te trishta,pa kuptim,pa ngjyra

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2010 19:25
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Ditet e mia pa ty te vrazhda

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2010 20:58
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 104 105 106 107 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar