Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Une dola gjithe mbasditen. Bleva nja dy CD ca mrroklla dhe erdha... Kam ngrene. Jam si plakat ne te ngrene,s'dua te kaloj asnje min Ke frike nga avioni,?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Vetem nqs eshte duke me rene mbi koke.. Sa here ne vit te bie te kercesh?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Te jem e sinqerte 1 her me njerez & nja 20 her vetem Kercen bukur ?
Nuk e di.. nuk para shihem ne pasqyre kur kercej. Te behet mishi puckuriz-puckuriza kur fillon ahengu?
Vetem ashtu hudhem si manushe perpjete thuaj Po pijen si e ke?
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Nuk e di.. nuk para shihem ne pasqyre kur kercej. Te behet mishi puckuriz-puckuriza kur fillon ahengu? Nga ndonje muzike e bukur dhe kur kercen ndonje sorkalle. E kercen sorkallen (vallen dmth).?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Nuk e di.. nuk para shihem ne pasqyre kur kercej. Te behet mishi puckuriz-puckuriza kur fillon ahengu?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nga ndonje muzike e bukur dhe kur kercen ndonje sorkalle. E kercen sorkallen (vallen dmth).? Sorkadhen dhe luaneshen.. i vdessssss Cec.. lere mos e pyet Sa here je dehur tamam?
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Nga ndonje muzike e bukur dhe kur kercen ndonje sorkalle. E kercen sorkallen (vallen dmth).?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Sorkadhen dhe luaneshen.. i vdessssss Cec.. lere mos e pyet Sa here je dehur tamam? Tamam tamam nja dy here, te paren kam fjetur nja tre dite rresht, te dyten perfundova ne spital se mu be verem. Cila eshte pija juaj e preferuar?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Sorkadhen dhe luaneshen.. i vdessssss Cec.. lere mos e pyet Sa here je dehur tamam?
Vera. E kuqe. Sa kate ka dykateshja ku banon tani?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Vera. E kuqe. Sa kate ka dykateshja ku banon tani? E the vete Po pallati jot sa katesh eshte?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Vera. E kuqe. Sa kate ka dykateshja ku banon tani?