Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
hahaha Niqua epo kjo eshte nga inati i burrit te shkoj me komshiun ...Niqua kete vere une kalova 1 jave ne Paris ku takova dhe Cecin u kenaqa shume e di gjithe forumi kete gje se jemi talluar me muaj dhe une po kujtoja momentin qe ajo me pa kur zbrita nga avioni une jam e gjate 1.73(kam heq nja 2 cm se jam fut ne uje )dhe ate dite kisha taka shume te larta Ceci eshte pak me e shkurter se une dhe kur me pa me tha "amon se takat kishe manget ti " une duke qesh i thashe" e moj dhe ti se 10 pont jane " ajo mu pergjigj "13 thuj" ... kjo qe ajo qe po kujtonim asgje me shume ...dhe tani qe po ta tregoj me vjen me qesh ...
kacurrelse
ahahahaha marshalla qenke, une qenkam i cike me e shkurte se ty... me vje mire qe e paske taku cecin, nuk e njoh por nje dite u shpreh shume keq.. mund te jet dhe njeri i mire se fundi i fundit forum eshte ktu... une para ca viteve kam takuar nje antare qe shkonim shume keq.. u ngaterroheshim cdo here.. ishte shume pordhace dhe pordhacet si duroj dot.. kur u takuam ne TR baaaa ca ndryshimi kishte.. u bem shoqe te ngushta...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|