Regjistruar: 29/12/2007 Vendbanimi: ...... Mesazhe: 5021
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Te dyja. Te shijon seksi mbas nje zenke te eger? hate sex can be the best, but its unheathy in the long run, especialy in a realtionship... po po ju femrave a ju pelqen qe mashkulli te ju trajtoje si nje dirty whore ne krevat?
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Te dyja. Te shijon seksi mbas nje zenke te eger?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha Anemone E pyet partnerin mbas aktit : "Cfare po mendon"? jo, jam shum e i perokuptuar te marr fryme, mbas nje intense workout of 3 seconds po, ti?
Citim:Po citoj ato që tha Anemone E pyet partnerin mbas aktit : "Cfare po mendon"?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday C'efekt te jep shiu zakonisht? me gezon, vetem nga fakti qe i ben te gjithe te tjeret mizerable
Citim:Po citoj ato që tha Heyday C'efekt te jep shiu zakonisht?
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Vete me ngacmove per heren e dyte Kurve = ..... ? U sa kam qeshur, paska edhe nje fjale tjeter atje diku "Kurvicka" hahahaha http://www.urbandictionary.com/define.php?term=kurva
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Vete me ngacmove per heren e dyte Kurve = ..... ?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
mme falni po.. pse qeshni?
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
me qieshet , nga 0 deri te 10 sa aktive eshte jeta juaj sexuale ? ....and stop lying this time
Te themi qe ka pasur periudha me te mira.. per momentin jemi aty te nota kaluese. Cne kjo pyetje?
hmmm... i bei qe te jete 5 ..por dhe 9 ose 10 kaluese eshte sec me erdhi ashtu! sa eshte ora , mundesisht dhe min e sakte ?
18:34 e kam une. Kur e ke thene genjeshtren e fundit?
dje , ke tattoo-s ?