Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
pse nuk e nxjerr avatar ...
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pse nuk e nxjerr avatar ... ndoshta... naten angjel ,faje qe jeni ne linje gjume te embel e me endrra te bukura ... mendim i castit :kam nevoje te fle ne krahet e tu....
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil pse nuk e nxjerr avatar ...
sapo doja te te tregoja dicka te avatari im ... por shko fli dite tjeter naten Bionde (te perqafoj meqe ska emoticon perqafimi ketu)
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sapo doja te te tregoja dicka te avatari im ... por shko fli dite tjeter naten Bionde (te perqafoj meqe ska emoticon perqafimi ketu) jo moj he ma trego spo iki
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sapo doja te te tregoja dicka te avatari im ... por shko fli dite tjeter naten Bionde (te perqafoj meqe ska emoticon perqafimi ketu)
shife se do e heq
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shife se do e heq e pashe ... vetem ne endrra bashkohen te ndaret ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil shife se do e heq
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e pashe ... vetem ne endrra bashkohen te ndaret ... ehhhh .... naten tesoro
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA e pashe ... vetem ne endrra bashkohen te ndaret ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ehhhh .... naten tesoro Naten angjel nje perqafim ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ehhhh .... naten tesoro
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Do rrini urte ju, se do i bllokoj nderrimet e avatereve cdo 2 minuta. Kjo gruja ihere s'durohet. I trego Bashkimin dynjase e s'ia trego burrit. Bionde, gjume te amel.
he mo se foton tone i tregova ... thuj ca te duash po nuse me te bukur s'kishe pare zotrote