Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Ditet e mia pa ty jam mesuar ti jetoj ,cfare me merziten em shume ehste ditet e mia me ty ku me ben te ndjehem me vetem ,dhe me keq se ne ditet e mia pa ty

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Shkurt 2011 04:47
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Dite-nates pa ty po i merret fryma , fryme e thyer mijra pjesezash .I mbledh nje nga nje , nje nga nje me treten ne kraharor . Dhe ti , ti je atje ... atje tej ku era te pushpurit floket , dhe hapat klithin , hija ste ndjek me si dikur . Dielli per ty vanitet , gjithe jeten duke perenduar si yll qe kerkon te shuhet nga indiferenca. Dhe kujtimet ngaterrohen neper gishta , ti i terheq forte , ti do ti shkulesh por smundesh .Nuk ke fuqi , je lodhur , lodhur nga ajo qe mund te kishe por qe humbe , humbe frikshem nga ajo qe ti smendoje kurre . Tani dite-nata hesht , hesht edhe ti , flet vetem e tashmja trasparente si loti , por ne sfond asnje psheretim .Nuk ka psheretima ne ditet e tua pa mua ... Ndersa ne ditet e mia pa ty ?! Heshtin edhe ato ne prezencen tende...

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 01:19
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

po mendoja per cfare te mendoj ne ket ditet e mia pa ty e papritur mu ngaterruan orbitat fundja sdija per cfar te emndoj

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:20
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

jane nje torture e vertete

Mesazh i vjetër 18 Nëntor 2012 19:39
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Ne te dy jemi ndryshe . Ndryshojm ne detaje , ne grimca te vogla qe pershtjellohen ne ate qe quhet vetvetja.Sado u perpoqe te me ndryshosh ti , sado u perpoqa te ndryshoj une perseri dola ne identitet. Ti nuk ndryshove, thjesht u pershtate si nje rrobe qe i shkon pas trupit kujtdo.Por asnjehere nuk pate nje identitet te caktuar , nje karakter qe te te bente te ishe njeri. Kerkon te hakmerresh ndaj meje me menyren tende , aspak efikas por teper pompoz.Une hakmerrem me indiferenc , pa fjale , hakmerrem duke jetuar edhe pa ty , ashtu si ti nuk besoje. Dhe nuk i them botes , shiko ke kam ne krah , sa e mire qe eshte , sa e bukur , sa me fat jam une dhe ajo qe kemi ne krah njeri tjetrin.Hakmarrja ime ndaj teje ishte dhimbja.Po po dhimbja... Ajo dhimbje qe me pushtoi shpirtin kur ndarja na pushtoi jetet tona. Dhe dhimbjen une e bera kult , e ushqeva , e respektova deri sa ajo u zhduk vetvetiu . Dhe sot dua dike tjeter , dua ate te bukuren e dheut qe qesh si femij dhe boten e kthen te gjithen ne poezi. Une u hakmora ndaj teje pa dashur , hakmarrja ime ishte dashuria per dike tjeter , hakmarrja jote ishte lumturia fallco per inatin tim.Kush fitoi nga te dy ma thuaj ...

Mesazh i vjetër 22 Janar 2013 02:32
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Like.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2013 03:04
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Like.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2013 03:09
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Propozim.

A duhet Fajtori te shtoje butonin Like. Keshtu nese dikush shkruan diçka tmerresisht te bukur sikurse Diabolic mesiper ti bejme like.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2013 03:16
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ne te dy jemi ndryshe . Ndryshojm ne detaje , ne grimca te vogla qe pershtjellohen ne ate qe quhet vetvetja.Sado u perpoqe te me ndryshosh ti , sado u perpoqa te ndryshoj une perseri dola ne identitet. Ti nuk ndryshove, thjesht u pershtate si nje rrobe qe i shkon pas trupit kujtdo.Por asnjehere nuk pate nje identitet te caktuar , nje karakter qe te te bente te ishe njeri. Kerkon te hakmerresh ndaj meje me menyren tende , aspak efikas por teper pompoz.Une hakmerrem me indiferenc , pa fjale , hakmerrem duke jetuar edhe pa ty , ashtu si ti nuk besoje. Dhe nuk i them botes , shiko ke kam ne krah , sa e mire qe eshte , sa e bukur , sa me fat jam une dhe ajo qe kemi ne krah njeri tjetrin.Hakmarrja ime ndaj teje ishte dhimbja.Po po dhimbja... Ajo dhimbje qe me pushtoi shpirtin kur ndarja na pushtoi jetet tona. Dhe dhimbjen une e bera kult , e ushqeva , e respektova deri sa ajo u zhduk vetvetiu . Dhe sot dua dike tjeter , dua ate te bukuren e dheut qe qesh si femij dhe boten e kthen te gjithen ne poezi. Une u hakmora ndaj teje pa dashur , hakmarrja ime ishte dashuria per dike tjeter , hakmarrja jote ishte lumturia fallco per inatin tim.Kush fitoi nga te dy ma thuaj ...

ghahhahahahhahaha te lumt diabolik ,jo me pelqeyn fjalet varet kujt i drjetohen po nejse shume bukur shkruar

Mesazh i vjetër 22 Janar 2013 05:04
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ghahhahahahhahaha te lumt diabolik ,jo me pelqeyn fjalet varet kujt i drjetohen po nejse shume bukur shkruar

Per kuriozitet , me thuaj ckishte per te qeshur se nuk e kuptova ?
Do te dish se kujt i drejtohen fjalet ? Mamas time :p po ca pyetjesh qe ben edhe ti moj goc , ishit tim i drejtohen .A u kenaqe tani ?!

Ps : Piktor , Dulcis in Fundo , AngelDevil flm

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 03:43
Ora tani: 12:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar