Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
ooo Mejhone dhe per dite diele mbyll je???!!!

Debora, nje link per ty http://www.lezha.eu/forum/index.php?topic=624.0;wap2 te te heq kuriozitetin!

Shampanje per te gjithe...e keni nga une!

Flm per shampanjen dhe per linkun.
Sot eshte e Shtune, jo e Diel Visioner.:p
E lexova perciptazi. Mu duk se ca biseda te tyre si lexova tek ato qe solli erious. Pritej ai perfundim ne fakt. . Dukej qe dicka nuk shkonte tek ''i panjohuri''. Cfare hakmarrje e goditur! S'do ta beja kurre dot nje gje te tille vet.
I shkruajta ketu keto mendime se te tema e tij erious nuk na le te shprehemi me.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 21:51
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Flm per shampanjen dhe per linkun.
Sot eshte e Shtune, jo e Diel Visioner.:p
E lexova perciptazi. Mu duk se ca biseda te tyre si lexova tek ato qe solli erious. Pritej ai perfundim ne fakt. . Dukej qe dicka nuk shkonte tek ''i panjohuri''. Cfare hakmarrje e goditur! S'do ta beja kurre dot nje gje te tille vet.
I shkruajta ketu keto mendime se te tema e tij erious nuk na le te shprehemi me.

eehhh Debora, ai Liber...ato qe ka Improvizu "e rrjedhura" Xhunga, jane veprime te kohes se nje adolishen-teje-ti!

Hajde diskutojme ketu tani, u pa puna.....dhe une nuk hyj ma tek Tema e Eriousit (Rudina Xhunga) sepse m'u kundervu dhe mua e i prisha te gjitha ato qe postova atje! :p Le te shkruje i qete vete ke ajo Teme pra mqse nuk na do ne!

eeeee,harrova une, mu duk si e djele sot!

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:02
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

cne shampanje knej ... apo meqe po vjen viti riu :p

Deb shprehu se te degjoj ...

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:07
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
edhe me mire kshtu enigma, se do rregullonte imazhin ktyre ne deget e mjeksise qe berisha noshta ua ka prishur pak, plus do kishte lezet te kishim nje presidente femer femeniste, me western values, dhe ne debate me ato udheheqesit me mentalitet ballkanik nga shtetet fqinje do i bente te flisinin me vete, pas debatit do jepte ndonje interviste and talk about fassion me ndonje gazetare franceze duke folur frangjisht, wich is fassion in itself=sexy:p pastaj si presidente do shkonte te vizitonte femije pacienta ne spitale me uniform doktorreshe...

Jo vetem mediat shqiptare por edhe mediat amerikane kane nevoje per ty o Kurt, keshtu eliminon dhe reportazhet e padrejta .

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:11
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
different

E c'te shprehem? I thashe ato qe kisha per te thene. Shume gje e rralle ajo qe i ndodhi Rudines me thone te drejten, por mendoj se ka shume vlere edukative ne te. Beri mire qe e botoi librin. Ju si mendoni?

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:12
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

cte them e une Deb ... ate liber e lexoj vetem kur jam me pushime pra me shty kohen me gjera easy

qellimi edukativ po tallesh ti ... ja kur te zesh dashnor burre te martuar mos ju kthe pergjigje smsve numrave te panjohur se mund te jete .... leje spo e them se po shkruan librin tjetri te tema :p

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:18
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Beri mire qe e botoi librin. Ju si mendoni?

Debora, me gjithe mend e ke me kete...do me na prish atmospheren e mejhones??!!

Une nuk e hapa Shampanjen per Rudinken.......thashe si Fundjave qe eshte te pijme nga nje gote.!! Tani qe po mbushet ne Mejhonja!!

Marr shishen tjeter te shampanjes nga Frigoriferi! Prost te gjithve!

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:22
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
different

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
cte them e une Deb ...

qellimi edukativ po tallesh ti ... ja kur te zesh dashnor burre te martuar mos ju kthe pergjigje smsve numrave te panjohur se mund te jete .... leje spo e them se po shkruan librin tjetri te tema :p

Po pra ketu qendron dhe ana edukative.
Ok vizioner no more per Rudinen, se e ka marre ne patronazh erious. Po lodhet i shkreti.
Cfare po mbushet mejhona aman. Te njejtit jemi perhere. Futen ca dhe ulen menjane, s'perzihen me te tjeret. Shkembejne e shumta fjale me ndonje dhe ikin pa pershendetur. Sa mendjemedhenj qe jane!:p

Modifikuar nga Deb* datë 05/12/2009 ora 22:34

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:27
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

une ketu jam

Deb sdi cte bej sonte te dal a jo .... si me pertese e kam

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:29
different

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
une ketu jam

Deb sdi cte bej sonte te dal a jo .... si me pertese e kam

Po dil. C'te pengon ty? S'je si une me ngarkese.:p
Edhe une desha te dilja por s'po ma mban nga cupa. Bie shi jashte dhe eshte ftohte. Nuk dua te marri ndonje plevit, se ka qene pa qejf kohet e fundit.
Dil Angel, dil se do dhe ca kohe t'ja nxjerri fundin erious librit.

Mesazh i vjetër 05 Dhjetor 2009 22:32
Ora tani: 10:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar