Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
boh si goc deti qe jam, si pershtatem dot malit Ti ju pergjigje pyetjes?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
pjeserisht ca nuk mungo asihere ne canten tate apo neper xhepa ?
ah ca pytje specifike ..them se celsi makines, ( jam demele e sblej dot nje buk pa te ) ( demek) ti kur do pergjigjesh naj her i duhet ?
pergjigjem gjithmone sic duhet ri po nuk e ke mendjen n'msim per ca studion?
Jam nxense shembullore Si mendon ti, per çfare?
sikur studioje psikologji apo dicka e tille po jo se e mendoj une se mos ke mashtru ?
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Farmaci ose juridik. Ke ndonje ambicje per te ardhmen?
Citim:Po citoj ato që tha al74 sikur studioje psikologji apo dicka e tille po jo se e mendoj une se mos ke mashtru ? po me ofendon Te dukem mashtruse ty? *************** P.s Piktor .. njeriu me ambicie ecen gjithmon. Ne it e ke mbaru shkollen?
Citim:Po citoj ato që tha al74 sikur studioje psikologji apo dicka e tille po jo se e mendoj une se mos ke mashtru ?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne po me ofendon Te dukem mashtruse ty? *************** P.s Piktor .. njeriu me ambicie ecen gjithmon. Ne it e ke mbaru shkollen? une pitje bona nuk dhash konkluzione te xhiroj 1 pytje te dikujt tjeter : ku e sheh veten pas 2 vjetesh?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne po me ofendon Te dukem mashtruse ty? *************** P.s Piktor .. njeriu me ambicie ecen gjithmon. Ne it e ke mbaru shkollen?
Varet nga rezultatet qe do mar Mendo se do jem me ketu t'tregoj diplomen ?