Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 108 109 110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Per kuriozitet , me thuaj ckishte per te qeshur se nuk e kuptova ?
Do te dish se kujt i drejtohen fjalet ? Mamas time :p po ca pyetjesh qe ben edhe ti moj goc , ishit tim i drejtohen .A u kenaqe tani ?!

Ps : Piktor , Dulcis in Fundo , AngelDevil flm

ska ma lwezet se njerzit q eja bajn qefin vetes me bark bosh dehska , i kam ne qef te pakten vetes i dalin per zot

e qesha per te qeshuren time syn ,mos me thuj qe skishte agsja me qehs se po te rilexoj dhe nje her do me duhet te qesh acoma dhe nje her tjeetr

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 03:44
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Degjo ketu ti zogu se po me nervozon , meso te flasesh sepse kshu si e ke nis nuk e ke mire .Ske faj ti jo po kam fajin une qe merrem duke te dhene pergjigje ty...

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 03:57
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Degjo ketu ti zogu se po me nervozon , meso te flasesh sepse kshu si e ke nis nuk e ke mire .Ske faj ti jo po kam fajin une qe merrem duke te dhene pergjigje ty...

po nervozohehs ti e pelqet kujt trungulli syn ,po sdeshe vetem mos u pergjigj

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 04:00
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Thumbs up

Citim:
Ne te dy jemi ndryshe . Ndryshojm ne detaje , ne grimca te vogla qe pershtjellohen ne ate qe quhet vetvetja.Sado u perpoqe te me ndryshosh ti , sado u perpoqa te ndryshoj une perseri dola ne identitet. Ti nuk ndryshove, thjesht u pershtate si nje rrobe qe i shkon pas trupit kujtdo.Por asnjehere nuk pate nje identitet te caktuar , nje karakter qe te te bente te ishe njeri. Kerkon te hakmerresh ndaj meje me menyren tende , aspak efikas por teper pompoz.Une hakmerrem me indiferenc , pa fjale , hakmerrem duke jetuar edhe pa ty , ashtu si ti nuk besoje. Dhe nuk i them botes , shiko ke kam ne krah , sa e mire qe eshte , sa e bukur , sa me fat jam une dhe ajo qe kemi ne krah njeri tjetrin.Hakmarrja ime ndaj teje ishte dhimbja.Po po dhimbja... Ajo dhimbje qe me pushtoi shpirtin kur ndarja na pushtoi jetet tona. Dhe dhimbjen une e bera kult , e ushqeva , e respektova deri sa ajo u zhduk vetvetiu . Dhe sot dua dike tjeter , dua ate te bukuren e dheut qe qesh si femij dhe boten e kthen te gjithen ne poezi. Une u hakmora ndaj teje pa dashur , hakmarrja ime ishte dashuria per dike tjeter , hakmarrja jote ishte lumturia fallco per inatin tim.Kush fitoi nga te dy ma thuaj ...

Po une ku isha qe se paskam pare me paske hyre patrioti ...si gjitmon shume bukur .

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 04:05
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Po une ku isha qe se paskam pare me paske hyre patrioti ...si gjitmon shume bukur .

Mikja ime pershendetje Kisha kohe qe nuk hyja por u lodha nga facebooku dhe thash hajd po shikoj nje here se cbehet nga miqte e vjeter Te pershendes

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 04:08
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

cu be me fb qe ma kishe llen dikur meqe ra fjala apo ku merret vesh kthuj i kujt ishte ai emer o zot

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 04:11
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

Mikja ime pershendetje Kisha kohe qe nuk hyja por u lodha nga facebooku dhe thash hajd po shikoj nje here se cbehet nga miqte e vjeter Te pershendes

shume mire e bere ka nevoje ky forum per antare si ty ...surrat buku na vdiq po kam frike me ik ne qenef se me celular mbrapa i ke

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 04:11
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

shume mire e bere ka nevoje ky forum per antare si ty ...surrat buku na vdiq po kam frike me ik ne qenef se me celular mbrapa i ke

Nuk e di por kur futem filloj e debatoj me njerez qe fshihen pas anonimatit dhe me iken deshira serish. Por jan forumistet e vjeter te cilet ndonje tek tuk i kam edhe ne surrat qetap qe me bejn te kthehem dhe te shikoj cbehet nga sofra e vjeter

Mesazh i vjetër 23 Janar 2013 04:21
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:

Nuk e di por kur futem filloj e debatoj me njerez qe fshihen pas anonimatit dhe me iken deshira serish. Por jan forumistet e vjeter te cilet ndonje tek tuk i kam edhe ne surrat qetap qe me bejn te kthehem dhe te shikoj cbehet nga sofra e vjeter

Shife, shife, sa te thella paskan qene keto pune..

Mesazh i vjetër 24 Janar 2013 01:03
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

si me ty si pa ty po jetojm gjithsesi

kati pershendtej shpirt love your dress

Mesazh i vjetër 24 Janar 2013 01:18
Ora tani: 05:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 108 109 110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar