Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Shife, shife, sa te thella paskan qene keto pune..

Hahahhahaa kujt ti djege le ta mbaje hahahahhaa

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Janar 2013 17:16
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Shife, shife, sa te thella paskan qene keto pune..

Kati shume te thella dhe mendoj si se kam mik ne fb une kete shejtan

Ditet e mia pa tani sjane me dite shpirt jane bere jave ,muaj ,vite ehhhhhhhhhhhh sa do te doja te ishte vetem nje dite ...

Mesazh i vjetër 24 Janar 2013 21:56
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

i know ti ske dehsiren te jesh me mu so ditet e mia pa ty jan bere si cdo dit tjeter ,ska me nga ajo pritja me ankth ,nga ato minutatt qe skalonin kurr ,tani cdo gje ehste ber e dites jam mesuar ne ditet si me ty si pa ty ato ecin

Mesazh i vjetër 25 Janar 2013 04:22
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Ditet e mia pa ty e vogla ime jane thjesht bosh..................

Mesazh i vjetër 01 Mars 2013 00:37
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

prit se do kesh dite me vone qe do ta enderrosh ta kesh 1 dite bosh per qejf per veten

Mesazh i vjetër 01 Mars 2013 00:41
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Morfine
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/03/2010
Vendbanimi: ...
Mesazhe: 459

Re: november 24 /2005- "Thanksgiving Day"

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
E pse jo?!
Ndersa une numeroj dhe sekondat qe na ndajne,qofte te hidherimit tone
apo te lumturise sone!-Edhe ti ben pjese ne cdo qelize timen,-merr fryme
ne te njejtin mendim dhe hidherohesh po me te njejtin zemerim sikurse dhe une i dashur!
Desha te ndal te te veshtroja serish,-por ishte vetem nje enderr imazhi YT!
Ti ike,qeshje me ze...-ndersa une klithja e klithja nga mosfuqia te ndaloja
enderren, te ndaloja imazhin tend fotozhenik!Te ndaloja shikimin tend te pergjumur,-diku ne qeline e enderrave te Dashurise sone te Paemer!
Kurre s`pata forcen te te urreja, ndonse vetveten shpeshhere kam urryer
per dobesine e ndjenjes qe ushqej per TY!
Ty te kam ruajtur te paprekur ne kujtesen time;-si nje Engjell Krahebardhe
tek u buzeqesh diteve te mia te pafundme...Serish nje dite pa Ty...e sa te tjera ne vazhdim...!
-Te Dashuroj Shpirt, Te Dashuroj!Besome!

C'mu kujtua kjo Sy kaltra... Koha qe flisnim bashke... dhe syte e saj aq te bukura.

Mesazh i vjetër 08 Mars 2013 02:41
Morfine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Morfine Kliko këtu për të kontaktuar me Morfine (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Morfine't! Kërko mesazhe të tjera nga: Morfine Shto Morfine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Morfine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
prit se do kesh dite me vone qe do ta enderrosh ta kesh 1 dite bosh per qejf per veten

Thats right lol...

Prit thuj sa te filloj me ti bo nervat drizë

Dita ime pa ty, thats more sleeping for me

Mesazh i vjetër 09 Mars 2013 00:35
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Sa kohe ka kaluar!

Pleshtja pershendet te gjithe anetaret e kesaj faqeje, ju lexoj me kenaqesi!

Mesazh i vjetër 08 Maj 2014 00:30
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
epanjohura
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 18/06/2010
Vendbanimi: Kosovë
Mesazhe: 214

Edhe sot, Ti je mendimi im i parë kur unë zgjohem në mëngjes dhe i fundit kur unë shkoj për të fjetur ... unë e di, kështu do të jetë një kohë të gjatë ... Pse nuk bëne diçka që të më largohesh nga mendja,t'a kuptoj që nuk je më....Nuk më mbeti fuqi ....jamë e rraskapitur....

Mesazh i vjetër 24 Nëntor 2014 22:47
epanjohura nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të epanjohura Kliko këtu për të kontaktuar me epanjohura (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: epanjohura Shto epanjohura në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto epanjohura në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

thjesht te trishta

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2014 04:21
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar