Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Ma mire beqar, se sa i rrumullakos gjithe diten

Gjithsesi, disa te martuar i kuptoj, pse i terheq Alkoholi POR, jo vetem ato, sepse ka dhe beqar qe gjejne "rehatine-ngushellimin" ke-me Alkoholin

BMW? E kam nderru me Opel Omega tani

sa me frike e merr o burr i dheut ...robi pi ene per qef mre e masanej burri duhet me pas noj huq , alkolin a duhonin , bixhozin a femnat

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Prill 2011 22:33
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha al74

sa me frike e merr o burr i dheut ...robi pi ene per qef mre e masanej burri duhet me pas noj huq , alkolin a duhonin , bixhozin a femnat

Kam dhe une na nji ves kam

...Qenka qetesi sonte ketu!

Mesazh i vjetër 25 Prill 2011 23:06
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Kam dhe une na nji ves kam

...Qenka qetesi sonte ketu!

Pash zotin mo' thuj qe ke gatimin ves
:p Fort qitsi me verte..Po si nuk na e fute amor ktu mer VIzio

Mesazh i vjetër 26 Prill 2011 00:45
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
glakun e ka pa gjo njeri? me ate do dosha me pi i gote une..

- bujrum Lost , kenaqesia dhe nderi osht i imi
( kom qen n'kerkim nja dy dite
ose ma sakte - ne nji konference per marrdheniet me publikun )

nga nji dopio per t'gjith sa jan ne mejhone

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 27 Prill 2011 02:11
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

rrofsh Glak...naj tip mzik tymi na ven a jo? e cofe qenin hidhe n'prue

Mesazh i vjetër 27 Prill 2011 02:17
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- bujrum Lost , kenaqesia dhe nderi osht i imi
( kom qen n'kerkim nja dy dite
ose ma sakte - ne nji konference per marrdheniet me publikun )

nga nji dopio per t'gjith sa jan ne mejhone

hahahah hahaha o te vdes une konferencen qe paske marre pjese ti mund ta di per cfare behej fjale para se te iki...al mbarove pune me shtypjen ti ...me jepni te pi nje gote e te iki une se po me pret orfeu do festojme

Mesazh i vjetër 27 Prill 2011 02:25
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

...ti kap ti flakaroj ca kom neper dur...ala n'gjys e voglia poshte themrave ...ik se nuk ka me pi...mo bertitni fort me Orfeun se po merrni noj denunce per shqetsim qetsise publike

merre ne ket me vete

Mesazh i vjetër 27 Prill 2011 02:32
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

nji second vetem Bionde ??!! kaq pak ??

po me i pas te gjitha ato huqet Al ............. i takon me marr noj medalje ?
vallajiiiiiiiiiiiiiiii huqe t'mira po mduken ( i pari ene i funit sidomos )

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 27 Prill 2011 02:36
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

nji second vetem Bionde ??!! kaq pak ??

po me i pas te gjitha ato huqet Al ............. i takon me marr noj medalje ?
vallajiiiiiiiiiiiiiiii huqe t'mira po mduken ( i pari ene i funit sidomos )

po mre futesh ke speciet qe mrohen ka UNEESKAMO

Mesazh i vjetër 27 Prill 2011 02:43
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

qyqa sa te keqinj qe jeni bere po pres ishalla hy Losti ti them atij te me japi me pi u pa puna ...

Mesazh i vjetër 27 Prill 2011 02:50
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 176 faqe: « E parë ... « 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar