Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Mirembrema Miku im i Shkrimeve Diabolic`AS!

Mundova te perpij me sy gjithe ditet e tua,gjate mungeses sime ketu.
Personat qe vertet dashuruam,s`e merituan thua dashurine tone kaq
te paster, sa fryma me zihet kur kujtoj????!!!
Nje dite, ata do ulen diku te penduar dhe nga syte e tyre do rjedhin
pika gjaku, jo pika loti!!!!Sepse sot ne derdhem gjakun e zemres sone
duke dhuruar vargje shpirti, germa shpirti...Personave qe aktualisht
mund dhe te qeshin me shkrimet tona ashtu ftohtesisht.., ne heshtjen e tyre!
Por nuk duhet te ndihemi te penduar qe i deshem!
As te penduar qe u tregojme bashllekun e diteve tona, pa pranine e tyre!
As te perbuzur nga braktisja e tyre!
POr, akoma me shume duhet te thurim vargje ditesh ne vazhdim!
Le ta mesojne shpirtrat e ngurosur,se ne kete Bote ka dhe njerez shpirtmedhenj..,
qe dine te kuptojne, dine te falin,dine te heshtin dhe te Dashurojne njekohesisht!!!!
Ne kemi dicka te perbashket miku im i shkrimeve virtuale:
"-Forcen per te Dashuruar ata qe kurre s`na deshen ndoshta!"
-"Shpirtmadhesine dhe sinqeritetin tone!"
Kemi nje jete te tere perpara,dhe cdo dhimbje zemre jona,
do kete si shperblim vetem pika gjaku qe do rjedhin i dite
nga Syte e Atyre qe Vertet Dashuruam Pastertisht e na braktisen kaq egersisht!!!!
Une Besoj ne ZOT!Ne fuqine e TIJ!Ne veprat e TIJ!Ne Fjalet e TIJ!
Ne Gjykimin e TIJ!
Zot,merr dite nga ditet e mia dhe dhuroja ATIJ qe vertet Dashuroj,
vetem e vetem qe nje dite te perballem me te,me syte e tij plot gjak...

Miku im Diabolic`AS.Do jem shum e zene kete periudhe me studimet,
dhe Familjen TIME te SHTRENJTE!
Nuk eshte se te kam harruar,-por s`me mjafton koha te hedh cdo dite
gezimin apo hidherimin tim ketu, prane teje dhe ATYRe qe Dashurojme!!!
Miqesisht, PARIS(A.)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Janar 2006 07:55
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Do ti djeg ditet e mia pa ty dhe me hirin qe do te lene pas do ti verboj syte se ata jane mekatar me shume se une .Do ta marr gjakun nga venat e mia e me te do te shkruaj dhimbjen ne muret e qytetit te vuajtjes ku ne te dy padashur u njohem.Padashur u vrame pak nga pak me copeza mashtrrimesh dhe kristale te thyer iluzionesh . Me imazhin tend luaja si femij neper endrra vrasese pa e ditur se imazhi yt porsi ti mua me kishte loder neper duar qe kur te lodhet do te me flaki tutje . Por une prihesha tek krahet e ngrohte te mendimit se do te prihem ne buzet e tua mengjeseve qe do te vijne e nga pak do ti zbuloj ndjenjat e tua porsi petale trrandafili qe nga gonxhe do te rritej me mua gjersa te vyshkeshim te dy.Por po vyshken keto dite bashke me mua, dhe ti vazhdon te jesh akoma gonxhe e nuk do t'ia dish per vjeshten qe ka pushtuar shpirtin tim . Ne gjethet e rena te shpirtit tim nuk ka filiza jete ka vetem grimca shprese qe ikin kuturu ne mes te kater rrugeve . E une i bie kryq e terthor diteve te mia pa ty se e di qe ne ate kryq nje dite do te kryqezohem se jam heretik i dashurise dhe e meritoj te jem ky qe jam . E nese ti do te me shohesh do te me thuash se me ke xhan e une do te dua 1000 here te vdes i kryqezuar e mos ta degjoj ate fjale.E si deshire te fundit a e di se cfar do te dua D... ? Nje puthje ... e pastaj ska problem nese iki ne parajsen e te dashuruarve a ne ferrin e deshtakve , ska rendesi endrra ime .Ika e tashme po pres qe deshiren e fundit xhelati qe je ti te ma japi. Jo nuk dua kreher te behem me i bukur, as vallen nuk dua ta marr qe vdekjes ti trregoj se nuk kam frike une te dua vetem ty.Po te pres...

Mesazh i vjetër 28 Janar 2006 18:56
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

I dashur miku im i shtrenjte virtual,Diabolic`AS.
Sot me hidheroi lajmi yt qe nuk ndihesh me i lumtur shpirterisht.
Me hidheroi humbja e Vajzes qe dashuroje aq pastertisht,gjithe passion
sa pervec neteve te tua,i dhurove dhe ditet e tua,me te dhe pa te...Sepse
e Dashuroje tmerresisht!
U hidherova, pasi do me mungosh ne shkrimet e tua, hedhur ne kete
peizazh dashurie,"Ditet e Tua pa TE..!"
Pse te braktisi Deni?!-Ndoshta ngaqe e dashuroje cdo levizje te sajen...
ndoshta ka nevoje per pak pause, ka nevoje te qetesoje mendimet,
te qartesohet...
Mos e urre miku im i shtrenjte!
Fajet ne dashuri s`i kane personat.Vetvetiu mendja lodhet tek ndonje individ
dhe jep doreheqjen!
Nuk jane tipa te deshtuar!Mbase nuk kane besim tek forca e dashurise se
tyre dhe gjejne si rrugekalim,-Braktisjen e personit qe Dashurojne!!!!
E deshe, Te Deshi, U Deshet!
Sa bukur te kujtosh miku im i shtrenjte!-Kujto , se dhe kujtimet te japin jete!
Kujto dhe kurre mos qaj, sepse do humbasesh shikimin...
Thone se Loti i Shpirtit te vret beben e syrit...Ruaji lotet per te vdekurit!
E nese dhe per TY ajo ka vdekur.., atehere Qaj me ze miku im i shtrenjte!

==================================================
=
Duke te uruar nje dite sa me te qete shpirterore,nje dite shkollore
te mbare,
te perqafoj miqesisht ,miku im i shtrenjte Diabolic`AS.
Tani s`kam kohe te hedh diten time ketu ne vargje,edhe pse eshte akoma mengjes,
me duhet te largohem nga drama library- sepse kam pak pune.
Hyra vetem te te shkruaja ty nje varg detyrimi shoqeror!
Te kam xhan dhe La vita continua amico-s!
Flasim pasdite.
PARIS(A.)

Mesazh i vjetër 30 Janar 2006 21:26
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Paris ajo qe kerkoja eshte te te shoh gjersa me ngushellon . Jan pikerisht keto dite ku kuptojm se sa te rendesishem jane njerzit qe na rrethojn . E desha ashtu si nuk kam dashur askend, por tashme u lodha duke qene hije e saj pa kuptim .Te qaj jo, lotet jan vetem per nenen time askush tjeter nuk ka te drrejten ti bej te tyren aq me pak ajo . Humba veten , humba ditet e mia, humba drriten , arsyen te drrejten per te marrur ajer atehere kur doja une . Por tashme iu dha fund mashtrrimeve, genjeshtrrave , iluzioneve , pranimeve dhe mos pranimeve te fakteve qe duken por qe... iu dha fund cdo gjeje .Nuk kam me force as te shkruaj me per te , nuk e di se cfar po ndodh me mua. Me vjen per te qeshur sepse me duket sikur po lind perseri dhe kjo eshte nje jete tjeter ku cdo cast duhet ta jetoj me pasionin dhe bindjen se asgje nuk eshte me e rendesishme se une dhe se familja ime. Ah e dashur Paris gjenim njeri tjetrin kur shkruanim neper ditet tona pa njeriun qe donim, dhe na vinte cudi se si ishte cdo gje e pa parashikuar .Se si arteriet e zemrave tona rrihnin ne te njejten kohe gjakun qe kishte vetem globuj dashurie .Vetem dashurie se urrejtjen jo nuk e njoh kur flas per te, por tashme dashuria do te kthehet ne indiferenc dhe indiferenca ne harrim.As nje cast nuk i merituan ndjenjat tona dhe i percmuan dhe na moren per te marre, por harruan se ne te marret jemi mbreter te cmendines tone.Po iki Paris tashme se u lodha , ty te pres te vish por nuk je , te pakten nje fjale te ngrohte njeri tjetrit tia themi pa frike ...Te kam shume shume xhan Adi per ty DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 31 Janar 2006 02:18
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Nuk dua te shkruaj me per ty, nuk ja vlen. Nese e bej ti do te jesh prezente dhe kjo gje nuk me ben te ndiem mire . Te pash sot e bera sikur nuk te pash megjithse mendja me rrinte tek ti. Nejse nejse ja nuk te pash sot edhe ndiem me mire, i vetmi moment dobesìe ishte kur kalove si siluet perpara syve te mi. Ika ika skam deshire me te shkruaj. Ciao

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2006 01:10
diabolic
bastard_inside

E di cfar do te thuash per mua , e di. E di edhe cfar do te mendosh per mua, edhe kete e di. E di se keshtu po i bej keq vetes dhe te bej keq edhe ty... ndoshta me te vertet te bej keq edhe ty? . Ti me thua se une tundimit nuk mund ti rezistoj dhe se une jam bere , jam bere ndrryshe. Ti me thua se teoria dhe praktika ime jane dy bote te ndryshme, dy bote qe vrasin njera tjetrren . Sdi cfar te te them , megjithse kisha shume per te te thene , megjithse ti kisha te thene te gjitha. Po perpiqem te eci me kembet e mia te thyera , duke u terhequr zvarre ne rruget e realitetit vrases ne rruget e vetmis pa ty .Ti merzitesh kur te them se ben si femije pa harruar se si femij per shume kohe kam bere edhe une, sepse tek ty kerkoja te gjeja dashurine e humbur te familjes time qe e kisha larg. Ti e kujton se une e kam te lehte te rri larg teje, te rri larg asaj qe e dua me shume dhe qe e kam dashur edhe me shume se veten . Jo engjelli im nuk eshte e lehte te zgjohesh cdo mengjes dhe te mposhtesh deshiren per te folur me ty , deshiren per te te pare , per te te prekur vetem nje cast te vetem . Nuk eshte e lehte ta dish qe ti je pikerisht aty dhe une nuk mund te vij te te them -He kafsh e keqe sa me ka marre malli- te vij e te te shikoj ne sy dhe te peshperis me vetveten se te dua dhe ... dhe asgje. Asgje ashtu si me the ti , tashme eshte asgjeja ajo qe me vret , por me mire te vrasi ajo se sa te me vrisje ti si e beje cdo dite me pakez realitet . Kisha dite qe nuk te flisja dhe a e di perse? Ishte pikerisht ai tundimi qe me thoje ti qe une kisha frike se mos me pushtonte dhe do filloja perseri te vrisja copeza te thyera te zemres time . E di se do te me thuash qe shkencerisht zemra nuk thyet por shkencerisht as zoti nuk egziston edhe ti e di qe cdo gje eshte relative ne jete. Te dua , ste dua , me do , sme do... Ok ok se e zgjata shume . Naten D... megjithse e di qe sdo ta lexosh tani dua qe sonte te flesh e qete pa menduar per ASGJE...

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2006 00:48
PARIS
beautiful pain

Exclamation

S`e besoja qe njeriu ftohej dhe ndjenjesisht!Derisa u ftoha dhe une.
Krijova nje permbledhje te vetes,dhe i dhashe te shtyren ne gremine
asaj enderre te zeze,te paforme,qe kishte leshuar rrenje me keq se
kakarrocet shtepive perdhese ne amerike.
Ti ishe nje kakarroc teper i levizshem.S`kishte ilac qe te mbyste.Vetem
marrakoseshe dhe fshiheshe ne folene tende te ngrohte,
deri te nesermen-ku kerkoje serish ushqimin shpirteror.
Kurre s`u pame ne sy!Kurre s`u prekem.Kurre s`e perfytyruam njeri-tjetrin
te zhveshur moralisht!
Te kisha fyer?!-Jo!Une te kisha dhene reston e fyerjeve te tua.Mbase nga dashuria
me ke lenduar padashje e me qellim..,mbase te njjetin veprim beja dhe une.
Ne s`ishim kurre NJE!As kurre s`do mund te jemi!
Une jam ftohur krejtesisht.Ai qe iku naten e vone,-te kishte njohur me mire sesa arrita te te njoh une!
"Kij kujdes nga ai kakarroc me tha!Ai do te te ftohe prej meje perjetesisht!"
S`e besova.E quajta te cmendur,xheloz,inatqar,e shtyva me duart e mia
drejt ikjes, ne rrugen e pafund te vetmise se tij...Kurre s`qava per te...
Ndonese ai i meritonte lotet e mia, qe padrejtesisht i kisha hedhur mbi kujtimin tend figurativ-imagjinar!!!!
Atje ka lindur dite e re...Ketu akoma nate,me sakte-pasmesnate.
Ftohtesisht prek mungesen tende ne ditet e mia dhe...shtrihem te fle ne ngrohtesine trupore timen!Dua te bej dashuri kete cast.E ndjej....

Mesazh i vjetër 05 Shkurt 2006 11:12
diabolic
bastard_inside

Sapo e fika cigaren e fundit, ishe ti ajo qe me bere ta filloj dhe je ti ajo qe me ben te djeg tymin brenda meje per ti dhene pak helm trupit ne menyre qe te me kujtohesh ti.Sa shume e ndjej te flas nga pak dhe te te them se ... te kam xhan . Asgje me teper...tashme asgje.

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2006 03:20
diabolic
bastard_inside

Naten i them vetvetes sa here me pushton gjumi, por harroj ti them se e kam xhan . Ndoshta se te vetmit person qe i them se te kam xhan je ti ...hèm nejse .Doja te shkruaja pikerisht per ty tani se kisha kohe qe se beja, megjithse sme vijne fjalet, sepse tashme jane konsumuar edhe ato. E njohim njeri-tjetrrin aq mire sa smund ti fshehim dot asgje...me vjen keq qe gjerat moren keshtu.Fati eshte shkruar ndrryshe, mbase...

Mesazh i vjetër 11 Shkurt 2006 05:04
diabolic
bastard_inside

Nuk eshte e lehte per mua te te shkruaj pikerisht sot, sepse fjalet heshtin bashke me mua porsi hesht dielli pas perendimit.Harrova te te them gezuar shpirti im edhe se kjo fjale me vret kur behet fjale per ty sepse me mungon ajri nga trysnia e idese. C'eshte kjo dite pa ty , asgje... Kjo dite do te humbi porsi shume te tjera , pa patur nje kuptim pa nje fillim dhe nje fund. Po te le heshtjen time te te beje shoqeri edhe sepse ti ... asgje asgje. E verteta me vret pak nga pak , pa meshire. Gezuar pra sepse nese ti je e lumtur jam i lumtur edhe une.

Per ty DIABOLIC A'S

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2006 23:17
Ora tani: 14:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar