Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Bashkangjitje: actionplus1_400v.jpg Ky file është shkarkuar 56 herë.
Citim:Po citoj ato që tha football what a heck is this??????????? kshu qe hillesh me konop poshte
Citim:Po citoj ato që tha football what a heck is this???????????
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2005 Vendbanimi: arratisur Mesazhe: 2664
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane kshu qe hillesh me konop poshte Me qafsh e ke provuar ndonjehere apo nuk do ta provosh kurre. Une vetem qe e pashe me iku zemra tek themra themi ne nga Tirana.
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane kshu qe hillesh me konop poshte
__________________ arratisur syrgjynosur...
Citim:Po citoj ato që tha football Me qafsh e ke provuar ndonjehere apo nuk do ta provosh kurre. Une vetem qe e pashe me iku zemra tek themra themi ne nga Tirana. me pare shkoj e luftoj ne irak se provoj ket...
Citim:Po citoj ato që tha football Me qafsh e ke provuar ndonjehere apo nuk do ta provosh kurre. Une vetem qe e pashe me iku zemra tek themra themi ne nga Tirana.
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane me pare shkoj e luftoj ne irak se provoj ket... kjo ishte seanca e fundit e masazhit
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane me pare shkoj e luftoj ne irak se provoj ket...
Regjistruar: 01/10/2004 Vendbanimi: brunssum netherland Mesazhe: 3833
Citim:Po citoj ato që tha dreqja shkodrane me pare shkoj e luftoj ne irak se provoj ket... ne irak te pret lali jot ty mos u merzit
__________________ pulave ju ka hije te kakarisin vetem ne kotec!
Citim:Po citoj ato që tha oliinter ne irak te pret lali jot ty mos u merzit hey me vertet je ne Irak???
Citim:Po citoj ato që tha oliinter ne irak te pret lali jot ty mos u merzit
baghdad city lali
uaaaa se dija une po qysh kur je aty dhe ik sa me shpejt aman se sot pash ne lajme qe kishin grabit do contractors amerikan.... te uroj fat zemra dhe ishalla kthehesh ne shtepi sa me shpejt...
kam edhe pak kohe te shkurter per te qendruar ketu ne irak. TV ben punen e vete nuk kemi se cfare ti bejm. rrofsh per urimin
Citim:Po citoj ato që tha oliinter kam edhe pak kohe te shkurter per te qendruar ketu ne irak. TV ben punen e vete nuk kemi se cfare ti bejm. rrofsh per urimin pastaj do kthesh ne shqiperi apo do na vish ne usa??
Citim:Po citoj ato që tha oliinter kam edhe pak kohe te shkurter per te qendruar ketu ne irak. TV ben punen e vete nuk kemi se cfare ti bejm. rrofsh per urimin