Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki
Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

....Cer jete fillon tani, jeta e gjumit??? Bo bo, qenka cthur fare robi!!!!!!

Dashke dhe djathe tani ti ne mes te nates, a afer mengjesit?! BIONDIA do ja kete fut gjumit per 7 pale qefe dhe e ka marre celsin e dollapit-frigoriferit me vehte dhe e ruan nen jastik!!! Ska per t'hang e per t'pi ne kte ore, mos rri rrugve ti, mblidhu ne shpi!

He mo dhe ky si ben 3 e nates ishte, te gjitha mundesite i kisha te mos vija gjer ne 5 te mengjesit. Gjithmone mendo ate me te keqen loool

Biondina,,,kemi kafe per mengjes ????

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 19:41
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

He mo dhe ky si ben 3 e nates ishte, te gjitha mundesite i kisha te mos vija gjer ne 5 te mengjesit. Gjithmone mendo ate me te keqen loool

Biondina,,,kemi kafe per mengjes ????

...Mire o mire, ESHI, s'ka gje por, hajde i cik ma heret ne shtepi , se bahemi merak dhe sidomos kur kemi shtru darka!

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 19:48
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Citim:

...Mire o mire, ESHI, s'ka gje por, hajde i cik ma heret ne shtepi , se bahemi merak dhe sidomos kur kemi shtru darka!

Ok ok, do munohem o Ba , por rruget ashtu e kane , hy ne nje rruge qe as vete nuk e di ku do dalesh , hajt mbaj mendjen ke ora pastaj.
OK by the way Ba, do me blesh nje ore te re se kjo e imja ngel ne 10 pa 5 gjithe kohes loool

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 19:51
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Ok ok, do munohem o Ba , por rruget ashtu e kane , hy ne nje rruge qe as vete nuk e di ku do dalesh , hajt mbaj mendjen ke ora pastaj.
OK by the way Ba, do me blesh nje ore te re se kjo e imja ngel ne 10 pa 5 gjithe kohes loool

...Po ta bleje o ESHI, po qe Ora fajtori hmmmm , justifikimi!

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 19:53
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Citim:

...Po ta bleje o ESHI, po qe Ora fajtori hmmmm , justifikimi!

Sa Ba tolerant dhe i arshyeshem qe eshte aman.

Hej Une jam, e di si dukesh ti me kto peshqir qe te ndjeking ngado, sikur shkruan nga fundi i akuariumit.

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 21:50
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Jo re dreq jo, mua tani sa me erdhi era e hudhrave te njoma ke hundet, ma mori mendja thashe " keto jane hudhra Elbasoni" hahahha.
3 e nates thote ky, tashi filloj jeta ,,,,,, ca flet ti??
Biondina gjete djath katnaresh ne treg sot?

Jo moj goce djathi kishte maru kemi gjis .
Po ti car ore erdha mrame ne shtepi se ngjova hapa qe vinin nga hajati e pastaj perfunduan tek oda e miqve .
Ku rri kam vone moj goc akoma se kan mbyll ate dreq mejhone qe quhet diskotek????????????'
Ja Une jam cun per smari qysh ne 6 ne shtepi e ke cun flori hahahah

Mesazh i vjetër 27 Prill 2008 01:56
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha viper

tani dhe caj te ofroj por caj pin elbasanllijet,

ne fieraket nuk pime caj,

sa per notin ta mesoj un, prap nuk te le te mbytesh un ty.

rrofsh mor cun rrofsh ja po te ftoj ne ty sonte per darke me ne

Mesazh i vjetër 27 Prill 2008 02:21
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ESHI
Veteran ne forum

Gjume dhe sonte Elbanani? Sa shpejt paskan ik dritat ke ju sonte.
Jam une,,,, po bredh eeee???
Biondina zgjohu me goc , t'shkoj jeta gjume te shkoj.

Mesazh i vjetër 27 Prill 2008 10:37
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Gjume dhe sonte Elbanani? Sa shpejt paskan ik dritat ke ju sonte.
Jam une,,,, po bredh eeee???
Biondina zgjohu me goc , t'shkoj jeta gjume te shkoj.

hahaha une jam zgjuar o Eshi po ku jane te tjeret

Mesazh i vjetër 28 Prill 2008 00:37
Vizioner
...ne Timon

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahaha une jam zgjuar o Eshi po ku jane te tjeret

Une Jam... ketu!

Dhe ca te skuqur, per ESHIN!

Mesazh i vjetër 28 Prill 2008 18:48
Ora tani: 05:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar