Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Lokali i Durresit
Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Eh mor Nik more Nik...Jete bohet ne Tirone lale qe rri lokali plot...Nejse...1 kafe doja une te lutem...

pse niku eshte kamaier sot ?

te duhet ndihme niku

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Nëntor 2006 23:51
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

deshe me u bo ti atiola kamariere?se une nuk kam mundesi lal se jam ne pune...mos e ki merak se per mire e ke njihesh edhe me mire ene ja vo synin ndonjerit....

sexi ke te drejte qe aty ne tirone bohet...por sepse une nje here ne jave jam ketu.

pastaj me ato gjera qe ke ti ne trup doemos te ty do vine se ju qesh buza pak kur ja shkel syrin ti.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2006 20:42
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
deshe me u bo ti atiola kamariere?se une nuk kam mundesi lal se jam ne pune...mos e ki merak se per mire e ke njihesh edhe me mire ene ja vo synin ndonjerit....

sexi ke te drejte qe aty ne tirone bohet...por sepse une nje here ne jave jam ketu.

pastaj me ato gjera qe ke ti ne trup doemos te ty do vine se ju qesh buza pak kur ja shkel syrin ti.

pse jo niku ate mendoja dhe une ndoshta do kem rastin te shikoj ndonje ku ta dish
nje shkelje syri aty dhe u be hahahah
po cfare behet lokali bosh sot ?

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 18:10
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Citim:

po cfare behet lokali bosh sot ?

Jan rraf dje durrsaket nga Partizoni pranej o bosh lokali.... .

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 19:14
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

sa m'bohet qejfi se dikur kam qen me Partizonin juve.

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 20:04
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
engjell_mbrojtes
"Ne qiellin e 7-te"

Regjistruar: 22/09/2005
Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont"
Mesazhe: 799

Miredita lokali durresit!

Kamarjer ma bej nje kafe te lutem!

Nikun ma ke pa gje anej se kom kohe pa e pa?

Mi bej te fala kur te vi se na ka mor malli. thuaj dil anej nga TR se na ke harru fare!

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2006 20:14
engjell_mbrojtes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të engjell_mbrojtes Kliko këtu për të kontaktuar me engjell_mbrojtes (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: engjell_mbrojtes Shto engjell_mbrojtes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto engjell_mbrojtes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

engjell erdha rrusho por vetem kete dite ne jave jam ketu pavarsishte se me merr madhi shume per disa nga ju ketu ne forum spo permend emra se mos u ngelet hatri ndonjerit\es.

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2006 15:21
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

atiola po thu ti por gjo spaske bo ene une te kisha dhogarit edhe rrogen pale maj hahaha

vertet juve humbja qe shume keq na coi ne vend te trete shume keq sa inat me ka oardhe vallaj.

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2006 15:23
Amstel
me kerkoi kush????

meqe une pata festa shume kete muaj qe kalovi...kete jave te gjitha pijet ofrohen falas per respekte te shoqerise pini boni ca te duni lokalin vetem mos ma thyni

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2006 15:26
comja
atdhetare

Regjistruar: 21/09/2006
Vendbanimi: lagja tap. rr.shishe
Mesazhe: 611

kamrier nje pepsi me kallam se paguan Nik_seriozi ketu.
rrofshe lale

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2006 15:33
comja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të comja Kliko këtu për të kontaktuar me comja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: comja Shto comja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto comja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Lokali i Durresit

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar