Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Shkelqimi dhe renia e shokut Eduin!
Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Mos me beje te dyshoj se edhe ti i perket atyre qe kane perfituar nga regjimi i hurit dhe litarit turliOose nga ata qe baballaret e tyre perfituan nga qeverisja 8 vjecare socilaliste e ju ju kane shperndare si zogjte e qyqes neper bote..Te gjithe jeni parazite dhe te paafte.Keni perfituar nga korrupsioni qe fundosi ate qeveri maskarenjesh dhe tani na shisni mend.Ta kene te qarte ata edhe ti po ishe si ata;S Berisha nuk do t'i lere te ngrejne me koke ata kusare,ate lukuni qe ka sjelle Edvini nga bashkia.Vuri veth ne vesh keto qe po te them sot me dt 11 Korrik 2009,sepse do te ti kujtoj me 2013-n.Shpresoj te jemi shendosh e mire te gjithe!

Une or ti zotni jam nga ata qe regjimi i meparshem me degdisi sa andej ketej, qe nuk me dha burse studimi kur e meritoja, qe kam marre cdo gje me forcat e mia, qe Arben Malaj e beri ceshtje ne Grupin Parlamentar pse i shkova direkt dhe i kerkova nje vend pune kur u be minister, kur nga ana tjeter futi ata me tetevjecare ne Dogana pse ishin anetare komisioni votimi, kam qene nga te paret qe i eshte kundervene Spartak Brahos dhe metodave te tij komuniste, qe kam patur kusheririn e pare Deputet te PD per dy legjislaturat e para, qe nuk kam patur asnje privilegj nga asnje lloj regjimi perkundrazi nuk do isha ne mergim prej dhjete vjetesh, qe ate pune qe nuk ma dha Qeveria shqiptare ma dha Qeveria Kanadeze.
Por ama jam nga ata qe nuk ka urrejtje per njerezit, nuk i ndan ne ata dhe keta .......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2009 19:47
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arturm
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Une or ti zotni jam nga ata qe regjimi i meparshem me degdisi sa andej ketej, qe nuk me dha burse studimi kur e meritoja, qe kam marre cdo gje me forcat e mia, qe Arben Malaj e beri ceshtje ne Grupin Parlamentar pse i shkova direkt dhe i kerkova nje vend pune kur u be minister, kur nga ana tjeter futi ata me tetevjecare ne Dogana pse ishin anetare komisioni votimi, kam qene nga te paret qe i eshte kundervene Spartak Brahos dhe metodave te tij komuniste, qe kam patur kusheririn e pare Deputet te PD per dy legjislaturat e para, qe nuk kam patur asnje privilegj nga asnje lloj regjimi perkundrazi nuk do isha ne mergim prej dhjete vjetesh, qe ate pune qe nuk ma dha Qeveria shqiptare ma dha Qeveria Kanadeze.

Doni me per Belulin

Mesazh i vjetër 11 Korrik 2009 21:33
arturm nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arturm Kërko mesazhe të tjera nga: arturm Shto arturm në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arturm në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Re: Re: Re: Re: Re: Eduini kercenon.

Citim:
Po citoj ato që tha turll
[B

me vjen keq po ne kete menyre insulton inteligjencen time ........... nuk po flet me femije kopshti ketu .................... . [/B]

Me beri pershtypje kjo shprehje,sepse e kam degjuar ne filma me mafioze.Kjo me beri te dyshoja se mund t'ju perkisje asaj dore te qelbur.
Une po te them ujku dhe ujku eshte Gramozi,Namiku,riciklimi i djemve e vajzave te ishve,ndersa ti me thua mua ja gjurma.O miku im mos i lesho fjalet kot.Nqse nuk ke perfituar mos u beje mbeshtetes i paraziteve e paraziteve qe rrojne me pare korrupsioni neper Europe e ne kontinetin pertej Atlantikut.PS eshte nje konglomerat ose perzierje e gjarprit me iriqin qe na nxjerr dy meter tel me gjemba qe kerkojne gjak edhe sot me 2009-n.Ne PS e Levizjen Mjaft + G 99 eshte shtruar kembekryq edhe cifuti Soros, te cilin ti ne shkrimet e tua e kritikon.Apo e kam gabim.
Ne te njejtat pozita qendroj edhe une si ti miku im.,por kemi nje ndryshim bashke,une nuk ju kerkova pune ne dogana e tatime askujt.Isha idealist,besoja,por u zhgenjeva e jam ketu ku jam si puna jote.Une kam te drejte kur flas ne ate menyre.Une nuk kerkoj pushkatimin,burgosjen e tyre se jane djemte e ishve dhe vet ishet,por kerkoj qe ata per te pakten nja 20 vjet mos te jene ne pushtet,sepse jane bije gjaksoresh.Populli shqipatr duke pare ishet dhe fytyrat e tyre ju dha shuplaken e dyte radhazi.I la ne opozite.Edhe ne 2013 ata do te mbeten perseri ne opozite,sepse e meritojne.Te vesh shenjen e + te nje sekretari partie si saliu me nje ish sekretar te pare funksionar te PPSH,me nje minister te diktatures komuniste,me ate qe ngriti nje detashment fanatikesh per te mbrojtur statujat e diktatorit neper Shqiperi,qofsh ti qe je.Miku im turli,une kam fakte se ky Gramozi qe edhe mua me shte dukur se ndryshoi,ka qene i lidhur me rrjetet e trafikantve te droges ne Gjermani dhe ketu ne UK.Ka te tjere nga keta trimat e FH,qe jane deshperuar nga humbja e hingellijne si te cmendur,te cilet kane perfituar troje ne bregdet te blera shume me lire se nje m2 apartament ne berat e Skrapar.Une jam me ne kontakt sepse jam me afer se ty.
Have good afternoon!

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 00:26
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Citim:
Po citoj ato që tha arturm

Doni me per Belulin

Buongiorno arti!

Kam nje pyetje per ty.Si e komenton kerkesen e Eduinit per te bere koalicion me Berishen,duke kerkuar 6 poste ministrash,kur Saliu ne nje interviste dy jave me pare e kundershtoi ne menyre kategorike koalicionin me PS?

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 00:30
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eduini kercenon.

Citim:

Me beri pershtypje kjo shprehje,sepse e kam degjuar ne filma me mafioze.

"Po eshte perralle mo Beni eshte perralle ...... " (cit)

Ne fakt ......... ketu ku jam une kam nje ish zevendesministre te kohes se Sales, nje ish minister te Sales, disa ish drejtor drejtorie, doganiere ................... qe bejne pune me 8 dollare ora, po shtepite i kane 500-600 mije dollareshe .......... Nuk po flas pastaj per ish police .................... .

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 01:03
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

edvini e do kshu bashke me co si kjo miza..

http://www.youtube.com/watch?v=keG3uFXboes

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 01:35
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Iku ajo kohe kur vampiret komunist i vrisnin shqiptaret si miza!Te jene te qete se askush nuk ka per t'i vrare,por pushtetin kur te shohin majen e veshit ama!

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 01:54
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

ne ate kohe u benin disi nder nuk mendonin me per te ardhme, po sot po u marrin shpirtin shpreso sa tek njeri tek tjetri,

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 02:05
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Iku ajo kohe kur vampiret komunist i vrisnin shqiptaret si miza!Te jene te qete se askush nuk ka per t'i vrare,por pushtetin kur te shohin majen e veshit ama!

Fli ti fli ne pupla.

Asgje nuk ka ndryshuar, vetem fasada eshte tjeter. E njejta skene, te njejtet aktore

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 18:44
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arturm
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195

Miku im

Citim:

Buongiorno arti!

Kam nje pyetje per ty.Si e komenton kerkesen e Eduinit per te bere koalicion me Berishen,duke kerkuar 6 poste ministrash,kur Saliu ne nje interviste dy jave me pare e kundershtoi ne menyre kategorike koalicionin me PS?

Po te jete e vertete DO ISHTE NJE TENTAVITE TE NDYRE PAZARI NE KURRIZ TE ZGJEDHESVE TE MAJTE.

Ma merr mendja qe jemi te nje mendjeje me faktin qe NE POLITIKE MUND TE PRESESH/BEHET C'DO GJE? OK?

Zakonisht une besoj dhe diskutoj vetem rreth fakteve/ngjarjeve per te cilat shof nje prove si te shkruar apo filmike. Ne kete rast nuk kam nje prove te tille (ose nqs e ke ti ma trego qe ta besoj). Ne keto raste Meta mund te thote per pazare me Ramen, Sala me Meten, Rama me Berishen e ku di une. C'do njeri mun te thote c'te doje por ngelet ne nivel thashethemnaje birrarish tirane. Duhet te sjellin te pakten nje prove per keto bisedime/offerta/pazare. Sepse perndryshe te gjithe mund te shpikin cfare te duan dhe te deklarojne cfare te duan.

Ne keto raste, ne demokracite moderne funksionon keshtu:

Dikush ben nje deklarate (pa prova), ndersa pala tjeter e pergenjeshtron apo hesht. Nqs e pergenjeshtron publikisht e drajta i kalon pales se akuzuar (ose me sakte i ngelet pales akuzuese te paraqese te pakten nje prove per vertetim). Perndryshe ngelet fjala e njerit kunder fjales se tjetrit dhe legalisht kane te dyja te njejten peshe.

Nqs pala e akuzuar nuk ben ndonje pergenjeshtrim (zakonisht nuk e bejne kur e dine qe egzistojne efektivisht prova) atehere "faji" i ngelet pales se akuzuar.

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2009 22:26
arturm nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arturm Kërko mesazhe të tjera nga: arturm Shto arturm në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arturm në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Shkelqimi dhe renia e shokut Eduin!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar