IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Re: Re: Re: Re: Re: Eduini kercenon.
Citim: Po citoj ato që tha turll
[B
me vjen keq po ne kete menyre insulton inteligjencen time ........... nuk po flet me femije kopshti ketu .................... . [/B]
Me beri pershtypje kjo shprehje,sepse e kam degjuar ne filma me mafioze.Kjo me beri te dyshoja se mund t'ju perkisje asaj dore te qelbur.
Une po te them ujku dhe ujku eshte Gramozi,Namiku,riciklimi i djemve e vajzave te ishve,ndersa ti me thua mua ja gjurma.O miku im mos i lesho fjalet kot.Nqse nuk ke perfituar mos u beje mbeshtetes i paraziteve e paraziteve qe rrojne me pare korrupsioni neper Europe e ne kontinetin pertej Atlantikut.PS eshte nje konglomerat ose perzierje e gjarprit me iriqin qe na nxjerr dy meter tel me gjemba qe kerkojne gjak edhe sot me 2009-n.Ne PS e Levizjen Mjaft + G 99 eshte shtruar kembekryq edhe cifuti Soros, te cilin ti ne shkrimet e tua e kritikon.Apo e kam gabim.
Ne te njejtat pozita qendroj edhe une si ti miku im.,por kemi nje ndryshim bashke,une nuk ju kerkova pune ne dogana e tatime askujt.Isha idealist,besoja,por u zhgenjeva e jam ketu ku jam si puna jote.Une kam te drejte kur flas ne ate menyre.Une nuk kerkoj pushkatimin,burgosjen e tyre se jane djemte e ishve dhe vet ishet,por kerkoj qe ata per te pakten nja 20 vjet mos te jene ne pushtet,sepse jane bije gjaksoresh.Populli shqipatr duke pare ishet dhe fytyrat e tyre ju dha shuplaken e dyte radhazi.I la ne opozite.Edhe ne 2013 ata do te mbeten perseri ne opozite,sepse e meritojne.Te vesh shenjen e + te nje sekretari partie si saliu me nje ish sekretar te pare funksionar te PPSH,me nje minister te diktatures komuniste,me ate qe ngriti nje detashment fanatikesh per te mbrojtur statujat e diktatorit neper Shqiperi,qofsh ti qe je.Miku im turli,une kam fakte se ky Gramozi qe edhe mua me shte dukur se ndryshoi,ka qene i lidhur me rrjetet e trafikantve te droges ne Gjermani dhe ketu ne UK.Ka te tjere nga keta trimat e FH,qe jane deshperuar nga humbja e hingellijne si te cmendur,te cilet kane perfituar troje ne bregdet te blera shume me lire se nje m2 apartament ne berat e Skrapar.Une jam me ne kontakt sepse jam me afer se ty.
Have good afternoon!