Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Gishta qe dridhen Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

kam harruar te hedh dy germa qe te mos grinden, kam harruar te mbaj dhe nje cope laps neper gishterinj , kam harruar dhe te kujtoj . perplas qepallat te mund te shoh ne te tyren hapje , e une dridhem , e gishtat dridhen , jashte erresire jo nga ato te plumbetat per fat por tani te dua prane. do vish?!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Prill 2010 02:53
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy

... Vetem frymemarja ime dhe mendime te thyera qe me duket se kurre nuk do te mund ti ndreq. Kujtime te shnderruara ne kukulla alabastre rrezohen, por per cudi nuk thyhen. Dua qe te thyhen. Dua qe te behen cope e therrime. Tingull i heshtjes ndjehet serisht dhe te dridhurat rishfaqen ne duart e mija. Vjen qe nga larg dhe ashtu mbytur fillon te ngjize magjine e saj te urryer tek une.

Nuk qenka e lehte te hedhesh hapa te sigurt kur je vete, por per nje shaka pakripe fati ne disa rruge u dashka te endesh vete. Na pelqen apo jo... nuk ka rendesi. Mos me pyet "cfare ka rendesi?" Nuk eshte momenti per te bere kurjozin me mua tani.

.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2010 03:02
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Mbyll deren e makines dhe perdredh celsat per te degjuar zhurmen e motorit te me ngrohe gjakun. Shtyp pedalen e makines sikur me ka lek borxh dhe gris asfaltin e lagur te rruges. Dritarja eshte e hapur dhe dritat e rruges zhduken njera pas tjetres mbrapa meje...
Kjo do te ishte ilaci apo helmi im nen imagjinaten e nje kamere 39 milimetershe, por sot jam vetem ne dhomen time me nje shishe tjeter bosh qe bashkohet me shoqet. Eshte nje nga ato momentet e ndezura nga nje lloj ndricimi i frikshem brenda vetvetes qe gati sa nuk te le pafryme. Eshte hiri i fleteve te djegura te historise tende qe te shkund ashtu vetvetiu. Nje shkendije dhe ditari i fshehur ndoshta edhe prej vetes eshte ne zjarr tashme dhe realiteti te tejmbush te gjithin. Dhe nuk eshte ndonje brockull e fatit qe te katandis keshtu. Nuk eshte as ndonje fuqi mbinatyrore, por tashme nuk mund te genjesh me para pasqyres veshtrimin qe te ka veshur syte. Para disa minutash mendja ishte e mbushur me njeqind pyetje dhe pergjigje qe thelle kafshojne. Pyetje qe gjithe jeten nuk ke guxuar te pyesesh veten dhe tashme demonet e fshehur me aq mund apo dhunti kerkojne haracin e tyre.
Shfaqja fillon ne njemije menyra, por fundi eshte i njejte. Pranimi i faktit qe po vrapon apo po fshihesh nga nje pyetje te cilen ke frike te pyesh veten. Kush jam une? Dhe gjerat komplikohen jashtezakonisht pamundur te shtrydhesh ndonje alibi nga fryma qe te mban gjalle. Pyetje te thjeshta, direkte, qe nuk duan ngjyrime moderniste apo fluturime LSD-je. Si eshte i vertete fakti qe... ... ... qe tani une humba fillin e mendimeve dhe kjo qe po shkruaj tani eshte 20 minuta me vone (egzagjerim vetem 5 min), por ajo shija qe ai ndricim qe pata me pare nuk me ka braktisur akoma. Ndoshta jam i pire. Ndoshta jam thjesht nje pallua qe do te tregoje bishtin e tij shumengjyresh botes dhe sidomos vajzave per ti cuar ne krevat, por tani dua te shfryhem sadopak. Me duket sikur ky eshte nje nga ato momentet qe skalitin ose thyejne nje person. Do te desha te kisha dike te afert tani. Nje prej atyre personave qe mund te shkoj i lodhur per tu clodhur dhe eshte interesant fakti se cfare emrash te shkojne ne mendje ne keto momente, por vertet do te desha qe keto fjale ti thosha balle per balle njerit prej tyre dhe te degjoja ndonje fjale qe te me ngrinte moralin. Te kisha dike qe te thoshte qe e di kush jam dhe qe po bej ate qe duhet. Dikush qe te perforconte kolonat e mija qe po dridhen tmershem tani. Sepse kuptoj se ndonjehere nuk eshte ideja qe nuk dime kush jemi, por mbasi kemi frike te jemi vertet ai qe jemi. Per ju mendje sarkastiket e bythes si puna time nuk po perpiqem te gjej menyren ti tregoj botes qe jam pederast. Por une po te lexoja dicka te tille me sistemin tim te mbrojtjes kjo do te ishte gjeja e pare qe do te me shkonte ne mendje. Edhe fakti qe mendja ndaloi lumin e mendimeve per te sqaruar dicka te tille tregon se sado qe perpiqem akoma paska ndonje qoshe qe do tja dije se cfare mendon bota per mua. Fuck all that. Ku isha? Ah po. Mu desh te lexoja para kesaj idiotlleku per te kapur fillin serisht. Vertet qe mendimi qe te jemi vertet kush jemi na tremb. Na tremb mbasi jemi aq te zgjuar sa te kuptojme se cfare na pret perpara rruges qe i kemi zgjedhur vetes. Perpara se te arrijme token tone te premtuar duhet te perballim pengesa qe thyejne gjunje dhe gjuhe. Thyejne qiej kalteroshe dhe rrezojne bole te mbushura me shkumbe.
Pse po shkruaj keto gjera? Nuk e di. Ndoshta mbasi brenda brenda shpresoj qe me keto llafe do te le mbresa aq te medha ne ndonje bukuroshe te forumit sa kur te kthehem ne Shqiperi kete vere I will get lucky with them also gje qe nqs ndodh ju lutem me shkruani ne privat, ose ndoshta, kush e di them thjesht ndoshta mbasi kur po bluaja gjithe keto gjera ne mendje dhe kur pashe rreth e rrotull vetes dhe nuk gjeta askend nga ata personat qe shkruaja me lart, me lindi ideja per ti shkruar keto gjera qe ndoshta neser te mund te bej dicka zap dhe ky forum ishte vendi i pare qe me erdhi ne mendje. Eshte me mire ta le me kaq. Prekje pas prekjesh gjerat ndertohen me mire. Pa u perpjekur te mbingarkohesh ne mendime apo ndjesi. Pa u perpjekur te gjykoj apo te shpjegoj tani them te mbyll syte dhe vetem te fle. Kusuri le te dergjet ne krahet e te nesermes.

Mesazh i vjetër 25 Prill 2010 12:46
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Thumbs up

wow Ing...

kto jane gishta qe dridhen vetem kur shishet nuk jane boshatisur.
po te kisha qene femer do i kisha bo nja 2 pare muhabet

Mesazh i vjetër 25 Prill 2010 13:00
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

huhh.. po une pse dreqin fillova te lexoj ketu?!!

Mesazh i vjetër 25 Prill 2010 13:13
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Mbyll deren e makines dhe perdredh celsat per te degjuar zhurmen e motorit te me ngrohe gjakun. Shtyp pedalen e makines sikur me ka lek borxh dhe gris asfaltin e lagur te rruges. Dritarja eshte e hapur dhe dritat e rruges zhduken njera pas tjetres mbrapa meje...
Kjo do te ishte ilaci apo helmi im nen imagjinaten e nje kamere 39 milimetershe, por sot jam vetem ne dhomen time me nje shishe tjeter bosh qe bashkohet me shoqet. Eshte nje nga ato momentet e ndezura nga nje lloj ndricimi i frikshem brenda vetvetes qe gati sa nuk te le pafryme. Eshte hiri i fleteve te djegura te historise tende qe te shkund ashtu vetvetiu. Nje shkendije dhe ditari i fshehur ndoshta edhe prej vetes eshte ne zjarr tashme dhe realiteti te tejmbush te gjithin. Dhe nuk eshte ndonje brockull e fatit qe te katandis keshtu. Nuk eshte as ndonje fuqi mbinatyrore, por tashme nuk mund te genjesh me para pasqyres veshtrimin qe te ka veshur syte. Para disa minutash mendja ishte e mbushur me njeqind pyetje dhe pergjigje qe thelle kafshojne. Pyetje qe gjithe jeten nuk ke guxuar te pyesesh veten dhe tashme demonet e fshehur me aq mund apo dhunti kerkojne haracin e tyre.
Shfaqja fillon ne njemije menyra, por fundi eshte i njejte. Pranimi i faktit qe po vrapon apo po fshihesh nga nje pyetje te cilen ke frike te pyesh veten. Kush jam une? Dhe gjerat komplikohen jashtezakonisht pamundur te shtrydhesh ndonje alibi nga fryma qe te mban gjalle. Pyetje te thjeshta, direkte, qe nuk duan ngjyrime moderniste apo fluturime LSD-je. Si eshte i vertete fakti qe... ... ... qe tani une humba fillin e mendimeve dhe kjo qe po shkruaj tani eshte 20 minuta me vone (egzagjerim vetem 5 min), por ajo shija qe ai ndricim qe pata me pare nuk me ka braktisur akoma. Ndoshta jam i pire. Ndoshta jam thjesht nje pallua qe do te tregoje bishtin e tij shumengjyresh botes dhe sidomos vajzave per ti cuar ne krevat, por tani dua te shfryhem sadopak. Me duket sikur ky eshte nje nga ato momentet qe skalitin ose thyejne nje person. Do te desha te kisha dike te afert tani. Nje prej atyre personave qe mund te shkoj i lodhur per tu clodhur dhe eshte interesant fakti se cfare emrash te shkojne ne mendje ne keto momente, por vertet do te desha qe keto fjale ti thosha balle per balle njerit prej tyre dhe te degjoja ndonje fjale qe te me ngrinte moralin. Te kisha dike qe te thoshte qe e di kush jam dhe qe po bej ate qe duhet. Dikush qe te perforconte kolonat e mija qe po dridhen tmershem tani. Sepse kuptoj se ndonjehere nuk eshte ideja qe nuk dime kush jemi, por mbasi kemi frike te jemi vertet ai qe jemi. Per ju mendje sarkastiket e bythes si puna time nuk po perpiqem te gjej menyren ti tregoj botes qe jam pederast. Por une po te lexoja dicka te tille me sistemin tim te mbrojtjes kjo do te ishte gjeja e pare qe do te me shkonte ne mendje. Edhe fakti qe mendja ndaloi lumin e mendimeve per te sqaruar dicka te tille tregon se sado qe perpiqem akoma paska ndonje qoshe qe do tja dije se cfare mendon bota per mua. Fuck all that. Ku isha? Ah po. Mu desh te lexoja para kesaj idiotlleku per te kapur fillin serisht. Vertet qe mendimi qe te jemi vertet kush jemi na tremb. Na tremb mbasi jemi aq te zgjuar sa te kuptojme se cfare na pret perpara rruges qe i kemi zgjedhur vetes. Perpara se te arrijme token tone te premtuar duhet te perballim pengesa qe thyejne gjunje dhe gjuhe. Thyejne qiej kalteroshe dhe rrezojne bole te mbushura me shkumbe.
Pse po shkruaj keto gjera? Nuk e di. Ndoshta mbasi brenda brenda shpresoj qe me keto llafe do te le mbresa aq te medha ne ndonje bukuroshe te forumit sa kur te kthehem ne Shqiperi kete vere I will get lucky with them also gje qe nqs ndodh ju lutem me shkruani ne privat, ose ndoshta, kush e di them thjesht ndoshta mbasi kur po bluaja gjithe keto gjera ne mendje dhe kur pashe rreth e rrotull vetes dhe nuk gjeta askend nga ata personat qe shkruaja me lart, me lindi ideja per ti shkruar keto gjera qe ndoshta neser te mund te bej dicka zap dhe ky forum ishte vendi i pare qe me erdhi ne mendje. Eshte me mire ta le me kaq. Prekje pas prekjesh gjerat ndertohen me mire. Pa u perpjekur te mbingarkohesh ne mendime apo ndjesi. Pa u perpjekur te gjykoj apo te shpjegoj tani them te mbyll syte dhe vetem te fle. Kusuri le te dergjet ne krahet e te nesermes.

Mesazh i vjetër 25 Prill 2010 13:16
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Ndersa me shpejt hip shkallet sa me shume i afrohem kesaj dhome zemra fillon e me rreh fort imagjinoj shikim tend ate shikim qe me ka hyre ne zemer dhe ka prishur ate qetesi qe kisha kohe qe e kisha ,ate shikim qe me fton ne nje marrezi qe dhe pse se dua per momenten (cmendem ta kem kur jam larg teje) , ai shikim qe tani se duroj dot dhe sapo ti me shikon ul koken e drojtur sepse e di qe syte e mi shprehin ate qe une dua dhe pse kaloj nete duke pohuar te kunderten .
Sa here te ndiej qe me kalon afer cdo gje brenda meje ka filluar te dridhet sikur te kete ftohte dhe pse ne kete dhome ku jemi une dhe ti me kalimin e oreve ajri sa vjen e ngrohet
Imagjinoj zerin tend po kaq te ngrohte sa ky ajer i kesaj dhome sa e sa here une fantazoj qe ky ze te me peshperise ne vesh fjale fjale te embla qe me bejne te dridhet cdo gje dhe zeri im tek te pershendes .
Imagjinoj pyetjet e tua e pergjigjet e mia imagjinoj qe ne nje cast ti te mbyllesh kete dere dhe te leme jashte cdo gje qe na rrethon jetet tona... fatet tona... qetesine tone te rreme keshtjellat prej rere te genjeshtrave qe jemi te lumtur ,besnike... qe jemi te plotesuar ...e te humbin ne nje puthje plot zjarr e plot deshire te atyre puthjeve qe sa e sa here i shmangemi per te mos lenduar te tjere sikur te lendosh veten nuk ka rendesi ne kete jete .
Dua te humbas ne krahet e tu per tu rigjetur perseri vetvetja dua te ndiej prekjen e buzeve te tua mbi cdo pjese te trupit tim dua te ndiej shtrengimin tend dua te ndiej ty brenda meje e te provoj ato emocione qe dua po kam frike tja pohoj vetes imagjino ti them ty ...Dua te mbaj per nje cast syte hapur mbi ty pa menduar asgje pa menduar se kjo puthje kjo ndienje eshte mekat dhe pse eshte eshte shume i embel ky mekat... me terheq ky mekat ...dua ta bej kete mekat dua ...imagjinoj te hyj brenda dhe te afrohem ti je ulur dhe me shikon sikur e prisje kete gje sikur e dije qe kishte ardh momenti me merr fytyren ne duar dhe ndiej buzet e tua qe me kerkojne te miat e une ndiej qe nese sdo me puthesh kete moment cdo gje do zhduket do te venit do te iki ..hyj brenda(dhe kjo nuk eshte imagjinate) ti je ulur dhe une pasi te pershendes nisem e shkoj e hap dritaren dua qe kjo ngrohtesi qe gjendet ne kete dhome te iki nga zerat e njeresve borite e maqinave zhurma e autobuze dhe une me nje ze te ulet qe ndoshta as vete se degjoj te them "dhe sa kohe do duroj kete gjendje e do fantazoj "....ti si per cudi pergjigjesh ...varet nga ty ...

Modifikuar nga BIONDIA datë 03/05/2010 ora 19:00

Mesazh i vjetër 03 Maj 2010 18:52
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ndersa me shpejt hip shkallet sa me shume i afrohem kesaj dhome zemra fillon e me rreh fort imagjinoj shikim tend ate shikim qe me ka hyre ne zemer dhe ka prishur ate qetesi qe kisha kohe qe e kisha ,ate shikim qe me fton ne nje marrezi qe dhe pse se dua per momenten (cmendem ta kem kur jam larg teje) , ai shikim qe tani se duroj dot dhe sapo ti me shikon ul koken e drojtur sepse e di qe syte e mi shprehin ate qe une dua dhe pse kaloj nete duke pohuar te kunderten .
Sa here te ndiej qe me kalon afer cdo gje brenda meje ka filluar te dridhet sikur te kete ftohte dhe pse ne kete dhome ku jemi une dhe ti me kalimin e oreve ajri sa vjen e ngrohet
Imagjinoj zerin tend po kaq te ngrohte sa ky ajer i kesaj dhome sa e sa here une fantazoj qe ky ze te me peshperise ne vesh fjale fjale te embla qe me bejne te dridhet cdo gje dhe zeri im tek te pershendes .
Imagjinoj pyetjet e tua e pergjigjet e mia imagjinoj qe ne nje cast ti te mbyllesh kete dere dhe te leme jashte cdo gje qe na rrethon jetet tona... fatet tona... qetesine tone te rreme keshtjellat prej rere te genjeshtrave qe jemi te lumtur ,besnike... qe jemi te plotesuar ...e te humbin ne nje puthje plot zjarr e plot deshire te atyre puthjeve qe sa e sa here i shmangemi per te mos lenduar te tjere sikur te lendosh veten nuk ka rendesi ne kete jete .
Dua te humbas ne krahet e tu per tu rigjetur perseri vetvetja dua te ndiej prekjen e buzeve te tua mbi cdo pjese te trupit tim dua te ndiej shtrengimin tend dua te ndiej ty brenda meje e te provoj ato emocione qe dua po kam frike tja pohoj vetes imagjino ti them ty ...Dua te mbaj per nje cast syte hapur mbi ty pa menduar asgje pa menduar se kjo puthje kjo ndienje eshte mekat dhe pse eshte eshte shume i embel ky mekat... me terheq ky mekat ...dua ta bej kete mekat dua ...imagjinoj te hyj brenda dhe te afrohem ti je ulur dhe me shikon sikur e prisje kete gje sikur e dije qe kishte ardh momenti me merr fytyren ne duar dhe ndiej buzet e tua qe me kerkojne te miat e une ndiej qe nese sdo me puthesh kete moment cdo gje do zhduket do te venit do te iki ..hyj brenda(dhe kjo nuk eshte imagjinate) ti je ulur dhe une pasi te pershendes nisem e shkoj e hap dritaren dua qe kjo ngrohtesi qe gjendet ne kete dhome te iki nga zerat e njeresve borite e maqinave zhurma e autobuze dhe une me nje ze te ulet qe ndoshta as vete se degjoj te them "dhe sa kohe do duroj kete gjendje e do fantazoj "....ti si per cudi pergjigjesh ...varet nga ty ...

Mesazh i vjetër 06 Maj 2010 02:16
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

..jam akoma ne krevat me syte akoma mbyllur dhe duart qe shtrengojne kete jastik sikur te ishte fytyra jote e bukur e bardhe ,syte e tu te bukur ,buzet e tua me forme ,floket e tu biond hap syte e pergjumert ngadale sikur te kem frike se sapo te hap syte ti do te venitesh, do ikesh ,sdo jesh me ne endrrat e mia ne jeten time sdo jesh ne mendimet e mia sdo jesh me askund...shikoj qe eshte akoma erresire e mendoj se eshte kohe e keqe por brenda vetes them qe sdo lejoj qe koha te me prishe humorin tim sdo te prishte endrrat e mia sdo te largonte fytyren tende nga mendja ime ...Nuk arrij te mendoj akoma me qartesi fjalet tona qe thame ,shikimet tona te drojtura nga frika qe ndoshta lexonim me shume ne ato sy sesa ore e ore biseda pa fund per cdo gje .Nuk arrij te mendoj sesi pa dashur u gjetem te pa pergatitur per te menduar nje gje te tille, nje ndienje te tille, nje deshire te tille dhe pse mundohem qe te mos i japim krahe kesaj ndienje .
Kemi frike nga kjo ndienje ndoshta kemi frike nga ajo qe na pret dhe pse e di shume mire qe kjo deshire per te qene nje e mposht friken ,o ndoshta kemi frike te lendohemi nga e njejta arme qe dikur kemi perdor per te lenduar te tjeret se di ...por di vetem qe me mungon .
E cuditshme te kesh gjithcka e te mungoje perseri cdo gje ?
Ti je ndryshe nga une ne cdo gje por une mendoj se jemi si brigjet e atij lumi diten te ndare e naten neper endrra te bashkur por tani mendoj qe thelle thelle ne shpirt ne jemi njelloj ti shtrati i ketij lumi e une uji i tij kane nevoje per njeri tjetrin qe te bejne nje rruge bashke deri ne det.
Shtrengoj kete jastik dhe nje pike loti me rrjedh nga syri(ti e quan syri i qeshur ) nuk dua te qaj por mungesa jote kete mengjes me ben te lotoj te emocionohem me ben te them dhe pse kam frike shume frike "dua ty " nuk e di sesi ...qysh... pse... nga sa kohe .....
Ndiej qe hapet dera dhe te shikoj ty miken time te mire qe ne keto vite kujdesh per cdo gje ne kete shtepi drejtohesh te hapesh perdet por te ndaloj dua te rri akoma ne kete erresise ndoshta kam frike te hyje drita se me hyrjen e saj ndoshta do te iki dhe magjia kenaqesi endrrat e kesaj nate do iki dhe ajo qe mendoj dhe ajo qe sapo thashe "qe te dua ty" ,ti me thua "ka diell jashte eshte nje dite e mrekullueshme shijoje " dritaret hapen e ne dhome hyn nje drite e forte hyn dielli dhe nje ajer i paster dhe cicerima e zogjve buzeqesh e lumtur e mendoj se ti sje enderr je aty jashte me duhet vetem te ngrihem e te shijoj pa frike pa asgje ....

Modifikuar nga BIONDIA datë 19/08/2010 ora 16:05

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2010 15:58
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Do me mungoje buzeqeshja jote sa here qe do hipi e do zbres shkallet e tribunales ,do me mungoje profumi yt ne axhensor ,do me mungoje zeri yt kur me therret "prendiamo un caffe" do me mungoje sfida jone e cdo sitine e rrobave firmato, do me mungoje cdo gje nga ty por ajo qe me mungon me shume do jete dashuria jote e pakondicionur qe me ke dhene dhe kuroja ne moment me te veshtira te jetes time ti ike shume shpejt qe une te jepja kurajo ike pa me pershendetur ,ike pa me lajmeruar ike thjesht ike ...mirupafshim "dottoressa" engjelli i drejtesise ,mikja ime e mire ...

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2010 01:49
Ora tani: 16:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Gishta qe dridhen

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar