shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928
|
Citim: Po citoj ato që tha Evisa
:aha
Lere se c'mendojne te tjeret se me plase , O po si jane njerzit eee vetem se c'mendon bota e kane mendjen.
Po citoj ato që tha cedrus
Sa per citime ka te tilla pa fund, por une druhem se me kini akuzuar qe remoj Wikipedian
E, kshu. E lkam kete te mete. Ma ka msuar mami. :p
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Tani jam i bindur plotesisht qe nuk ke asnje njohuri mbi kete fushe, as ne psikologjine sociale, as ne psikanalize, as ne fiziologji dhe as ne mjekesi. Te vetmet argumente bazohen ne copeza arti pa lidhje me njohurite e verteta mitologjike, ku jane bazuar gjithe shkencat dhe terminologjite moderne.
Si perfundim:
1. Nese homoseksualiteti spjegohet me fiziologjine normale te njeriut, ti je profesori me i madh i botes...
Kete e pranoj me modesti :p
[/QUOTE] 2. Frojdi ishte fiziologjist. Duhet te lexosh Wikipedian me mire. [/QUOTE]
Frojdi e nisi karieren si mjek dhe sigurisht si fisiologjist, u edukua nga Charot, dhe jome shume se 3-4 vhet me vone zhvilloi teorite e tij, por mos harro se ishte Frojdi qe hodhi bazat e psikologjise dhe psikoanalizes. Ishte ai i pari, megjithse ndoqi nje rruge jo komode per te shpjeguar fenomenet psikosomatike.
[/QUOTE]3. Citimet ne shkence behen me artikuj nga revista prestigjoze, nga libra te njohur, etj, etj. Keto te kerkova per citim, jo wikipedian e zakonshme qe perdor.[/QUOTE]
Pse librat qe te rekomandova une nuk jane te mjaftueshme? Mos valle shkeputja e frazave te gatshme eshte me efektive se rekomandimi i nje libri shkencor? Mos valle nje reviste eshte me e vlefshme se nje manual mesimdhenje?
Keto bien ere si soap opera miku im.
[/QUOTE] Megjithate, mjafton me kaq, sepse kuptova aq sa duhet per te mbyllur diskutimin. Vetem ideja qe ne realitet do kisha te beja me kete nivel diskutimesh dhe shkencateresh ne Shqiperi me rrenqeth mishin. Mos qofte e thene te pershtatem ndonjehere... [/QUOTE]
E keq e ke, bej durim ca edhe ti.
Ka nje thenje:
Kur ndodhesh ngushte me logjiken, eshte e zakonshme qe te perdoresh sulmin personal.
Sidoqofte, marrja e citateve nga revistat, nuk eshte mushqim me i mire se nxjerrja e konkluzioneve individuale.
[/QUOTE] P.s. Do ta dija per nder sikur mos filloje diskutime te tjera me mua as ne tema te tjera [/QUOTE]
Me vjen keq qe kete nuk ta premtoj dot, nuk me rri goja pa folur.
Ncuq. Nuk rri dot, mos ma kerko kete gje. Jo per gje, po po nuk diskutova me ty, me ke tjeter te diskutoj, me kurtin, apo me Pjetrin. Por ti pse merzitesh; ti ke edhe gurin edhe arren.
Forumi jot te jep shume obsione. Mund te me fusesh tek injorimi si amori :p ose me jep ban te perhershem.
Une nuk te merzitem, jam zemermadh dhe i duruar.
Sa per homot, jane plage e shoqerise dhe keshtu kane qene perhere Faje, perhere. Sado qe dikush do te hiqet modern, demokrat, liberal, nuk ka lume qe te laje rrugen e mutit.
Modifikuar nga shelgu datë 03/08/2009 ora 04:47
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|