Citim:Po citoj ato që tha myzeqari Te rroje Karadyrmishi(gjyqtari turk) qe dha tre penallti si nuk i dilej ndryshe , parulla u leshua kualifikim per 2012 , ekipi eshte bere bombe
hajde Kuzhe hajde
3 penalltite nuk eshte se na ndihmuan aq shume sepse te lozje me Qipron ishte si te lozje me nje skuader lagjeje ...ne lozem mire por te mendojme se kemi loz me lojtare qe lozin ne kampionatet e huaja dhe ne skuadra te serise A i vetmi shqiptar qe loz ne shqiperi esht Hansi Agolli dhe beri nje eurogol ...te vetmem gje te mire qe ka bere ky trajnjer eshte stervitja dhe rregulli ne skuader por te tjerat aq kemi takat nuk ke fuqi po te pish duhan me llulle dhe raki e turshi sic bejne shumica e lojtareve ne superligen shqiptare...nese lozim ne lojtrare vendas ne enderr na del boterori ...nga ke humb ti myzeqar
Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498
Ketej verdalle
Te themi ate qe eshte , ky Kozhaku nuk me duket paste e keqe , te pakten kerkohet , leviz dhe jo si hani qe na beri han ! Rezultatet do tia shohim pak me vone , tani eshte shpejt .
Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972
Rumani - Shqiperi 1-1
Nje rezultat me te vertete pozitiv per kombetaren tone qe me nje gol me koke te Muzakes barazoi kunder skuadres qe na ka lene shijen e hidhur te nje humbje historike te tre viteve me pare me rrezultatin 6-1. Urojme nje fitore ndaj Luksemburgut te marten.
Jemi bëre shumë, qiellin errësojmë
Si shkaba t'zeza fluturojmë
Për Kombëtaren jetën e japim
Shkojmë kudo s'e ndalim hapin
Nga Lugina, Kosovë, Malësi
Nga Ilirida e Çamëri
Ja po nisen me dëshirë t'Zotit
Kuq e zinjtë e Kastriotit
Ref
Shqipëri ti më jep nder
me jep emrin shqipëtar
nuk ka fe as s'ka kufi