Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Miss Forumi 2010
Miss Forumi 2010
Ky sondazh është i mbyllur.
ashley 2 2.17%
Fleur 4 4.35%
Amor 2 2.17%
Lela 5 5.43%
Angel 8 8.70%
Biondia 10 10.87%
Heyday 5 5.43%
Cecilia 4 4.35%
Eria 4 4.35%
Tulipani 3 3.26%
Enya 5 5.43%
niqua 8 8.70%
lubi 1 1.09%
briseide 3 3.26%
Antip@tre@ 2 2.17%
Kati 4 4.35%
dylan 2 2.17%
eliz 4 4.35%
kotka 3 3.26%
Morfine 1 1.09%
Enigme 1 1.09%
klodel 3 3.26%
Anemone 1 1.09%
Tjeter 2 2.17%
Deb 3 3.26%
Charlotte 2 2.17%
Gjithsej: 30 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 31 Dhjetor 2010, ora 16:21  (12 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Charlotte me fal qe te paskam harruar. Kujtoja se te kisha vene. Si demshperblim te shtova, dhe ke nje vote nga une.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:52
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

al, teper e bukur x te qene e vertete ee?
Ja qe jam lol

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:54
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Charlotte me fal qe te paskam harruar. Kujtoja se te kisha vene. Si demshperblim te shtova, dhe ke nje vote nga une.

hahahah Debora po e ve foton ti se po me vjen Orfeu verdalle mua

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:54
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

Thnx Deb

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 03:55
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Enya.

Flm Flori.

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 05:29
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

..duket qe dreqen nuk po e kap dot asnjera

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 13:18
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ja dhe BIONDJA.HAllall votat qe ke marre.
A ka me bionde forumi?

O shoqe a ka mundesi me e pa une ket foton qe ke von mrom

E paske knoq forumin me sa shof

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 13:46
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

O shoqe a ka mundesi me e pa une ket foton qe ke von mrom
E paske knoq forumin me sa shof

po moj eshte bere pak muajin qe kaloi fotograf im bir ...

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 13:48
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Qyqa qyqa qyqa ca na boni qysh me mjes kjo gru

S'boj dreke une sot e hengra imen dreken

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2010 13:51
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

--------..... -Sexy- eshte Miss Forumi

Mesazh i vjetër 23 Dhjetor 2010 07:57
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Miss Forumi 2010

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar