Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shume gjojna don me dit ti goce ...me leje car thote horoskopi im kete muaj ka noj rritje rroge apo hic Qyqa me fillu une te lexoj ca thote horoskopi per ty do vesh duret ne koke per zotin Ja nje gje po e lexoj per ty: Surpriza te befasueshme. Duhet te jesh vigjilente se te vjen andej nga se pret Do mo
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shume gjojna don me dit ti goce ...me leje car thote horoskopi im kete muaj ka noj rritje rroge apo hic
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha cecilia : Surpriza te befasueshme. Duhet te jesh vigjilente se te vjen andej nga se pret Do mo po te kishe shtuar dhe disa rrjeshta sdo ishte keq...vigjilente duhet me nejt pa gjume me prit apo vjen vete
Citim:Po citoj ato që tha cecilia : Surpriza te befasueshme. Duhet te jesh vigjilente se te vjen andej nga se pret Do mo
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po te kishe shtuar dhe disa rrjeshta sdo ishte keq...vigjilente duhet me nejt pa gjume me prit apo vjen vete Jo mi jo Vigjilente dmth mos e hash sapunin per djath
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po te kishe shtuar dhe disa rrjeshta sdo ishte keq...vigjilente duhet me nejt pa gjume me prit apo vjen vete
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Jo mi jo Vigjilente dmth mos e hash sapunin per djath mos ki frike jam alergjike e djathite se haj fare
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Jo mi jo Vigjilente dmth mos e hash sapunin per djath
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha kotka une njoh vetem greqishten te lashte te platonit, jo latinisht ma perkthe te lutem To eurika "perpetua" einai diarkis Amor, do nje tutor ti motra? <SPAN id=result_box class=short_text><SPAN style="BACKGROUND-COLOR: #e6ecf9; COLOR: #000" title="" Zc="διαρκής" Yc="perpetua" closure_uid_6pydua="33"></SPAN></SPAN>
Citim:Po citoj ato që tha kotka une njoh vetem greqishten te lashte te platonit, jo latinisht ma perkthe te lutem
Bjonde i bane petllat me?
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Nje dicka me ben pershtypje: pse te gjithe i drejtoheni njeri tjeterit me MC? Apo eshte shkurtimisht mendim casti?
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Me pret nje dite e bukur ne plazh
Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Skisha pa ne jet teme kaq shum dasma sa ket vere....
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Regjistruar: 10/01/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 5233
kur ke provuar ajken, qumshti ( skim milk) s'po me vjen ne mend si i themi, te duket si uje.
__________________ It takes just as much courage to express your love when it's right, as it does to walk away when it's wrong.