lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269
|
Citim: Po citoj ato që tha Vizioner
Sorry Lule, ke te drejte: Pershendetje!
Do e ndezim nga nje ? 
hm...Une drejte i rashe. Ishte vetem nje mendim "Forumor-Shoqeror", asgje me shume, se s'me hyne gje ne xhep cfare ben ti apo tjetri!
POR, meqense ra fjala dhe, une te konsideroj Ty me llogjike, sinqerisht. Nuk po rri pa ta thene qe; Ate qe beri Niqua me Ashley-n, duke i thene goces qe sapo u feju se, i fejumi ka dashnore filanen (me emer e tha), nuk e ben asnje njeri, as hasmi mendoj se nuk e ben dhe ti, duke pas llogjike si njeri, te mos nxjerresh konkluzion se cfare njeriu eshte tjetri kur shprehet keshtu, ti qofsh! DIKUR, me siguri 99%, do jeshe dhe ti "loja" e fjalve te ketij njeriu!!!
Por, eshte jeta dhe puna jote, si e cdo njeriu, se cfare ben.
Une thjeshte kam Tipin qe flas hapur dhe jo vetem kur gjerat jane te "embelta" por dhe te idhta. T'i pelqeje apo jo njerit-apo tjetrit!
Ishja i detyruar t'i shkruaja keto rrjeshta? JO! Por, meqense muhabetet jane ketu publike, po e marr dhe une te drejten te shpreh mendimin dhe konkluzionin tim!
Rrofsh Vizion per kete mendim qe me dhe..po un njerzit si paragjykoj aspak!! un ne ket forum vlersoj sinqeritetin e nuk shof aspak ( cfare klonesh jan formuar e mban brenda ) se sjam per ket pune ketu!!!
Se kush eshte Niqua do e gjej si un ..ti dhe kushdo ( mbase do kemi fatin te takohemi dhe real me te) si e deshirojm..megjithate per mua ajo ngelet Unique se brenda ne shpirt eshte Kristal..dhe un si person..kete gje e vlersoj shume tek nje person..ka dicka e thot, dakort? gjithsesi kursejini pak keto *IRONIT E SARKAZMAT* e them sinqerisht Vizion!
Falemnderit per kshillen !