Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani?!
Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Po iki te merrem me gjera te dobishme

tung vizio

Kujdes me Shefin ti, se e ke dhe Italian, ska bese e fe ke ato

Une po bej kafen, ti po iken

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 19:33
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Lule, fol ti tani fol por, kur te hashe kastravecin nga Niqua ti (ne sallaten qe do te bej Niqua kur ta takosh, se mos e merr per gje tjeter ti, se kam ashtu mendimin une ), do te dalin syte dhe sdo lexosh dot ma as forumin! Prit prit, se dardha e ka bishtin mbrapa,- i thojne nje fjale te urte.

Bjeri drejt Vizioner..e para se tme japesh mend thuj Mirdita ok?

Un Niquan e njof per femer..per ca kastraveci e ke fjalen ti? se un sme ben njeri lolo deri sot..dhe dicka..kush me njef mire..ska arrit dot tme bej keq deri sot sa per dardhen..ri i qet se jam vet kumbull ( tharticke ama)

P.s Niqua je si shpirt muahhhhhhhhhhhhhh!

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 19:36
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:

po te dogji mbaje goce ... thashe titull libri qe po lexoj te Markez nuk kam faj une qe ke njohuri te limituara .... mos e kruj me gjethe fiku he xhan se boll te durova

sme dogji fare, dhe sikur te jem ti ske arritur te me njohesh.. nese ke lexuar atehr shko hulle te tema e duhur meqe je dhe moderatore.. dhe sa per njohurite e mia pa merak, kam arritur goxha me kto njohuri qe kam...

Citim:

Lule, fol ti tani fol por, kur te hashe kastravecin nga Niqua ti (ne sallaten qe do te bej Niqua kur ta takosh, se mos e merr per gje tjeter ti, se kam ashtu mendimin une ), do te dalin syte dhe sdo lexosh dot ma as forumin! Prit prit, se dardha e ka bishtin mbrapa,- i thojne nje fjale te urte.

nuk merrem me kastraveca as me sallad une zemra.. mendim i gabuar ashtu sic e kishi dhe me pare per pushimet e mia... niquan e njohin shume persona ktu dhe pervecse respekti dhe dashuri skan marr asigje tjeter nga une... dhe pse jam femer nga burreria ja marr mashkullit me te mire..kshu jam rritur une..

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 19:42
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Po haj nje crem karamel ..

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 19:58
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Bjeri drejt Vizioner..e para se tme japesh mend thuj Mirdita ok?

P.s Niqua je si shpirt muahhhhhhhhhhhhhh!

Sorry Lule, ke te drejte: Pershendetje!

Do e ndezim nga nje ?

hm...Une drejte i rashe. Ishte vetem nje mendim "Forumor-Shoqeror", asgje me shume, se s'me hyne gje ne xhep cfare ben ti apo tjetri!

POR, meqense ra fjala dhe, une te konsideroj Ty me llogjike, sinqerisht. Nuk po rri pa ta thene qe; Ate qe beri Niqua me Ashley-n, duke i thene goces qe sapo u feju se, i fejumi ka dashnore filanen (me emer e tha), nuk e ben asnje njeri, as hasmi mendoj se nuk e ben dhe ti, duke pas llogjike si njeri, te mos nxjerresh konkluzion se cfare njeriu eshte tjetri kur shprehet keshtu, ti qofsh! DIKUR, me siguri 99%, do jeshe dhe ti "loja" e fjalve te ketij njeriu!!!
Por, eshte jeta dhe puna jote, si e cdo njeriu, se cfare ben.
Une thjeshte kam Tipin qe flas hapur dhe jo vetem kur gjerat jane te "embelta" por dhe te idhta. T'i pelqeje apo jo njerit-apo tjetrit!

Ishja i detyruar t'i shkruaja keto rrjeshta? JO! Por, meqense muhabetet jane ketu publike, po e marr dhe une te drejten te shpreh mendimin dhe konkluzionin tim!

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 19:58
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule

Citim:

Do e ndezim nga nje ?

hm...Une drejte i rashe. Ishte vetem nje mendim "Forumor-Shoqeror", asgje me shume, se s'me hyne gje ne xhep cfare ben ti apo tjetri!

POR, meqense ra fjala dhe, une te konsideroj Ty me llogjike, sinqerisht. Nuk po rri pa ta thene qe; Ate qe beri Niqua me Ashley-n, duke i thene goces qe sapo u feju se, i fejumi ka dashnore filanen (me emer e tha), nuk e ben asnje njeri, as hasmi mendoj se nuk e ben dhe ti, duke pas llogjike si njeri, te mos nxjerresh konkluzion se cfare njeriu eshte tjetri kur shprehet keshtu, ti qofsh! DIKUR, me siguri 99%, do jeshe dhe ti "loja" e fjalve te ketij njeriu!!!

Une thjeshte kam Tipin qe flas hapur dhe jo vetem kur gjerat jane te "embelta" por dhe te idhta. T'i pelqeje apo jo njerit-apo tjetrit!

Ishja i detyruar t'i shkruaja keto rrjeshta? JO! Por, meqense muhabetet jane ketu publike, po e marr dhe une te drejten te shpreh mendimin dhe konkluzionin tim!

Rrofsh Vizion per kete mendim qe me dhe..po un njerzit si paragjykoj aspak!! un ne ket forum vlersoj sinqeritetin e nuk shof aspak ( cfare klonesh jan formuar e mban brenda ) se sjam per ket pune ketu!!!

Se kush eshte Niqua do e gjej si un ..ti dhe kushdo ( mbase do kemi fatin te takohemi dhe real me te) si e deshirojm..megjithate per mua ajo ngelet Unique se brenda ne shpirt eshte Kristal..dhe un si person..kete gje e vlersoj shume tek nje person..ka dicka e thot, dakort? gjithsesi kursejini pak keto *IRONIT E SARKAZMAT* e them sinqerisht Vizion!

Falemnderit per kshillen !

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 20:07
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Tani po tall culon

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 20:08
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:

Do e ndezim nga nje ?

po pra cdo gje qe shkruhet ktu ne forum jan te verteta, qofshin kto te miat apo te ashlyt... them se ashly e njeh shume mire te dashurin/fejuarin e saj dhe ska pse ti marr fjalet e mia apo te tjerve per baze... une e pyta nese eshte ai apo tjeter.. dhe i mbahem fjales time, kshu me than ato qe e njohin.. mbase kjo goca mund te jet dhe ashly se une emerin e ashlyt sja di...

dukesh qe je i rrahur me jeten vezioner.. nese paske ket openion ndaj meje ateher se kuptoj pse me ke shkruajtur ktu dhe private... une kisha respekt per ty dhe prap nuk te gjykoj per nje postim qe ben apo ke bere.. kam mbi 6000 postime dhe kam mbi 7 vite ne forum dhe asiher sjam marre ma thashatheme apo dashnort e tjerve...

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 20:09
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Citim:
Tani po tall culon
merre shtruar komshie...
Une po iki te marre ndonje lule bakllava borxh

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 20:11
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Rrofsh Vizion per kete mendim qe me dhe..po un njerzit si paragjykoj aspak!! un ne ket forum vlersoj sinqeritetin e nuk shof aspak ( cfare klonesh jan formuar e mban brenda ) se sjam per ket pune ketu!!!

Se kush eshte Niqua do e gjej si un ..ti dhe kushdo ( mbase do kemi fatin te takohemi dhe real me te) si e deshirojm..megjithate per mua ajo ngelet Unique se brenda ne shpirt eshte Kristal..dhe un si person..kete gje e vlersoj shume tek nje person..ka dicka e thot, dakort? gjithsesi kursejini pak keto *IRONIT E SARKAZMAT* e them sinqerisht Vizion!

Falemnderit per kshillen !

feelings are mutual zemra... kto jan msu me lajka dhe kur ua thot nje njeri troc u be pershtypje... une me ashlyn nuk kisha sigje as qe me intereson.. i dashuri i ashlyt eshte 10 vjet me i vigel se une.. thjesht e pyta nese eshte ai apo tjeter se per ate qe thoshte ajo e njeh nje qe njoh une.. kaq.. nese kto jan thashatheme ateher ska pse ti ngel hatri njeriut... nejse aman se futem ashlyn kot ktu ne ket muhabet....

une tani po kruaj gjoksin.. sdi pse po me han

Mesazh i vjetër 10 Janar 2011 20:12
Ora tani: 19:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar