Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
hmmmmmmmmmmm shume bukur, e bukur dhe moderne..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
shum flm niqua
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Sheet se erdhi sherifi. E gjetem nick-un e ri Piktor
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Sheet se erdhi sherifi.
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
ahahhaahhaahhahha Piktor ti je aty?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ua sherif une te dija bjond ty...
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ua sherif une te dija bjond ty... Bu nga bob marley ne jurgen klinsman.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Ua sherif une te dija bjond ty...
Aj nou. Jam kontradiktore. Nuk jam per t'u besuar. p.s. C'te bej qe s'eshte Ceci onlajn, po do e kisha vene nje foto artistiko-amatoriale dhe une.
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
E ke myt piktor shum bukur))))
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha Heyday p.s. C'te bej qe s'eshte Ceci onlajn, po do e kisha vene nje foto artistiko-amatoriale dhe une. Po per mua?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday p.s. C'te bej qe s'eshte Ceci onlajn, po do e kisha vene nje foto artistiko-amatoriale dhe une.
shikoni se çfare behet. Hd ka te drejte, bob marley jam.
Modifikuar nga Piktor datë 06/02/2011 ora 19:55