notti_stellate
Ne sherbim te Hippocrates

Regjistruar: 26/03/2003
Vendbanimi: _
Mesazhe: 19
|
Diku flitej per femra,diku tjeter per ndjenja,diku tjeter per hipokrizi...e une per cfare te flas tani?!
Nuk e di,ndoshta duke shkruar do arrij ta kuptoj pasi fundja kush jam une te jap perkufizime mbi femrat/meshkujt...Them cfare te shkruaj pasi nuk me pelqen shume te mendoj me ze te larte,e nese vendose te shkruash te duhet te ja nisesh me metafora e gjera te tilla sic bejne shume ketu...s'me vete ta bej sonte!
Pse duhet te ndjeke rrymen?
Kush thote qe kane te drejte?
Kush thote qe cdo gje qe thone e bejne nuk e kane per interese?
Kush thote qe fjalet e tyre nuk permbajne nje deshire hakmarrje?
Kush thote qe ato qe shkruajne jane te shprehura ne menyre te sinqerte?
Kush thote qe realiteti i krijuar ne nje hapesire nuk i ngjan atije D.??
Qeshe,qeshe shpesh me ze te ulet pasi do nuk do doja qe vibracionet e zerit tim te leviznin perden qe ju ka mbuluar syte.E vazhdoj te qeshe,ne qetesi...Nje fragment i filmit "the pianist"do mundej te perdorej ketu:i mbyllur ne nje dhome,me pak drite,pa nje piano dhe deshira per te vene gishtat mbi te i permbyti shpirtin.E dinte qe po ta bente do vinte jeten ne rrezik,ngriti gishtat ne ajer,mbylli syte dhe duke imagjinuar pjesen qe do donte te luante,levizte gishtat.E luan & luan...e une qeshe & qeshe.
Shoh nje deshire te tmerreshme(ndoshta do e quaja trend)per te bere veten interesant/e me anen e filozofise:e shkruajne e shkruajne,e ne nje moment kupton qe kaluan ne gjera pa kuptim,ne krahasime pa lidhje,ne fjale qe as vete nuk arrijne te kufizojne,ne gjuhen aq hyjnore te Shakespeare por te kthyer ne nje qenie leckamane me ngjyra filozofie...e njeriu vazhdon te qeshe,e mbas pak, ne nje moment mungese O2 kalon ne nje hapesire ku perdorimi i fjalorit te ftohte s'ka vend.
Kam shume per te thene,por fundja do ndihmoje gje?
Ne momentin qe do lexojne me vemendje postimet e bera ketu per te arritur te zbulojne dicka me teper mbi ty,qe pastaj te et godasin mbas shpine,do mbyllin syte dhe do thone"Nuk behet fjale per mua".
And life goes on,e une e rrembyer ne valet e saje s'arrij te gjej daljen e vertete!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|