Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

ncncnc
Paska gersite ne dere te gabume me duket Dreqja,po heret asht ala i falet se asht e re ne forum.....edhe pse ne chat i merr yrysh tane perpara....
Meshkujt me pakice sigurisht, po jo ma pak se femnat femna. :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 18 Tetor 2004 19:00
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Unstoppable
My way...

Regjistruar: 13/09/2004
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 429

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hmmmmmmmmmmm une kam qef me taku Unstoppable e kam 20 min large
i porpozova per nje kafe por sme pranoj,,,, nejse kur te shkoj ne greqi do takoj Nickun ishalla me pranon ai,,,,,,, ose po ika ne Italy Qorron do takoj do shetisim ne varke,,, ufffffffff sa qeffffff

lol , i like your sense of humor baby
kiss twice in your smily pretty eyes
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
dreqe a te paska refuzu unstoppable per i kafe? , kjo s'me besohet .

analiste , ban mire qe nuk i beson dreqit(es)

Mesazh i vjetr 19 Tetor 2004 03:16
Unstoppable nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Unstoppable Kliko këtu për të kontaktuar me Unstoppable (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Unstoppable Shto Unstoppable në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Unstoppable në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

hahahahhahahah

Ca kam qeshe o zot,,,,, Analiste o zot sa me ka marre madhi me pi kafe me nje shoqe shqiptare,,, na myten spanjollet edhe djemt shqiptar po ni marrin [pufffffffffffffff] sa inat... Treshi o njeshhhhhhhhhhhh ta hangsha synin mar naqe se se shkodrani skuritet per nje kafe,,,,, Treshi me duket jan tuj na dal fjal mu e ty,,, me tha njana ne chat dreqe ti zhguli flokt po e kruve me treshin,,,,,

Unstoppable hahahhahahahah pse nuk ashte e vertet qe me the ske mundsi me pi kafe me mu duhet me prit une ne rralle,,,,, kiss naqe nuk prishem une me ty per nje kafe,,

Mesazh i vjetr 19 Tetor 2004 08:15
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

fjale mes dreqes e treshit
jaaaaaaa se besoj :p.....pse ne chat une s'para hi shume e ma mire me thane rralle e permalle.
Puna ishte me gersite ne deren e duhun jo me u zhgule flokesh si te rralla e vajgurit a e tamlit......iku koha e talonave (ne cdo kuptim ) dreqe ku cdo gja ishte me mase e ta jepshin 1 here ne jave......
Tesh jena ne kapitalizem kur te dush sa te dushe mjafton kerkesa me oferten me ra dakort.
KAPISHI O NON KAPISHI sensin e kapitalizmit :p

Mesazh i vjetr 19 Tetor 2004 12:17
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
X-File
Selector

Regjistruar: 05/10/2004
Vendbanimi: Purgator
Mesazhe: 479

une nuk do te thoja se dua te pi kafe me kete apo me ate, mirpo me secilin antar te forumit qe don te pij kafe me mua vetem le te me lajmerohet dhe jam i gatshem.
ndersa per te refuzuar nuk refuzoj ne kafe askend, e kam fjalen nga ju qe nuk ju njoh...

Mesazh i vjetr 19 Tetor 2004 13:11
X-File nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të X-File Kliko këtu për të kontaktuar me X-File (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: X-File Shto X-File në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto X-File në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Unstoppable
My way...

Regjistruar: 13/09/2004
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 429

Re: hahahahhahahah

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Unstoppable hahahhahahahah pse nuk ashte e vertet qe me the ske mundsi me pi kafe me mu duhet me prit une ne rralle,,,,, kiss naqe nuk prishem une me ty per nje kafe,,

Shkodrane , nuk besoj se ke kohe me prit ne rralle te un se nuk te lan kto simpatizantat e shumte qe jane vu ne rralle per vedi me pi kafe me ty lol ( ishalla nuk rrahen apo nuk hyjne pa rralle te pakten )
ato kiss-et i ke te amla si gjithmone por ja humb pak bukurine ajo fjala qe vjen mbas saj
Per te mos dale nga tema...
Kisha pase qef me pi kafe me njenen qe i perket te gjithve dhe nuk i perket asnjenit ! Hmmm...very challenging !

Mesazh i vjetr 20 Tetor 2004 07:49
Unstoppable nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Unstoppable Kliko këtu për të kontaktuar me Unstoppable (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Unstoppable Shto Unstoppable në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Unstoppable në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ajrori
Profesion i lire

Regjistruar: 31/08/2004
Vendbanimi: TIRANE
Mesazhe: 180

Pyetje

Ku eshte rradha per me pi nje kafe me dreqen , qe te iki ta ve edhe
une nji shishe me xan rradhen.

Asht ba rradha e gjat shume per dreqen dhe nuk ka me i dale koha dreqes me pi kafe me t'gjith.

Mesazh i vjetr 21 Tetor 2004 00:53
Ajrori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ajrori Kliko këtu për të kontaktuar me Ajrori (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ajrori Shto Ajrori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ajrori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Pyetje

Citim:
Po citoj ato që tha Ajrori
Ku eshte rradha per me pi nje kafe me dreqen , qe te iki ta ve edhe
une nji shishe me xan rradhen.

Asht ba rradha e gjat shume per dreqen dhe nuk ka me i dale koha dreqes me pi kafe me t'gjith.

hhahahahhaahhaha deksha une per juve,,,Ajrori e thej rrallen zemra,,, gjithkush per veti zoti per t'gjith. kisssssssssssssss all

Mesazh i vjetr 23 Tetor 2004 00:18
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

ESHTE BERE KTU SI ME QENE PARA DYQANIT TE KOSIT NE KOHEN E XHAXHIT EIVER . .................RRADHE E GJATE ....................... PO IKI ME MIRE ..........................PO VI NESER ,ISHALLAH JANE RRALLUAr NJERZIT

Mesazh i vjetr 23 Tetor 2004 03:31
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Entiku pse ike vetem isha tashi,,, ok hajde neser ne ket kohe se me gjen kuke kallit.

Mesazh i vjetr 23 Tetor 2004 06:03
Ora tani: 09:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar