Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

E kam thene une qe je figure ti.

Se me vure ne mendime. Po lodhesha me kuptu ca kuptimi ka me te medhaja. Ca jam trashur ketu tek puna ca dhe ti.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 19:56
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

Ne fakt e pame te gjithe qe ishe trashur ca,kjo ne fytyre...topolak :p
(bej shaka natyrisht)
Qyqa me vrau ky
Shendet

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 19:58
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Vec mos me rensh ne dore, po vec mos me rensh ne dore se do te te bej te vdekur do te te bej.

Mgjs nuk vej dore mbi femrat do e thyej zakonin.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 20:01
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

re lerini llafet ju dy,po do na i tregoni rezultat apo jo,na zgjatet veshet mer
iku durimi...

edhe ne e fitofsha TV do e thyej fare do e thyej!!! (shaka)

shnet shenjtori

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 22:33
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

he heeeeee.

Po mire, akoma nuk e kuptuat qe ska TV e dhurata te tjera?
Une fola me te zotet e "show" dhe me thane qe i kane nisur me poste dhe ne vend te perfundonin tek fituesit e gares, kane shkuar per qellime "humanitare".

Mos o njerez, mos i ngaterroni me teper çunat, se do na marrin dhe inat pastaj .

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 23:18
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Re: SQARIM (per ate qe i djeg)

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Kam edhe dicka per ADELAIDEN.
Ta marr si presion ate punen e sabotimit te zgjedhieve??????

Opo akoma se ke kuptuar ti qe flas seriozisht une???Ne fakt te drejte ke se keto jane si pasoje e mangesise te fjales,nuk e shpreh dot te gjithe mendimin...
PARALAJMERIMEi fundit)
O vihet emri im ne liste ,ose ndryshe do konsideroj propozimin e syckes per greve....sbesoj se do me sakrifikoje sepse nuk do te marresh nje kompjuter te ri...!!! (hajd ti bejme qejfin dhe ne vetes ,po pres te ma besh ti ama)

THIRRJE BLEDUMIT:
Si shenje mirenjohje per shoqerine tone te vjeter bej dicka....
Rregulloje ti kete gjendje se derisa une dhe Shenjtori te mesojme te flasim te njeten gjuhe besoj se do jete vone per nje nga ne te 2...

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 23:45
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Blediumi hahahaha HOT.ehh kesaj i them modesti une

Epo derisa ti nuk na njef,sna ben dot komplimente,apo jo..keshtu qe me mire te jesh modest ne keto raste...:p...Pastaj per te miren time dhe te Shenjtorit eshte..:p

Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Talking

Qe jane postuar,jane postuar.Kot lodhen ata.Por per cfare qellimi,do te shohim.Sa per te tjeret qe s`kane marr gje akoma, do te thoja te mos dorezohen.Per zyra behet fjale,sekretaret shkojne e vijne lart e poshte gjith diten,dicka do te kete edhe per juve.Sju le Shenjtori pa gje juve.

eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

POPULL.

Mos u mashtroni nga njerez te cilet nuk kane kompetencat e duhura per te folur per kete ceshtje.
keta jane mashtruesa te cilet pasi e morren vesh qe jane perjashtuar nga konkursi kerkojne ta destabilizojne procesin zgjedhor.

Ju sigurojme qe dhuratat i kemi dhe ju do i merrni.

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 23:46
Shenjtori
Still Angel

Moj eliz kush te jep te drejten ty te flasesh ne emrin e shefit (timin d.m.th).
Mgjs ke fol mire, keshtu qe po te fal kesaj here por mend per here tjeter.

Gjithesesi ti shpresoj te jesh e kenaqur me ato qe ke marre deri tani. Ka akoma per ty.
Si fillim nje te puthur KISS

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2003 23:52
Ora tani: 20:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar