Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > mendimi e çunave!
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/10/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 164

Sexy

Ore sexy apo cfare te thone ty moj ,po heshte deri neser .
Ehh mjere ai qe do te marre per grua , i shkreti cdo heq nga nje femer si ty, tere diten vetem vetem per pislleqe e ke mendjen.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Mars 2004 12:36
u.s.a600 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të u.s.a600 Kliko këtu për të kontaktuar me u.s.a600 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: u.s.a600 Shto u.s.a600 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto u.s.a600 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Re: gattina

po citoj ato që tha gattina .
pu pu pu po sa seriose i merni gjerat ore!!!!
O zemra po une nuk po bej shaka, neser do vij te te marre.
Muajin e mjaltit do e kalojme ne ishujt maldive ku do jemi vetem une dhe ti pa Forumin.hajde neser behu si ne foto.ciao.

Mesazh i vjetër 06 Mars 2004 12:42
u.s.a600 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të u.s.a600 Kliko këtu për të kontaktuar me u.s.a600 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: u.s.a600 Shto u.s.a600 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto u.s.a600 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Re: Re: gattina

Citim:
Po citoj ato që tha u.s.a600
po citoj ato që tha gattina .
pu pu pu po sa seriose i merni gjerat ore!!!!
O zemra po une nuk po bej shaka, neser do vij te te marre.
Muajin e mjaltit do e kalojme ne ishujt maldive ku do jemi vetem une dhe ti pa Forumin.hajde neser behu si ne foto.ciao.

Re do na pranosh mua dhe loven qe t ju bejme shoqeri ne muajin e mjaliteit,dhe nganjeher ja u shikojme edhe filxhanin ,mos u beje kaq i keq zbute pak zemeren dhe na merr ne te dyjave nga forumi hajde lali behu i mile

Mesazh i vjetër 06 Mars 2004 14:42
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Lozonjare

Po ci duam fallxhoret muajin e mjaltit, po ik e gjej shoqet dhe mos nderhy ne jeten time zemra ciao.

Mesazh i vjetër 06 Mars 2004 15:15
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Citim:
Po citoj ato që tha tiger_aspect

lali sa te ket qumesht pazari mos merr lopen te bej bajgat ne shpi

Ja dhe nje tjeter qe e mendon si une.Ja u kam thene te gjitheve sa te kemi grate e botes nuk na duhen tonat.

Mesazh i vjetër 07 Mars 2004 20:14
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

gattina

ku je moj zemer , a e di se sot eshte e diel, te pres.......

Mesazh i vjetër 07 Mars 2004 22:50
gattina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: modena
Mesazhe: 134

Unhappy

usa600

me fal usa600, nuk erdha sepse nuk kisha guxim me fal usa600!!!

un jam akoma e RE, dua te jetoj akoma e LIRE!!!
te keqe mos me VRIT usa600!

Mesazh i vjetër 08 Mars 2004 12:45
gattina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gattina Kliko këtu për të kontaktuar me gattina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gattina Shto gattina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gattina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Re: usa600

Citim:
Po citoj ato që tha gattina
me fal usa600, nuk erdha sepse nuk kisha guxim me fal usa600!!!

un jam akoma e RE, dua te jetoj akoma e LIRE!!!
te keqe mos me VRIT usa600!

Po pse te ngjaja une si burg zemra, e kush une qe vdeeees per ty......

Mesazh i vjetër 08 Mars 2004 13:15
gattina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: modena
Mesazhe: 134

Talking

usa600

ha ha ha ha ha ha ha ha

Mesazh i vjetër 08 Mars 2004 14:03
gattina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gattina Kliko këtu për të kontaktuar me gattina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gattina Shto gattina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gattina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Re: usa600

Citim:
Po citoj ato që tha gattina
ha ha ha ha ha ha ha ha

Me falni, po pse qeshni!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 08 Mars 2004 14:29
Ora tani: 19:22 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > mendimi e çunave!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar