Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169
|
Ja dhe une ...
na mosha 5 vjec smbaj mend shum... po po filloj na mosha 8 vjec deri na mosha 10 vjec...
Loja e preferuar jona aty ku kam banuar un , si djem te asaj moshe deri na mosha 15 ishin:me kaçole me xhenem, kush kishte kacolet me te mira, sidomos ato me lek hekuri me 20çe dhrami, bixhoz me vandama( qe ishin ato te çimçakizave)... qe me shum ziheshime shahehshim per ato dreq ..
karro me kuzhunjeta te Lemi ku shihej gruri, me loja shpatash lagja me lagjen, kushedi sa hermi kemi vajt ne spital qe kemi qepur koken, se qelloheshim benim luft me dhoga me shkopinj( loja me shpata dmth, kohe skenderbeut )...loja me filloreta shet gazeta me biletaaaaa ... syllambyçi, ku dhe mundohehsim me kap vajzat neper cepe pallatesh( hajde hajde meshiu ketu tek une ), volejboll, me shoket/shoqet e pallatit, me Loja lufte me top, me loja Go-ma-ri-ca, me pavka( me postavira dmth ), me rrath kush bente me shum pik te merte kundershtari kalipeçi dhe te bente aq xhiro tutje tu ne baz te pikve qe merje ..lbixhos me qeska karamelesh, loja me "E Ke" , loja te ndryshme em letra spathi, si murlan, spathi,xink, me te ngec kerri( me detyrime ) 5 katç etj etj..Loja me "E ke" Po ne lume kjo... rregulli ishte, "prekje shkembi, dhe ne an deri ne gjuh"e shum e shum lorja te tjera qe i kujtoj me nostalgji dhe po qesh kur me kujtohen se si jemi zen e sa jemi shar me shoket , e si na kan qelluar gocat me dacka kur kemi tentuar me i prek ... te isha dhe i her i vogel mire do ishte, po te kisha trut qe kam sot ..( se do dija ti peshkoja gocat me lezet :p j/k)
MaJoRi
|