Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me care losnit juve kur keni qene te vegjel? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha juventini

Mire e ke ti me lumte po me mamane kush merej vesh pastaj se ate e kishe gjenerale ne shtepi se babi me linte rehat.

ahahahahhaha
ua pse ti e mbaje shtepin re

hahahaha

un mbaj mend kur ishi mte vegjel qe losnim me top e qe loja quesh me pase a me pik se mbaj mend mir po qe ne anglisht eshte DOdge ball

kiss kiss

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 23:11
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Po nuk e mbaja une shtepine moj jo, une vetem kepusja kopsat pa dallim kudo qe ti gjeja dhe kur i vinte radha per tu veshur mua ma terhiqni veshin se im vella ishte i vogel dhe vetem te mua ishte dyshimi.

Nejse ja tashi sia keput me dhe skane me se te meren rine tere diten nuk kane ke te shajne.

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 05:47
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

hahhhahahahahaha

po gjithmon i madhi e ha
se di

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 23:22
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Ja dhe une ...

na mosha 5 vjec smbaj mend shum... po po filloj na mosha 8 vjec deri na mosha 10 vjec...

Loja e preferuar jona aty ku kam banuar un , si djem te asaj moshe deri na mosha 15 ishin:me kaçole me xhenem, kush kishte kacolet me te mira, sidomos ato me lek hekuri me 20çe dhrami, bixhoz me vandama( qe ishin ato te çimçakizave)... qe me shum ziheshime shahehshim per ato dreq ..
karro me kuzhunjeta te Lemi ku shihej gruri, me loja shpatash lagja me lagjen, kushedi sa hermi kemi vajt ne spital qe kemi qepur koken, se qelloheshim benim luft me dhoga me shkopinj( loja me shpata dmth, kohe skenderbeut )...loja me filloreta shet gazeta me biletaaaaa ... syllambyçi, ku dhe mundohehsim me kap vajzat neper cepe pallatesh( hajde hajde meshiu ketu tek une ), volejboll, me shoket/shoqet e pallatit, me Loja lufte me top, me loja Go-ma-ri-ca, me pavka( me postavira dmth ), me rrath kush bente me shum pik te merte kundershtari kalipeçi dhe te bente aq xhiro tutje tu ne baz te pikve qe merje ..lbixhos me qeska karamelesh, loja me "E Ke" , loja te ndryshme em letra spathi, si murlan, spathi,xink, me te ngec kerri( me detyrime ) 5 katç etj etj..Loja me "E ke" Po ne lume kjo... rregulli ishte, "prekje shkembi, dhe ne an deri ne gjuh"e shum e shum lorja te tjera qe i kujtoj me nostalgji dhe po qesh kur me kujtohen se si jemi zen e sa jemi shar me shoket , e si na kan qelluar gocat me dacka kur kemi tentuar me i prek ... te isha dhe i her i vogel mire do ishte, po te kisha trut qe kam sot ..( se do dija ti peshkoja gocat me lezet :p j/k)

MaJoRi

Mesazh i vjetër 23 Mars 2005 23:56
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

ahahah kota nice fare yllo paske ber qef tija pse nuk thua
XOXOXOXOX

Mesazh i vjetër 25 Mars 2005 00:32
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Talking

lol

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahahah kota nice fare yllo paske ber qef tija pse nuk thua
XOXOXOXOX

Mire ske qen ne kote ti, dhe ne nje pallat me mua se do kishe heq te zit e ullirit :p

HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ
¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥

Mesazh i vjetër 25 Mars 2005 07:09
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Re: lol

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

Mire ske qen ne kote ti, dhe ne nje pallat me mua se do kishe heq te zit e ullirit :p

HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥HÃ
¥HÃ¥HÃ¥HÃ¥

uaaaaaaaaaaa mbae veten mi yllo pse re ca do kishte ndodhur????????????? ndo nje gje e paber??????????????????

po nuk kam frik un jam trime .............
XXOXOOX

Mesazh i vjetër 26 Mars 2005 01:41
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

Talking

Lojrat kane qene te shumta dhe mund te permend disa:

1. Luftash! 2 grupe me nga 4-5 vete dhe lufte (piiiiiiuuuu...tatatatata...piuuuuuuuuuu...efekti Chuck Norris e compagnia bella :p). I vetmi problem nese kishte nje anallim loje e hajde te gjeje se nga ishin shperndare te gjithe per te rifilluar lojen

2. Topa luftash me topa 100 leksh (ata qe i mbajne mend mund te kuptojne mire se pse i permend )! Keshillohen ata qe e lexojne kete shkrim te mos e provojn me sepse praktikisht aty ku ngjiste topi te binte edhe lekura gjithsesi, zor se gjejen topa 100 leksh sot (i vetmi top qe edhe po ti ikte nei llokem, ruante formen akoma )

3. kala dibrance (alias orthigamorthi)! mjere kush ishte i fundit e mjere nese kishe kundershtare te peshes se rende. Argetimi dhe thyerja e kurrizit e siguruar. Persona qe vareshin gati me rene dhe nga fillimi tjetri qe thonte "mos e thuj se po bin"...2 numra te shkruar keshtu qe te mos e gjenin kurre se cili numer ishte

4. loje me sferat e kuzhinetave. nje trekendesh me 4-5 kopsa dhe nje vije rreth nja 3 metra larg. i vetmi problem kur binte zilja per leksion dhe suleshin te gjithe per te mbare kopsat nga trekendeshi. Pastaj ishin edhe ata qe futeshin, luanin, humbnin dhe ne fund ste linin te largoheshe sepse donin te ktheheshin tek numri i kopsave qe kishin ne fillim

5. Territoresh. Nje rreth i ndare ne pjese dhe nje shkop qe e hidhje ne ajer dhe therrisje emrin e njerit. Ky duhet te kapte shkopin dhe te te prekte. Nese fitonte mund te merrte pjese nga territori jot. Nuk eshte problem shume loja por ka pase legena ( ) qe te linin nje territor sa per te vendosur njeren kembe dhe tjetren e mbaje ne ajer

6. Mundje. Fiksim ne lagje. Inot ne kulm kur te mundnin, gati edhe me qajt nga inoti.

7. futbolli natyrisht qe nuk llogaritej sepse luhej perdite.

etj etj...

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2010 02:55
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Lojrat kane qene te shumta dhe mund te permend disa:

1. Luftash! 2 grupe me nga 4-5 vete dhe lufte (piiiiiiuuuu...tatatatata...piuuuuuuuuuu...efekti Chuck Norris e compagnia bella :p). I vetmi problem nese kishte nje anallim loje e hajde te gjeje se nga ishin shperndare te gjithe per te rifilluar lojen

2. Topa luftash me topa 100 leksh (ata qe i mbajne mend mund te kuptojne mire se pse i permend )! Keshillohen ata qe e lexojne kete shkrim te mos e provojn me sepse praktikisht aty ku ngjiste topi te binte edhe lekura gjithsesi, zor se gjejen topa 100 leksh sot (i vetmi top qe edhe po ti ikte nei llokem, ruante formen akoma )

3. kala dibrance (alias orthigamorthi)! mjere kush ishte i fundit e mjere nese kishe kundershtare te peshes se rende. Argetimi dhe thyerja e kurrizit e siguruar. Persona qe vareshin gati me rene dhe nga fillimi tjetri qe thonte "mos e thuj se po bin"...2 numra te shkruar keshtu qe te mos e gjenin kurre se cili numer ishte

4. loje me sferat e kuzhinetave. nje trekendesh me 4-5 kopsa dhe nje vije rreth nja 3 metra larg. i vetmi problem kur binte zilja per leksion dhe suleshin te gjithe per te mbare kopsat nga trekendeshi. Pastaj ishin edhe ata qe futeshin, luanin, humbnin dhe ne fund ste linin te largoheshe sepse donin te ktheheshin tek numri i kopsave qe kishin ne fillim

5. Territoresh. Nje rreth i ndare ne pjese dhe nje shkop qe e hidhje ne ajer dhe therrisje emrin e njerit. Ky duhet te kapte shkopin dhe te te prekte. Nese fitonte mund te merrte pjese nga territori jot. Nuk eshte problem shume loja por ka pase legena ( ) qe te linin nje territor sa per te vendosur njeren kembe dhe tjetren e mbaje ne ajer

6. Mundje. Fiksim ne lagje. Inot ne kulm kur te mundnin, gati edhe me qajt nga inoti.

7. futbolli natyrisht qe nuk llogaritej sepse luhej perdite.

etj etj...

Hiq mundjen e kuzhinetat, te tjerat i kam luajtur dhe une.

Po lojen me cingla e mban mend?

Topa gropa. Secili ka nga nje grope. Hidhet topi. Ndalon ne nje grope. Ai qe e ka ate grope merr topin dhe gjuan lojtaret e tjere qe ikin me vrap. Kush goditet i hidhet nje gur ne gropen e tij. Loja mbaron kur njeri nga lojtaret merr te gjitha guret ne dispozicion, plus kuzhinierin. Kete se mbaj ,mend ca funksion kishte.
Fiton ai qe ha me pak gure.
Guremac.
Cakcuke. etj

Mesazh i vjetër 09 Tetor 2010 18:52
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me care losnit juve kur keni qene te vegjel?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar