Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

uuuuuuuuuuuu as u beme
u be nej rrumuje? o mon aje e sigurt qe do ofrosh ti se u rrit numri knej!!!!!!!!

vallai jimmmo aq me ka shiju ajo rakia..
bledo kur ti vjedhesh ndonje tjeter thuj se ktu jam une.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 02:47
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

hahahaha
e shifni si kam shkruar??

o bledo me duket se me kap njecik pija mo!
e paskam keq punen sot me duket

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 02:49
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Nuk e ke fare keq ti Mona. Une ishe me nerva ne fillim pastaj nuk e vrava mendjen fare. Hajde te rrojem vete pa frengu e ka ne terezi, i fut nje gote shampnje dhe u mbyll ai muhabet

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 02:49
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Po Shenjton me Anen ku i kam?
Ana mos u merzit se Ceku do te fitoje,jane rrace qe s'ndihen ata,por kur shperthejne s'ka burre nene ti mbaje.
Hajde nje dolli per cekun tani.
Sabina merr c'te duash ti motra, se paret per kete pune jane.
O Jimmy po ti shampanjen thate po e pi?
Po Bledumi ku eshte futur qe s'po ndihet?
Uau qenkan me topolaken duke kenduar, kendoni, kendoni per ju eshte kjo bote..
Dodgy filloje me shkrep me zjarr e ka per te te dale me mbare.

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 02:57
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Jepi Durrsake jepi, keshtu eshte kur pi raki te vjedhur dy here (se edhe une nga komshiu e vodha )
Mona, hajde pime sot, se keshtu u be puna sot nje fiton e dhjete humbasin (une shyqyr zotit nuk humba gje sot )

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 03:18
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

&

Tani sa u zgjova uh uh me esht ber koka si daulle.Po deshe a ma boni nji kafe,e nigjo pa sheqer vetem hidhi pak qumesht.lene lene se isha bo verem mrom mir qe u deva se ndryshe nuk do me kishte zen gjumi.
Tashi jam esull po prap dua ti them asaj Mones ca bertisje dje ashtu ti mi si e cmendur fundi fundit Greket fituan e jo shqiptaret.
Po me duket se nuk ke edhe aq faj se ishte ul edhe ai Blediumi me ty edhe e kishte hapur thesin e ajde ta mershe vesh se ca thoshte.
O Sabina o grupo si je ti mo lali mir a fleite ndonjecik mbrem apo jo.
E kuptova qe ke qar shum mbrem po ca ti besh gjera qe ndodhin.
uh po pi kafen tani se e solli ky kamarieri qe esht si zullap esht.

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 18:36
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

kamarier nje kafe dhe per mua se sot qeka dite e shplodhjes, ma ne fund pak pushim.........

po mire kafe turke boni, se mos din ta shofi njeri, se kam nevoje per ca rrena sot .

dodgy din gje me e pa ti??

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 18:40
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

miredita dodgy..
un u merzita pak me dodgy, e me mori vellai ne tetefon per te me ngushelluar, ai ishte ne greqi por prap edhe ai me francen ishte...

po hajte mo ça me bo... sot them se fitojne hollandezet..
megjithate kam vendosur te mos e shoh me kampjonatin...

hej ma beni edhe mua nje kafe se po e pi me dodgyn e me topolaken..

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 18:44
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

&

Durrsake T. Me thon te drejten un kafe nuk di me pa, po deshe ti te hap thesin e te them ndonje muhabet me gjith qef.
E si e ka bo kafen,te mir apo sa e ka nxi me uj.
Sabina edhe un ndjej te njejten gje me ty tani per ket kampionatin,nuk dua ta shoh me sy po nuk me le mikrobi dua prap ta ve ndonji bast.
Na ka trrullos ky kampionat me keto suprizat e me keto lek qe kam hum.

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 18:53
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

uaaaaaaaa mami ca qefi

haha

hajt kamarier se jam ne qef sot

me sill ca pije se e kam flejt menjen sot, o do dehem o ska.

u ca qefi sapo mora vesh qe kam kalu nje provim, ca qefi eshte kur kalon pa msu fare eeeeeeeeeeee

po hidhem perpjete nga gezimi...........
sot po ofroj une per te gjithe pa kursime, kerkoni ca te doni

Mesazh i vjetër 26 Qershor 2004 23:10
Ora tani: 01:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar