Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Both shpirt. Pse jena kaq te mira ne?
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha Enya Both shpirt. Pse jena kaq te mira ne? ka fajin natyra hahahha ku do e besh dasmen, ktu apo ne shkoder???
Citim:Po citoj ato që tha Enya Both shpirt. Pse jena kaq te mira ne?
On both places, plus 1 in Michigan( meqense familia tij jetojn atje) a do me vije ne darsem?
uuuuu patjeter nese me fton what does he do if u dont mind me asking?
Hahahahahahaha Dreqe, une gjuthnje mendjwn tek ftesa e dasmes, lol sorry se u keqkuptova. Secret, ta them tek veshi Are u planning to move with your honey?
Modifikuar nga Enya datë 13/12/2010 ora 00:05
jo per momentin.. mgjth me shume rri me ate se ne shpin time bashkejton me ate????
Po maj, vajz e keqe vet , hahahahhHahaha Do nje kafe tani?
jo moj pse vajze e keqe, gja normale... une sjam e fejuar dhe prandaj se bej, jo pse me ndalo njeri por skam qef... 3 kafe kam pi sot... edhe nje me ty do e doja.... denisa ca po ba?? ala tek lagjia????
Deni asht me provime, ka finals ket Jave qe vjen. Tek vellai je akoma?
te fala mi ban... jo jo kam kohe qe jam kthy.. e kam ndermend te ik mbasi t've nga pushimet.. kam ra n'dashni me toronton.. luv it.. kur shko ne shqiperi ku rri me shume, shkoder apo me naj vend tjeter??