po mendoja si ma cau ................. ky rop none si sme la rehat diku po me dle para syve ne cdo vend qe jam si jam ba me e shkye cop cop po kaq injorant njeriu me ken
po mendoja si paska plas me ja var dikush si sla rop ma ksaj toke pa hy me i fol e me ju lill pe rkam e gjithe ka shkon vec sherr e perobleme tu sjell e se din qe pas nje kohe cdo nejri i thot ca rrot karit e idjotit qenka
po kari asht kar e sdin em teper ai qe ehste mesuar ta perbuzin e perdorin vazhdon ta bej e si bven dicka eshte mesuar zhele te fshijn tjeret rruget e po se beri i duket se svlen
turp mu ba ura e cdonjeriu turpi me i mall
po mu pse sme la rehat sjam ne gjendje te shkoj ne ansje vend nga ai se me shfaqet si hije ne cod vend jesussssssssssssssssssssss
aman o dylan, une kur degjova qe i trell meshkujt u lliva nga frika.
Qfar te besojme tani.
mos ki frik se ty ste trelkl jo po si ta meritoje ndonje
mu kujtu dicka i tesh
kishte gjet nje x person kondoma ne makinen e e themi te dashurit tim
ai x person ishte ba hsume xheloze dhe jo moshe shum e mallle pra po ishte ba xheloze pse ky i mban kondomat ne makin
e me tregon mu me thot kshu kshu x mban kondoma ne makine ca i duhen ps ei mban
une direkt pa u mendu hic po mir se i duhet ndonje her ne ndonje rast halli pse mos ti ket e fillova te qesh hahahah
ajo u tmerru prej inati ti je e marr ti kshu ti ashu sis eke problem
po mir i them po tesh po e beri e beri kur spava gja ku di une
e betoheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem sja zura me goj x personit po diku me vone pak ca kohesh po i tregova kshu kshu nej her ndolli
po pa asnje gje te malle
pergjigja e tij ishte nje shok i imi i bleu dhe mi lla dy dhe mu
e mir i them what ever
kshu desha me te than sjam shume tip qe trell mos ki problem ,un besoj se pe rte trell strell njeri e humbi besimi eh ca me ba ka menyra tjera me
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Ja hyra te beja cik muhabet, por sa hyj une zhduken te gjithe. Po iki te bej detyrat me mire.
spo i han kujt me fol me ne deb
une hic oper zotin shkova nje he rme fjet po sdi mu ngja sikur skisha gjume eu ula poshte dhe nje her hangra nje cokollate e ja po hyra ktu tju shof pak po sja paska var kush kujt e spo kam ca baj me duket