Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 129 130 131 132 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
çfare thua
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 07/05/2008
Vendbanimi: Ne shqiperi (çeçen)
Mesazhe: 48

Hajdute, hajdute nat e dit , keto çmimet e naftes e bukes i rrisin kollaj por me i ul aha lum populli qe ha sapunin per djathe. tash ban ma lir nje fuqi me naf se nji liter tek benzinaja.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 18:45
çfare thua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të çfare thua Kliko këtu për të kontaktuar me çfare thua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: çfare thua Shto çfare thua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto çfare thua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
   me lejo:   ne nje konfrontim qesharak nga ana ime,kur m'the "go fuck youself" kam qeshur aq shume dhe jam kenaqur aq shume nga lezeti i komentit tend qe nuk e prisja, sa nuk e ke idene.

E bere veten sepse ishe ti i pari qe sulmove si maniak pa pike respekti apo kulture take it easy se je dhe gentelman apo jo?!!

Citim:

por kur ke shtuar ne fund qe kjo tregon qe nga vij une,etj etj, referin to my birth place as if is some taboo to come from northern albania, thjesht u bera pak anoyed, se nuk eshte hera e pare qe antaret ktu fillojne me ba me gisht drejt krahinave dhe origjineve te njerzve sa fillojne nje debat. edhe nje barcalete e bukur kur thuhet here pas here i del lezeti, so it got old for me, that's all. individualisht mund te thuash cfar te doje zemra, i can handle it, or so think!? per cdo gje tjeter qe kam perdorur ndaj teje, ka qene shaka, ndoshta pak e rende, tease, dhe e kam bere te qarte duke qeshur sinqerisht... i thought you can handle it, konsiderin your  great comeback by telling me to "fuck off", though you still a bimbo to me ndoshta kam per te ndryshuar opinionin  me vone meqe i ndodhka edhe te tjerve ktu :p  so hold your breath...  ...       

Nuk kam bere kurre dallime krahinash sepse per mua jemi te gjithe njesoj. As kam ndonje urretje per ndonje krahine shqiprie. Me vjen keq qe "ta kane bere me gisht" gjithsesi jemi njerez te ndryshem me mendime te ndryshme and I'm not judgmental, I do observe people and agree or disagre but they are done in an professional way without hurting anyone's feelings!!
I kuptoj shume mire shakate e tua , dhe nuk kam jetoj per Opinion ketu i dashur kurt Thjesht shkruaj kur dua dhe nuk eci me opinionin e njerzve. Aman te keqen mbaj ate Opinion qe ke per mua se s'me intreson shume mendimi tend !!

I must say: I Love Dialektin Shkodran. Dhe mos shkruaj budallalliqe next time

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 21:26
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:

me lejo:   ne nje konfrontim qesharak nga ana ime,kur m'the "go fuck youself" kam qeshur aq shume dhe jam kenaqur aq shume nga lezeti i komentit tend qe nuk e prisja, sa nuk e ke idene. por kur ke shtuar ne fund qe kjo tregon qe nga vij une,etj etj, referin to my birth place as if is some taboo to come from northern albania, thjesht u bera pak anoyed, se nuk eshte hera e pare qe antaret ktu fillojne me ba me gisht drejt krahinave dhe origjineve te njerzve sa fillojne nje debat. edhe nje barcalete e bukur kur thuhet here pas here i del lezeti, so it got old for me, that's all. individualisht mund te thuash cfar te doje zemra, i can handle it, or so think!? per cdo gje tjeter qe kam perdorur ndaj teje, ka qene shaka, ndoshta pak e rende, tease, dhe e kam bere te qarte duke qeshur sinqerisht... i thought you can handle it, konsiderin your  great comeback by telling me to "fuck off", though you still a bimbo to me ndoshta kam per te ndryshuar opinionin  me vone meqe i ndodhka edhe te tjerve ktu :p  so hold your breath... 

Katilesha/Eshin-en kati: nuk jam ktu per te fituar zemren apo tifozdhekun tend, meqe e ben te qart me ate postimin tend te nje tifozdheku, sikur po lozim footboll dhe ti je "the cheerleader" apo sikur je the undecided voter midis debatit te mcCain-it dhe obames...  ....nje koment shume tipik i nje highschool girl, or even childlike mentality, qe sheh nje karramele dhe shpreh ndryshimin e mendjes per dashurine e njerit prinder ndaj tjetrit.

nuk eshte sikur te kam premtuar ndonjegje dhe te preva ne bese, eshte thjeshte opinioni jot qe ke krijuar pa dijenin time, dhe ai i tanishm qe ke ndryshuar, big deal!!! dhe ajo shkelja e syrit me duket shume qesharake  .....dmth?!, ne ato shkrimet e tua kur shpreh disa zhgenjime, nuk duhet t'merren seriozisht?!?! meqe je kaq melodramatike si nje personazh i ndonje sop-apera, dhe qenke kaq e lehte nga mendja dhe te merrka era kaq kollaj?!

already then...     

............

Kurti nje keshille: - Mos i personalizo gjerat. Dhe do te doja te mos citohesha  ne nje kohe kur postimi im nuk ju referohet.

Flm

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 21:52
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

mendime t'castit: c'eshte kjo shkelja e syrit kaq e shpeshte ne kto bisedat e fundit par zotin!!! can you people be anymore lame or pathetic?!!?!impossible...

its exasperating trying to make sense to some shallow girls, maybe the first mistake is listening to them, even for a second...

some other girls are so cool, what a difference between a species...

Mesazh i vjetr 17 Nëntor 2008 04:35
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Po mendoj per avatarin e ri,nje pjese dore apo kembe

Mesazh i vjetr 17 Nëntor 2008 15:02
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Po mendoj per avatarin e ri,nje pjese dore apo kembe

Hemmmm ........ How about ...... te ndenjurat ??????????

Mesazh i vjetr 17 Nëntor 2008 18:15
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Turll, nxirre doren nga pantallonat

Mesazh i vjetr 17 Nëntor 2008 20:10
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Turll, nxirre doren nga pantallonat

Naahhhh , eshte e hene ...... .

Porca troia .......... kane filluar ethet ........ nuk punohet kete jave ....... .

Mesazh i vjetr 17 Nëntor 2008 20:35
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Ncuq,po mendoja dicka me origjinale,alternative nga ato qe kane mbetur ,te ndenjurat i kane nxjerre te tjere ketej me duket,apo s'kujton?

Mesazh i vjetr 17 Nëntor 2008 20:48
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Ncuq,po mendoja dicka me origjinale,alternative nga ato qe kane mbetur ,te ndenjurat i kane nxjerre te tjere ketej me duket,apo s'kujton?

Hemmm ............ atehere origjinalitet te behet........... .

Mesazh i vjetr 17 Nëntor 2008 20:50
Ora tani: 01:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 129 130 131 132 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar