Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531
|
Citim: Po citoj ato që tha kurti
me lejo: ne nje konfrontim qesharak nga ana ime,kur m'the "go fuck youself" kam qeshur aq shume dhe jam kenaqur aq shume nga lezeti i komentit tend qe nuk e prisja, sa nuk e ke idene. por kur ke shtuar ne fund qe kjo tregon qe nga vij une,etj etj, referin to my birth place as if is some taboo to come from northern albania, thjesht u bera pak anoyed, se nuk eshte hera e pare qe antaret ktu fillojne me ba me gisht drejt krahinave dhe origjineve te njerzve sa fillojne nje debat. edhe nje barcalete e bukur kur thuhet here pas here i del lezeti, so it got old for me, that's all. individualisht mund te thuash cfar te doje zemra, i can handle it, or so think!? per cdo gje tjeter qe kam perdorur ndaj teje, ka qene shaka, ndoshta pak e rende, tease, dhe e kam bere te qarte duke qeshur sinqerisht... i thought you can handle it, konsiderin your great comeback by telling me to "fuck off", though you still a bimbo to me ndoshta kam per te ndryshuar opinionin me vone meqe i ndodhka edhe te tjerve ktu :p so hold your breath...
Katilesha/Eshin-en kati: nuk jam ktu per te fituar zemren apo tifozdhekun tend, meqe e ben te qart me ate postimin tend te nje tifozdheku, sikur po lozim footboll dhe ti je "the cheerleader" apo sikur je the undecided voter midis debatit te mcCain-it dhe obames... ....nje koment shume tipik i nje highschool girl, or even childlike mentality, qe sheh nje karramele dhe shpreh ndryshimin e mendjes per dashurine e njerit prinder ndaj tjetrit.
nuk eshte sikur te kam premtuar ndonjegje dhe te preva ne bese, eshte thjeshte opinioni jot qe ke krijuar pa dijenin time, dhe ai i tanishm qe ke ndryshuar, big deal!!! dhe ajo shkelja e syrit me duket shume qesharake .....dmth?!, ne ato shkrimet e tua kur shpreh disa zhgenjime, nuk duhet t'merren seriozisht?!?! meqe je kaq melodramatike si nje personazh i ndonje sop-apera, dhe qenke kaq e lehte nga mendja dhe te merrka era kaq kollaj?!
already then...
............
Kurti nje keshille: - Mos i personalizo gjerat. Dhe do te doja te mos citohesha ne nje kohe kur postimi im nuk ju referohet.
Flm