Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
Citim:Po citoj ato që tha kurti i never understood why the americans hate the french!! what a rich culture and language.oh!!and sexy very sexy women they have.
Epo, nga kultura 'merikont iu vijne anash francezeve. I plasi te gjoret kultura e Mc Donalds.
Pohimeve te tua te mesiperme do iu shtoja qe kane dhe meshkuj shume seksi.
Pour un flirt- Michel Delpech
me mire do them se nuk jam ne dashuri me gjithe popullin francez , fakti qe kam jetuar dhe fjetur ne rruget e Parisit per nje muaj nuk me ka lene nje shije te embel ne kujtesen time. thjeshte me kujtohet e dashura ime franceze, qe me strehoi ne shpine e saj. isha 18 vjec i humbur ne rruget e Parisit. sidomos kur shikoj ket gocen ktu, si mos te behem kurioz. fundja e fundit jam shqiptar krenar por jam edhe world citizen. besoj se edhe ti nuk do ta nderrosh stacionin sikur ndonje sikjo ti japi lajmet ne tvsh cdo dite:) tung
Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
Kurti, qenke marshallah me hormonet. Kjo e mire eshte, por eshte ne TV, jo tek jeta jote. Edhe sikur te ishte nje dite te bukur do te ishte merzitur.
Pastaj, francezet i kam qejf, por me peshtiros ndonjehere sentimentalizmi i falur koncerteve. Dje per shembull zbulova nje video qe tejkalon parametrat e sentimentalizmit mes tre meshkujve ne nje skene.
Arti eshte i bukur kur aktoret dhe kengetaret nuk mundohen te te kepusin shpirtin me zor.