Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

per here te pae qe e quaj veten me fat sonte. sa dola pak te pij me nje shoqeri nga puna dhe kam pire jo vetem pak por edhe une e di se jam tap topi tani, policia me ndaloi para se te vija ne shpi. ehhh!! thashe me vete ky eshte fati im, edhe nje DUI tjeter edhe jeta ime do behet edhe me e komplikueshme se eshte already, po per fatin tim i dhashe te njejten pergjigje policit tre here qe me pyeti dhe me la te iki pa me dhene nje breathalyzer qe e kam te sigurt qe do perfundoja keq. i drove home really happy after that... me beri te numeroj aq  shume sa m'u duke vetja ne nje provim shkolle, dhe me beri te ndjeki majen e sterilapsit me syte e mij qe ishin zgurdudhuar nga konjaku already....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 15:24
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Koli_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/11/2008
Vendbanimi: nuk e di
Mesazhe: 109

o kurt vallai nuk kom gjo me ty por me dukesh shum kaqol
po si mer burr i dheut nuk ke asnji shkrim pa fut anglisheten mrena
po un qe sdi anglisht si tja boj

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 16:09
Koli_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Koli_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Koli_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Koli_tr Shto Koli_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Koli_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha Koli_tr
o kurt vallai nuk kom gjo me ty por me dukesh shum kaqol
po si mer burr i dheut nuk ke asnji shkrim pa fut anglisheten mrena
po un qe sdi anglisht si tja boj

a mjafton per ty dhe shume te tjerve te te kerkoj falje shum per perzirjen e menyres qe shprehem?!?!
megjithate qe nuk e di se cfar do t'thote fjala kapol, shpresoj qe eshte dicka e qe e quan veten ti, madje emri yt, por megjithate sic te thashe pranoje kerkimin e faljes nga ana ime, meqe eshte komplet i sinqert...

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 16:44
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

megjithate qe nuk e di se cfar do t'thote fjala kapol,

Kaqol - cun trim .........

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 16:56
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Kaqol - cun trim .........

trimat dhe aventurierat shqiptar ka nejt ne evrope, kane vdekur ose kane perfunduar ne burg, sidomos ata qe nuk kane bere krime si perdhunime prustitucione  vrasje etj etj, dmth ata qe nuk kane bere krime te nje morali te piste, per mua jane tipa te simpatizuar/admiruar qe e kane marre shancin te arrijn diku pa u bere rrefuhjat/skllever atyre evropjanve qe gjithmone i kam urryer...
sa per mua!! e di qe jam frikacak meqe e rrespektoj ligjin. persa i perket brenda ligjit, nuk kam frike te rrezikoj cdo shume parajet nese e ndjej qe kam sadopak avantazh kur vjen rasti i pershtatshem te investoj.

sa per trimeri ashtu allashqiptarshe!!? harrojeni at muhabet se nuk me pelqejn kto muhabetet e trimerise. per mendimin tim, varet se me cfar mundesh te jetosh, dhe me cfar nuk mundesh te jetosh kur dikush t'a merr, varet nga mentaliteti kultura filozifia dhe principet/prioritetet e njeriut, dhe nga cfar cepi e sheh boten ai/ajo...individualisht...

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 18:30
landi1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/09/2008
Vendbanimi: .
Mesazhe: 80

Citim:
varet se si e konceptojm sgjuarsine, p.sh ka nga ata qe jane te djallzuar dhe kujtojne se jane te zgjuar, dhe ka nga ata qe jane laid back dhe te duken si idiota por e verteta eshte e kunderta...

o kurto. Keto jane mendime casti mer djale. Ti s'ke thne ndonje gjo te keqe por ca gjona ose ndjesi i ka personale robi. Them se kjo nuk eshte teme debatesh.
KLM

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 18:37
landi1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të landi1 Kliko këtu për të kontaktuar me landi1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: landi1 Shto landi1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto landi1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 19:24
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Mesazhe: 1903

Citim:
per here te pae qe e quaj veten me fat sonte. sa dola pak te pij me nje shoqeri nga puna dhe kam pire jo vetem pak por edhe une e di se jam tap topi tani, policia me ndaloi para se te vija ne shpi. ehhh!! thashe me vete ky eshte fati im, edhe nje DUI tjeter edhe jeta ime do behet edhe me e komplikueshme se eshte already, po per fatin tim i dhashe te njejten pergjigje policit tre here qe me pyeti dhe me la te iki pa me dhene nje breathalyzer qe e kam te sigurt qe do perfundoja keq. i drove home really happy after that... me beri te numeroj aq  shume sa m'u duke vetja ne nje provim shkolle, dhe me beri te ndjeki majen e sterilapsit me syte e mij qe ishin zgurdudhuar nga konjaku already....

Duke lexuar kete postim me erdhen disa mendime casti:

Mesove nga kjo qe te ndodhi meqense kjo nuk paska qene hera e pare??!! Dhe nese jo , keni ndonje menyre tjeter per te 'learn your lesson' ? Apo e do me te rende se sa e ke marre mer e zgjidh.
Nqs. ke vite ne usa duhet ti dish mire ligjet the procedurat ku perfundon me DUI.

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 19:32
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

E c'fare esht mendja ?

Nje cope qelqi qe thyhet me nje shpejtesi strategjike duke lene pasoja ne ditet qe vazhdojne.

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 19:36
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Turli c'fare ke qe i bie murit me koke :p
Mos ke nevoje per ndonje drink !!

Mesazh i vjetr 19 Nëntor 2008 19:40
Ora tani: 08:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar