kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Kam pershtypjen qe shume shpejt ndonjeri do perjashtohet nga forumi. Me te degjuar e kam mes moderatoreve
ky nuk kupton as shqip as anglisht, ky nuk kupton as komplimentin me te mire qe i ka dhene kush ne jeten e tij...
o koli_tr, une e kam shqiptuar qe eshte njerzore te dish te kerkosh falje, ti e tregove veten njeri duke me kerkuar falje kur the "kurt je vellai im". dmth edhe pse jam share shume me ty dhe e humba durimin se me gjete ne nje dite t'keqe , perseri te kam vlersuar, njedicka qe jo shume njerz e kane dinjtetin/sinqeritetin apo burrerine t'a bejn, tani ti pse po i ben gropen vetes duke treguar qe nuk i kupton gjerat edhe me te thjeshta?!?!
nuk po t'a marr per t'keq se nuk dua te te ofendoj me, se kam pershtypjen qe je shume i ri, dhe po ta kuptosh mire ky eshte ofendimi me i madh qe i bere vetes, te mos kuptosh komplimentin me te mire qe ta ben dikush.
ti me kerkove falje si burrat, pse po behesh si ata tipat qe kam pershkruar... mos me cito me te lutem, kalofsh mire dhe pac fat...
oh!!! se desh harrova tani beju djale i mire dhe me trego kush eshte ajo goca qe ka fol mire per mu?!! thjesht dua te di kush jane njerzit e zgjuar ne forum....
Modifikuar nga kurt datë 21/11/2008 ora 21:25
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|