RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Vizioner
Sigurisht qe edhe ketu ne Gjermani ka me filter. Tani kane dale dhe me kapsula.
Une e perdor ose e kam Automatin e Cafes i cili e bluan ne moment, e fresket si me thene.
Kafja te ben mire per cdo gje ( me te lexume e kam). Deri ne tre Tase ne dite jane te shnedetshem per disa organe te trupit.
Une pije nga 3 deri ne 5 tase ne dite.
--Ashtu eshte kafja ben mire --Por ti je i ri dhe nuk ke nevoje per shume kafe , ----ti pij dy kafe ne dite dhe bej stervitje me shume --Kafeina eshte nje stimulues, tip droge , qe po te besh edhe stervitje te ben shume mire ------Kur plakesh atehere kafja ben mire -megjithse varet , po ke tension te larte nuk ben mire ......sic thone gazetat
--- Une nje kafe pij ne dite ---E marr ne starbucks (Starbucksi ketu ne USA ka kafen me te mire ) ne mengjez dhe e pi ngadale ne zyre kur punoj se me mban alert qe mos bej gabime , me ndihmon mos me ze gjumi ne zyre --hahahahahahaha-----Se ai rusi qe kam une ne zyre, ate e ze gjumi , i mbyllen syte me dhjet se qeshuri kur e shof --hahahahahahaahahahah--eshte shume hajvan-----Por ama pi vetem kafe me akull,sepse kafja e zakonshme me ben dem, nuk ndihem mire --ndaj s'e pij fare----------Dhe gjate dites tani une pij nje nje caj te nxehte --green tea -