Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Nje histori nga jeta ime ............
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Akoma ketu qeke ti Debora akoma me kete muhabet sa me shume citon aq me shume i shton rendesine ketyre gjerave koti pa pike interesi e pa zgjidhje ...line e o goc ne ti vashdo jeten tende si me pare e ke plot shyqr cmerresh me keto gjera ...ato qe hiqen sikur jane mire qe ndihen ma superiore si ti o si une skam asgje me teper jane aq bosh jane aq te merzitur nga kjo jete per problemet e tyre familiare ,ekonomike ,seksuale bashkeshortore sa e kan inatin me gjithe boten nuk arrijne te dallojne qe nese jeta e tyre ka qene nje falliment total nuk eshte faji i forumit o i te tjereve qe rrethojne eshte faji i tyre...nuk mund te pretendesh te njohesh te tjeret kur nganjeher nuk njohim vetem ...te drejtohem ty sepse e di qe nuk do keqkuptohesh ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 18:30
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

si je ti mi bionde... sa me paska mare malli

nashti, duke biseduar tek politika per fshataresine albania made in berisha mu kujtua nje diçka interesante.

dhe do e hedh ketu

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 18:34
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

si shpjegohet qe kam qene vetem 3 vjec e ca muaj kur lindi vellai im dhe qe sot e kesaj dite mbaj mend fytyren e mamase sime ne dhomen e maternitetit(dhe pse kam 15 vjet qe se kam pare me) dhe fytyren e vockel te vellait tim dhe une qe e prekja me gisht te balli pasi me dukej qenia me e cuditshme dhe me e vockel ne bote

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 18:35
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Akoma ketu qeke ti Debora akoma me kete muhabet sa me shume citon aq me shume i shton rendesine ketyre gjerave koti pa pike interesi e pa zgjidhje ...line e o goc ne ti vashdo jeten tende si me pare e ke plot shyqr cmerresh me keto gjera ...ato qe hiqen sikur jane mire qe ndihen ma superiore si ti o si une skam asgje me teper jane aq bosh jane aq te merzitur nga kjo jete per problemet e tyre familiare ,ekonomike ,seksuale bashkeshortore sa e kan inatin me gjithe boten nuk arrijne te dallojne qe nese jeta e tyre ka qene nje falliment total nuk eshte faji i forumit o i te tjereve qe rrethojne eshte faji i tyre...nuk mund te pretendesh te njohesh te tjeret kur nganjeher nuk njohim vetem ...te drejtohem ty sepse e di qe nuk do keqkuptohesh ...

Plotesisht dakort.
Po te te tregoj nje histori se mu kujtua nga cuni. Me qe ra fjala cuni im eshte shume frikacak. Erdhi naten ne dhomen tone, dhe nuk u fut mes nesh por u shtri ne perdhe. U alarmova, dhe i bertita. Te flesh ne dimer ne dysheme dhe pa tapet shtruar?!
Kjo qe do tregoj ka ndodhur tre vite me pare.
Vere. Mbremje. Kam qene vetem ne shtepi ato dite. Burri dhe cuni ishin larg. Tere diten me dhimbje koke. Po me cahej koka me dysh. Nuk me gjendej ne shtepi si per inat asnje lloj qetesuesi. Nuk para me dhemb koka, por kur me dhemb, po nuk piva qetesues nuk me pushon dhimbja. Me lodhi dhimbja e kokes, dhe vendosa te shkoj e blej ca qetesues. Ishte errur jashte. Isha duke ecur drejt parkingut, kur disa hapa larg meje degjoj zerat e ca adoloshenteve qe po kalonin aty afer. Njeri nga ata me pa dhe sec llomotiti nuk e mbaj mend. Edhe pse me kurriz e ndjeva qe dikush po vinte mbrapa meje. Shpejtova hapat. Ne sec e fundit qe u ndez makina dhe dyert u mbyllen automatikisht, ndjej nje dore ne deren e makines qe mundohej ta hapte. Vazhdonte akoma te fliste dhe ngulmonte qe une ti hapja deren. U tmerrova. Bera sikur po kerkoja dicka. Nuk kisha as cel. me vete. Ja kam dhene nje te bertiture sa thashe se u krisen xhamat e makines. I bertita atij me sa kisha fuqi. Nuk mbaj mend se cfare thashe konkretisht, por ai u tremb me shume se une besoj. As nuk e pashe se nga avulloi.
E cuditshme! Kujtojme se e njohim veten tone. E dime se si do reagojme ne situata te caktuara, por gabohemi. Nuk e dija se do arrija te gjeja forcen e ti bertisja ne ate menyre. Me hyri frika se ai e dinte ku jetoja dhe njihte gjithashtu makinen time, qe bie menjehere ne sy nga ngjyra qe ka. Shyqyr Zotit nuk e ndesha me ate adoloshent verdalle shtepise sime. E kam tmerruar me keq se policia mesa duket. :p

Modifikuar nga Deb* datë 03/12/2009 ora 19:10

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 19:01
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Historia ime
Kete histori sa here qe e kujtoj me kap nje nostalgji dhe me mbushen syte me lot ...isha ate kohe isha icik e dashuruar por ishte si fillim dhe ishte icik si mcef dhe meqe ky bandilli jetonte afer xhajes tim une gjithmon merrja gjyshen dhe gjasme me pretekstin qe nana do takonte shoqen e saj shkoja ne une une mendoja se nana se dinte ....si duket im ate ja kishin treguar spiunet e perandorit (komshijet) dhe nje dite me pyet si me lezet "oj goce do ndonje ti "...une si kecke tu hedhme perpjet"jo o ba cjane keto fjale kush te ka thene direkt une emrin e atij qe me kishte pare "...babi jo po ma mire ma thuaj ta di ...une jo te betohem ...por si duket ai e dinte shume shume mire dhe nje dite babi si me lezet me kishte ardh nga mbrapa dhe rruges ne e benim gjithmon me nja 2 shoqe dhe me nja 3 cuna komshijte e mi ...kur arrinim afer deres keta iknen e une takova "ate" une po flisja me kete kur cte shof babin sa sme ra te fiket u zverdha dhe i them "babi" ky si i forte hahaha"e mire le te jete ku qendron problemi" babi vjen afer na pershendet e me thote "akoma ske hy ti ne shkolle ka ran zilja dhe ketij i thote "beji te fala babit " harrova te them se babi e nifte shume mire babin e ketij ishin shoke...shikoj te fortin une ai ishte me i verdhe se une ...e nesje une gjithe frike ne shkolle se do ikja ne shtepi ...shkoj ne shtepi e ishin ul e po me prisnin te hanin shikoj motren une ajo ma beri me shenje"ka ren bomba atomike "deshi me mthan ...shikoj gjyshen une bente fres me dore e tunde koken ...mamin po mos e shikoja hic fare e mire ulen ne tavoline une e thote babi "moj goce po cdoje ti me ate cunin ai me duket sikur eshte me i madh se ju me moshe nuk vjen ne ate shkolle ...une sa po u beja gati te pergjigjesha kur hidhet nana ime " a po ska faj goca te nipin e Sanijes ka takur i thashe ta pyesta si o Sanija " ne sic ishte mu drejtua mua "mire ishte Sanije i kishte ran icik tensioni " ...une se mbajta dot te qeshuren dhe ula koken babi sic qe ju kthye nanes" po qekur Sanije qeka smune me tension ajo ju perjgigja "po ka vite re bir se di ti qe vuan nga tensioni ajo " babi i tha "po sot e takova tek pensioni me tha se ishte mire si kokrra e molles e mos e mbro kot" ...ajo e shkreta e pa qe si heci ne kete menyre vuri direk doren ke zemra e filloi"ja u semura imen me filloi zemra line kete muhabet "...babi sdinte ma cte thoshte se si duket dhe atij po i vinte me qesh e me tha "bisedojme ma vone ne " ...nana sa pa qe babi tha kshu filloi "a line kete muhabet imen goce o do kerkoje fatin e vet mos mi bertit goces se nuk o budallaqe ajo di se cfare ban (se dinte e shkreta qe me te vertet se dija )"...se harroj kurre kete gje kam kalur vite dhe sot nuk e di pse me erdhi parasysh fytyra e saj kur bante gjasme se e kishte kap zemra...

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 19:03
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

.

biondia

çuditerisht bandillat o jetojne afer gjyshes, o afer halles, o afer xhajes

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 19:08
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Mos me thuaj bionde se dhe une me gjyshe jam rritur. Gezonte gjyshja e shkrete kur na degjonte mua dhe motren kur bisedonim. Kujtonte se po flisnim per ndonje. Kush eshte ai na pyeste dhe syte i shkelqenin.
Po ik mi nene i thoshim se po bejme muhabet kot, nuk kemi ndonje. I ngelej qejfi se nuk donte ti mbanim te fshehta asaj.

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 19:14
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

biondia

çuditerisht bandillat o jetojne afer gjyshes, o afer halles, o afer xhajes

ke te drejte ke harruar dhe tezet

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 19:14
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 19:25
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

milioneri tu hap kanal haleje

pra duke diskutuar tek politika me erdhi ne mend... me ç'popull kemi te bejm.

ka 3 vjet ne vere... isha i ftuar ne shtepine e malit te nje mikut tim.

ky miku im, me prezanton diten e dyte, komshiun ku dhe i shikon shtepine pothuaj se tere vitin... te nesermen shkojme dhe marim nje kafe ne klub, ku ishte i ulur dhe komshiu.

aty ne bisede e siper i thote... shiko te me gjesh dy punetore, dua te hap nje kanal (30 metra gjatesia, e jo toke por veç gura ) ti bej lidhjen me puseten qe eshte jasht per ujerat e zeza.

ketu more bire i pergjigjet fshatari (me moshe 67 vjeç) nuk te vjen njeri per pune, leke s'kan por as qe e vrasin mendjen dhe s'duan ta dine.

dhe e vertetuam, shkuam tek lapidari i fshatit, ku ishin shum çuna te ri ul, i treguam per punen e askush s'pranoj.

kthehemi te klubi, ulemi dhe te habitur shtrojme problemin me ket plakun... si tja bejm, ku te gjem puntore.

shkoni dhe merni tubat pergjigjet ky, nderkoh un po ju pres ne shtepi te bejme mizurat e te fillojme punen... do e bej un tha, ke qejf te rrish me djem si ju, por mos me lini vetem

ok... ok

fillon punen plaku... tani ti bejme prezantimin plakut, shum i shendetshem ky, dhe s'ta jep pershtypjen per moshen qe ka, pra nuk eshte se e detyruam, as edhe qe e shfrytezuam ai tere diten me pune merej

bam e bam e bam e bam... kazma, lopata e me the te thash... veç gura, qe sinqerisht un edhe ky miku im na duhej 30 dite pune per ate kanal te gjate 30 metra, e jo 3 dite pune qe beri plaku

pra ne si detyre kishim qe ti benim shoqeri, te mos merzitej vetem, llafazan sa ska ku shko, fjalen ''epo kjo çudi e madhe'' e kishte ne goje pa pushim

ne nje moment, me thote ky shoku im... nuk te prezantova mire, xhaxhai me thote ka qene sekretari i partise demokratike ne kete fshat per shume vite.

vertet e pyes ?

la kazmen plaku direkt, i djersitur si kur kish dal nga deti, dhe me nje ze te çirrur uleret... i kam qire nenen tha, dhe jam njeriu me me autoritet akoma, kam shitur 600 viza, nga 1.000 dollar, kam siguruar jeten e femijeve, njeri ne amerike tjetri ne greqi e tjetri ne gjermani, te tre me vila, sinqerisht, u tmerrova

dhe perseri me tha per gjithçka çfar ndodh un pyetem i pari... se çfar duhet bere e se çfar s'duhet bere, kush te emerohet aty e kush te emerohet atje... bile dhe leket qe sjedh partia per te blere njerez i mbaj vete, i blej njerezit me fjale

kaq

kjo ishte esenca e kesaj drame... ku ngela vertete me goje hapur, jo per faktin e kanalit, ku i doli shpirti por se si e kishte krijuar gjith ate pasuri, dhe qe s'ndryshonte sistemin e jetes, ngrihej qe ne 5 te mengjesit qe merej me bageti.

kur tjetri te deklaron pa e njohur fare 600.000 dollare... un mendoj qe ai minimumi ka dyfishin, nder te tjera kishte shume prona, toka, klube, dhe nje hotel ne nje vend turistik.

nejse, nejse... epo kjo çudi e madhe

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2009 23:11
Ora tani: 12:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Nje histori nga jeta ime ............

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar