Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Ka fryk. I kam than.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
eeee
Citim:Po citoj ato që tha dylan eeee dylan. eeee dmth po?
Citim:Po citoj ato që tha dylan eeee
o vec mos i raft kush ne grep se me gjith rrjet e han
Citim:Po citoj ato që tha dylan o vec mos i raft kush ne grep se me gjith rrjet e han It dipends. Po te jete peshk i fresket po. Ti dylan e ha peshkun? Une per vete preferoj midhjet
Citim:Po citoj ato që tha dylan o vec mos i raft kush ne grep se me gjith rrjet e han
Citim:Po citoj ato që tha shelgu It dipends. Po te jete peshk i fresket po. Ti dylan e ha peshkun? Une per vete preferoj midhjet vdes dhe une epr milljet po dhe peshkune preferoj shume te fresket sdo mend tse nje vit ne frig sikur ska pike shije
Citim:Po citoj ato që tha shelgu It dipends. Po te jete peshk i fresket po. Ti dylan e ha peshkun? Une per vete preferoj midhjet
Regjistruar: 20/07/2009 Vendbanimi: New York Mesazhe: 2058
Dylan ka prirje biseksuale kjo sdo mend :p
__________________ A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
Citim:Po citoj ato që tha dylan vdes dhe une epr milljet po dhe peshkune preferoj shume te fresket sdo mend tse nje vit ne frig sikur ska pike shije No mi ti milljet. I haj vet. Ti peshkun mjaft e ke se kush nigjo Piterin.
Citim:Po citoj ato që tha dylan vdes dhe une epr milljet po dhe peshkune preferoj shume te fresket sdo mend tse nje vit ne frig sikur ska pike shije
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
plot me motra e vllezer ..i lumtur
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Shelgun e perfytyroj me kacurrela .
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.