Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675
...nis ashtu si perkundje e keputur e keputet ne klithma gervishtese qe vijne nga stomaku...cekici mshon me aq force ne koken e gozhdes sa shqyen edhe betonin po jane gozhde celiku , nuk perkulen . me e shumta mund te ndodhe qe daullet e vesheve perqark te bezdisen nga imitimi i cjerre i refrenit te veshur me duf te qelbet alkoli po ne fund te fundit , pune e paqme ...djall , ja kshtu varrosen mllefet fitimprurese ne te ardhshme lulishte pallatesh shumngjyrshe..
Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha al74 ...nis ashtu si perkundje e keputur e keputet ne klithma gervishtese qe vijne nga stomaku...cekici mshon me aq force ne koken e gozhdes sa shqyen edhe betonin po jane gozhde celiku , nuk perkulen . me e shumta mund te ndodhe qe daullet e vesheve perqark te bezdisen nga imitimi i cjerre i refrenit te veshur me duf te qelbet alkoli po ne fund te fundit , pune e paqme ...djall , ja kshtu varrosen mllefet fitimprurese ne te ardhshme lulishte pallatesh shumngjyrshe..
Keto fjale me kujtojne nje pikture te nje artisti te padegjuar shqiptar, e bere klandestine dhe tashme e varur diku ne nje mur ne fund te botes.
Peme te kalbura ne nje mocal ne nje gjysem nate me hene te dobet te mbuluar me re te zeza.
Objektet jane te ndryshme, por e njejta ndjesi.
Eshte mesnate dhe nuk di cfare te quaj "sot", megjithate per momentin me perfaqson kjo:
si e shtune zgjim me muzike popullore jam duke bere pune verdalle neper shtepi e duke kercyer...su gjinka as noj shami me i von flaken mor zot......apooooooooooooooooo sssssssssssssssssss ka lezet shpirti behet dhe dita me e bukur ka kuptim tjeter kur degjoj kete muzike se kisah ca dite qe spo i degjoja.
eh cna ka shku mendja me bo i dasem ne shqiperi e me kercy.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA si e shtune zgjim me muzike popullore jam duke bere pune verdalle neper shtepi e duke kercyer...su gjinka as noj shami me i von flaken mor zot......apooooooooooooooooo sssssssssssssssssss ka lezet shpirti behet dhe dita me e bukur ka kuptim tjeter kur degjoj kete muzike se kisah ca dite qe spo i degjoja.
eh cna ka shku mendja me bo i dasem ne shqiperi e me kercy.
Napoloni
Ah kjo jetë qenka për ty...ça të bëjmë ne që u plakëm thuaj, pa ju të rinjtë jepini Napolonit
Mqs ra llafi, kë nga forumi do martojmë që të bëjmë dasëm alla shqiptarçe
Ah kjo jetë qenka për ty...ça të bëjmë ne që u plakëm thuaj, pa ju të rinjtë jepini Napolonit
Mqs ra llafi, kë nga forumi do martojmë që të bëjmë dasëm alla shqiptarçe
Pershendetje Admiral une ndoshta kam disa vite me shume se ty na fillon vitit me 197 ...por ndihem e re ne shpirt dhe sidomos kur degjoj kete kenge ...sa per te martur kam 3 vjet qe u lodha tu i thon erias,katit ,vizionierit ,amores ,shejtones te martohen po asnje nuk degjoj me ngeli fustani ne dollap ...do provoj ti them iher shelgut si ma ka synin po nuk degjoi dhe i po martohem perseri vete u pa puna ...dy te martua ste bejne keq mesa kam pare.