Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
qershine me berthame gjume apo flej
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil qershine me berthame gjume apo flej dremis * * * I/e pire apo i/e dehur?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil qershine me berthame gjume apo flej
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
e mir mir e dehur urrej kur jam vetem nga pasojat q eme jep ( kshu e pir me mir) don birre apo wiski
Citim:Po citoj ato që tha dylan e mir mir e dehur urrej kur jam vetem nga pasojat q eme jep ( kshu e pir me mir) don birre apo wiski Jo, du ashu * * * E ke bere sot adetin?
Citim:Po citoj ato që tha dylan e mir mir e dehur urrej kur jam vetem nga pasojat q eme jep ( kshu e pir me mir) don birre apo wiski
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Jo, du ashu * * * E ke bere sot adetin? me ke me ba ,bana dush pak me par po e ti don asish apo ksish
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Jo, du ashu * * * E ke bere sot adetin?
Citim:Po citoj ato që tha dylan me ke me ba ,bana dush pak me par po e ti don asish apo ksish bereqavers si ta keshe * * * Si rri ne shtepi, me apo pa?
Citim:Po citoj ato që tha dylan me ke me ba ,bana dush pak me par po e ti don asish apo ksish
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner bereqavers si ta keshe * * * Si rri ne shtepi, me apo pa? hahahahhaha o zot me normal te ndoll te rrish pa ty
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner bereqavers si ta keshe * * * Si rri ne shtepi, me apo pa?
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
me ndoll posi. dylan me push apo pa push e don pjeshken?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu me ndoll posi. dylan me push apo pa push e don pjeshken? hahhahaha te jet fjala tamam vetem per pjeshken si frut me lesh me pelqen me shume tani si te jet fjala per naj gja tjeter sdi cte them hahahhahah
Citim:Po citoj ato që tha shelgu me ndoll posi. dylan me push apo pa push e don pjeshken?