Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003 Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Angry

me vjen te leshoj the F bomb

njerez, njerez ,njerez!!!!!!!!!!!!!!!!!
maskat njerez ,hiqini maskat se ma shpifet!
me mire te shoh perbindeshat poshte maskave sesa qeshje fallco,makiazhe,zbukurime. Si s'u lodhet me fytyrat e njemijeta qe perdorni,me lekuren rigjeneruese qe nderroni perdite ??
Dreqi e mori ! !!!!

p.s. nuk ka lidhje me forumin!!!

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Mars 2004 02:16
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
njerez, njerez ,njerez!!!!!!!!!!!!!!!!!
maskat njerez ,hiqini maskat se ma shpifet!
me mire te shoh perbindeshat poshte maskave sesa qeshje fallco,makiazhe,zbukurime. Si s'u lodhet me fytyrat e njemijeta qe perdorni,me lekuren rigjeneruese qe nderroni perdite ??
Dreqi e mori ! !!!!

p.s. nuk ka lidhje me forumin!!!

Lorie...Sja kam dhene dot zgjidhjen ketij problemi..(jo vetem une,po te gjithe).
Me duket se ka shume,shume te panjohura dhe ska per tu zgjidhur kurre..
Sipas nje zgjidhjes time ka dal Infinit..Dhe keshtu i ka dale te gjitheve,fatkeqesisht..

Mesazh i vjetër 30 Mars 2004 02:25
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
macekeqe
e perkedhelur

Regjistruar: 09/07/2003
Vendbanimi: Ne boten time
Mesazhe: 614

Ngrihem ne mengjes me plot deshira, me plot shpresa se kete dite te re dicka do ndryshoj, se shyqyr do gjej ate qe kerkoj brenda endrrave cdo nate. Ngrihem e lumtur dhe me qeshje neper buze.... po sa dal nga bota ime degjoj te njejtat "viktima te inorances" te perditshme, te njejtat ndjenja urrejtje qe shoqerojne boten e tere, te njejtat llafe, dhe tani nuk i kushtoj me as vemendje, i degjoj thjesht sepse me duhet ti mbahem kushteve te kesaj jete ne kete bote ku jetoj. Per cdo gje duhet ti permbahem kushteve qe kjo bote me kerkon, per ate qe bej, per ate qe vesh, per ate qe ha, per ate qe mendoj... per ate qe ndjej brenda meje. Sepse kjo bote nuk pranon njerez te lire, po vetem prototipa me mentalitete te ngushta. Jam e lodhur... urrej kete monotoni totale, kete indiference! Dua te jem e lire, e lire per te menduar ate qe vertete dua, per te ndjere emocionet ne menyren time, per te jetuar ! Boll!

Mesazh i vjetër 30 Mars 2004 03:39
macekeqe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të macekeqe Kliko këtu për të kontaktuar me macekeqe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: macekeqe Shto macekeqe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto macekeqe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Question

Cuditerisht, edhe perse njerzit gjenden gjate gjithe jetes se tyre se bashku ata vuajne dhe per njerez.
Eh per sa gjera vuajne njerzit!

Ajo qe me ben pershtypje eshte fakti qe njerzit nuk vuajne te shohin se sa meritojne te kene, te dine, te jetojne, te njohin, te kuptojne, te lumturohen, te triumfojne, te vuajne, te mos jene te vetmuar e keshtu pa fund...

Ka ca kohe qe me eshte krijuar nje fare ideje e cuditshme e po me mundon paksa. Perkufizohet lehte:

NJERZIT MERITOJNE TE ARRIJNE ATO QE KERKOJNE VEC KUR TE MOS UA KENE ME NEVOJEN

Mesazh i vjetër 30 Mars 2004 15:20
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tonia
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/05/2003
Vendbanimi: Shqipëri
Mesazhe: 190

Exclamation

Cuditerisht keshtu ndjehem dhe une keto dite Lova

Mesazh i vjetër 30 Mars 2004 17:46
Tonia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tonia Kliko këtu për të kontaktuar me Tonia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tonia Shto Tonia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tonia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Sot me ndimoi koha e bukur..

Sot jam ngritur me nerva dhe s kam qëne ne disponim fare,sepse mbreme isha me shoqerin dhe nuk jam ndjer mire nga prania e dikujt qe ishte aty,dhe qe ma prishi dsponimin edhe bla bla bla.....
Dhe sot kur kam dal per te shkuar ne pune me besoni ka qene koha ajo qe ma ka larguar gjithcka,dielli...

E pra diten ma ka rregullaur koha e bukur,keshtu qe une mendoj qe njerzit i kaplon merzija nganjehere edhe kur koha eshte e keqe.

Ju pershendes Lozi

Mesazh i vjetër 30 Mars 2004 18:01
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Tonia, Lozi!
Kur te dhemb shpirti gjithshka mund te duket e zymte dhe e pashprese, ashtu sikur te merret fryma nga tymi dhe era e squfurit ne nje zone industriale me oxhaqe e shtellunga tymi te erreta qe mbulojne gjithshka. Por midis hapjeve te vogla qe krijohen ne kete re tymi, mund te shihet edhe ndonje copez qiell blu, ndonje rreze dielli qe shpon, dhe te cel e te ngjyros irisin e syrit, si dhe ndonje zog qe fluturon lirshem lart ne qiell atje ku ndotja e ajrit nuk e arrin dot.

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 11:52
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tonia
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/05/2003
Vendbanimi: Shqipëri
Mesazhe: 190

NJERZIT MERITOJNE TE ARRIJNE ATO QE KERKOJNE VEC KUR TE MOS UA KENE ME NEVOJEN

Ne fakt e kisha per kete pjese te mesazhit tend lova. Kohet e fundit po arrij gjera qe me pare do kisha sakrificiuar te ardhmen per ti arritur. Tashme sme bejne as ftohte as ngrohte. Nga ana tjeter kam frike se gjerat qe kam tashi per zemer do te vije nje dite dhe do jem krejt indiferente, dhe kjo me ben te vuaj perpara... sa kontradiktore po dhe sa normale jane keto situata...
Hec mo kshu e paska jeta...

Gjithe te mirat

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 14:31
Tonia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tonia Kliko këtu për të kontaktuar me Tonia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tonia Shto Tonia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tonia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 70love[1].jpg
Ky file është shkarkuar 129 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Tonia, Lozi!
Kur te dhemb shpirti gjithshka mund te duket e zymte dhe e pashprese, ashtu sikur te merret fryma nga tymi dhe era e squfurit ne nje zone industriale me oxhaqe e shtellunga tymi te erreta qe mbulojne gjithshka. Por midis hapjeve te vogla qe krijohen ne kete re tymi, mund te shihet edhe ndonje copez qiell blu, ndonje rreze dielli qe shpon, dhe te cel e te ngjyros irisin e syrit, si dhe ndonje zog qe fluturon lirshem lart ne qiell atje ku ndotja e ajrit nuk e arrin dot.

Je si shpirt,LOVA,por dua te them dicka,asnjehere nuk duhet qe te krijojme ata zymti tek shpirti jone megjithate jane momente te vecanta qe cdo njeri
i perjeton ne momente te vecanta,ajo kaloi tek une.............

Sot jam shum mire dhe po pres me padurim te shkoj ne tiranen time se me ka keputur malli..........

ju puth forte.......... Lozi

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 14:43
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lova
Anëtar Aktiv

Question

mire ardhsh zemer, megjithate po te them dicka tjeter por te vertete....

Ne po ikim miq, ashtu si kujtimet, drejt heshtjes së vjetër, asaj heshtjes së butë, që jetojmë qysh prej lindjes... Koha po shprishet
si një flok i shkulur prej dhimbjes. Tani në vend të ajrit thithim mall dhe mes fjalëve të fundit, në çantat e rënda fshehëm lotët.
Ju dua shume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puthjen tende e ndjej zemer, eshte mall...........!!!

Mesazh i vjetër 31 Mars 2004 16:14
Ora tani: 07:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar