Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

AHA SOT QENKA MBYLLYR DYQANI .........................

..............O DREQE KU JE MAJ NAQE.......................

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2004 06:17
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sonila_21
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 26/03/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 121

Pershendetje te gjithe.

Do te kisha shume deshire te takoja te gjithe pjesemarresit e ketij forumi '

Ne vecanti ==Mizzen ' Klap & _ Trust_

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2004 07:31
sonila_21 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sonila_21 Kliko këtu për të kontaktuar me sonila_21 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të sonila_21't! Kërko mesazhe të tjera nga: sonila_21 Shto sonila_21 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sonila_21 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Re: Dani

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
faleminderit shume. Une per vete do i takoja te gjithe anetaret e forumit, por kam shume deshire te shikoj Carliton sps ndodhet ne angli prandaj. Nga vajzat Sy-jeshilen sps dua ti shikoj syte, a i ka vertet jeshile! Pastaj te gjithe.

Sa per kuriozitet.E ke takuar Carliton apo akoma deshire ka mbetur,ne tentative:p:p

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2004 11:05
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
AHA SOT QENKA MBYLLYR DYQANI .........................

..............O DREQE KU JE MAJ NAQE.......................

hahahahahahha prap paske ike mar,,,,,,,,,, une sa erdha thash po te gjej ktu,,, kisssss

Mesazh i vjetër 24 Tetor 2004 14:07
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

o Dreqe keshtu ne korrespondence une te kiss gjith diten .

Moj do mbash rregull ne dyqan ti apo jo ? kur ka kliente te fuqishem si puna ime psh (sa modest qe jam ) ti e mbyll dyqonin .
Mgjthate edhe une te kisssssssssssssssssssssssssssss forttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2004 02:43
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Po he nje here...
U takua njeri ketu??
Apo akoma me "ishalla" juve

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2004 03:43
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Cool

Una me kismet Ditin edhe e di vete ai se ke..:p...tjeter sistan do e takoj kismet ZOTIT dmth kur te vi ajo ne shqiperi ap0 j0 mE..?? :p(})(kiZ)

puc-puc uMmMaAa

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2004 04:25
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_tironc__king_
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/09/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 78

Una kte qe ka qit llapen desha me e taku ne me lujt icik hapa dollapa

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2004 05:33
_tironc__king_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _tironc__king_ Kliko këtu për të kontaktuar me _tironc__king_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _tironc__king_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _tironc__king_ Shto _tironc__king_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _tironc__king_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Hahahaha... anywhere any time:p

kiz-kiz UnA

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2004 05:37
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_tironc__king_
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/09/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 78

ngul kom me ket kingen ktu me llap jasht

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2004 05:46
_tironc__king_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _tironc__king_ Kliko këtu për të kontaktuar me _tironc__king_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _tironc__king_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _tironc__king_ Shto _tironc__king_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _tironc__king_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar