- kurse mua ... nganjëherë më pëlqen .... nganjëherë më pëlqen shum shum ... ( aty me kanotieren e zezë sidomos ) :p
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
- kurse mua ... nganjëherë më pëlqen .... nganjëherë më pëlqen shum shum ... ( aty me kanotieren e zezë sidomos ) :p
Ke te drejte Glaukus edhe mua me pelqen shume, shume, shume, Popi (Pinellopi :p)
Bletke ti mund te kesh te drejte ne lidhje me ate classyn Amerikan apo Anglez a ku di une, por nuk di c'te them, as Sofia Loren dhe as Penelope Cruze nuk mund te quhen "dry tost" , ato kane ate bukurine e tyre juicy reale dhe jo perfecte, qe i ben kaq origjinale dhe tokesore. Prandaj jam kaq e dhene mbas bukurise Mediterrane, le ti kene vithet e gjera, le ti kene parakrahet pak te shkurtra, por ajo i ben ato kaq terheqese dhe jo larguese tek meshkujt. Keto lloj femrash kane shprehjen e gruas dhe te nenes ne te njejten kohe, te asaj femres qe te ndjell edhe pa provokime.
Ato clasiket qe thua ti, vertet jane shume te bukura dhe as nuk e ve ne dyshim, por nuk e di se c'kane dicka qe te largojne, si kukulla vitrine te ngrira duken me shume.
Une jam me shume per ate bukurine origjinale dhe me jete, qe syri te qeshi pa qeshur dhe goja te leshoje mjalt pa folur edhe vetem kur i sheh. :p
P.sh. Nikolle Kidnam mund te kete bukuri perfecte, por mua nuk me terheq fare fare ajo delikatesa e saj. Gruas pervec delikateses sikur i shkon pak edhe ai dardanizmi dhe kombinimi i ketyre te dyjave e ben me terheqese.
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Aman o Glaukus vertet, pse ne femrat jemi kaq te bukura...prandaj une vete nuk u ve shume faj meshkujve kur nuk u rezistojne dot kersherimit te nje femre te bukur. Eshte si ajo ajka e qumeshtit, qe Zoti i ka dhene kesaj shoqerie tokesore, por c'e do, qe jo te gjitha femrat e kuptojne kete?????? dhe behen xheloze kot me kot, kur nje mashkull vezhgon nje femer nga koka tek kembet.
Tani nuk na hap edhe nje teme me titullin "Mrekullia e quajtur ...Mashkull" se proporcion me te perkryer se tek trupi i mashkullit, nuk gjendet tek femra.
Femra rreshqet, eshte ngjale.... Mashkulli qendron static, eshte solid dhe i patundshem...
Urime shume per temen!
Citim:Po citoj ato që tha kotka Aman o Glaukus vertet, pse ne femrat jemi kaq te bukura...prandaj une vete nuk u ve shume faj meshkujve kur nuk u rezistojne dot kersherimit te nje femre te bukur. Eshte si ajo ajka e qumeshtit, qe Zoti i ka dhene kesaj shoqerie tokesore, por c'e do, qe jo te gjitha femrat e kuptojne kete?????? dhe behen xheloze kot me kot, kur nje mashkull vezhgon nje femer nga koka tek kembet.
Tani nuk na hap edhe nje teme me titullin "Mrekullia e quajtur ...Mashkull" se proporcion me te perkryer se tek trupi i mashkullit, nuk gjendet tek femra.
Femra rreshqet, eshte ngjale.... Mashkulli qendron static, eshte solid dhe i patundshem...
Urime shume per temen!
..........
:
Me beso kotka se jave me pare po mendoja te hapja nje teme " Mrekullia e quajtur Mashkull"...haaaaaaa....c'koincidence...tesh kush po e hap...une ti apo Kasandra?:p