Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

"erdha po sic duket vone, un ende te dua sdi a me beson..."

http://www.youtube.com/watch?v=w3f6erLOM7A

...e keshtu ikim pa ditur se ku perfundojme. Ndaj kemi frike te ndihemi te rritur, sepaku une keshtu ndihem.

Modifikuar nga Enya datë 21/11/2008 ora 21:49

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Nëntor 2008 21:36
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Me duket i kerkoj vete ngaterresat une...

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 00:01
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Koli_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/11/2008
Vendbanimi: nuk e di
Mesazhe: 109

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

oh!!! se desh harrova tani beju djale i mire dhe me trego kush eshte ajo goca qe ka fol mire per mu?!! thjesht dua te di kush jane njerzit e zgjuar ne forum....

po po o kurt moderator kan fillu me fol se kshu tha dhe ai cuni dhe dun me na heq o ty o mu
po ktu mesazh et jan me numer dhe ti nja 1000 meszhe un 20 pra dun me me heq mu se jom i ri ktu
ajo goca qe ka fol me ty ska men fare pranej ka fol per ty
o kurt aje vllai im ?
me thuj po-jo

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 00:23
Koli_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Koli_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Koli_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Koli_tr Shto Koli_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Koli_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Neser bohet nomi .... gjithe ai Derby ............. dynjaja merren akoma me me the te thash ................ . Mahhh

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 01:37
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Neser bohet nomi .... gjithe ai Derby ............. dynjaja merren akoma me me the te thash ................ . Mahhh

Po e pres te nesermen sic prisja Vitin e Ri kur isha e vogel   ...

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 01:48
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

asnjeher sme ka pelqyer futbolli

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 01:51
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Po e pres te nesermen sic prisja Vitin e Ri kur isha e vogel   ...

Do na rrahi Mou neser .............

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 03:20
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

Do na rrahi Mou neser .............

tobe jarebin .... te lutem turll dashke te me lesh pa gjume ti

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 03:21
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
ata qe e krijojn sherrin dalin gjithmon pa asnji gerdhishtje nga sherri......

kam ba shaka me ty turll me shume se me ndonjeri tjeter ktu, thjesht se me je duk nje cun clever, nese i kam kaluar kufinjt ndonjehere, menjehere t'a kam kujtuar qe kam rrespekt per ty, kam shprehur keqardhje ose ose t'kam kerkuar falje...... gjithe kto kohe kisha pershtypjen qe je i pjekur dhe din t'besh disa dallime, kisha pershtypjen ose iluzionin qe duhet te kisha earn a little respect from you. i'm an idiot...

nuk jam me nerva me ty, i zhgenjyer me saktesisht...

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 05:10
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

S'jam merzitur ndonjehere sa sot ne nje dalje me shoqerine. ...?!?

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 07:36
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar