Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...turll dhe debi po eksitojne me mp e dini apo jo se sdo rri tani te baj lidhjet e 1 te debores me 2 e turrlit me dhemb dhe koka ...

Vetem make up sex e zgjidh kete pune ....... :aha :aha
Tani erdhe ti qe do shkoj tek dentisti une ........... .
Pa Sisoko, Chiellini sot .......... la vedo nera ............. :aha :aha :aha

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 20:52
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 127774-small-rosensirup.jpg
Ky file është shkarkuar 28 herë.

Citim:
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...

Na Zonja e Xhemalit nje shishe sherup. sa e shtrydha!

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 20:58
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Vetem make up sex e zgjidh kete pune ....... :aha :aha
Tani erdhe ti qe do shkoj tek dentisti une ........... .
Pa Sisoko, Chiellini sot .......... la vedo nera ............. :aha :aha :aha

imen erdha te keqen se isha e zene kemi pune parukerja ...thojte ...komet..masazh ... e di qe e kemi te veshtire e di po pergatitem per ndeshjen vizionier rrofsh re cun me nje nuse si je vete ...

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 21:02
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha turll
[B]

. Une nuk po ofendoj AD sot kur shihet qarte "agresiviteti" i saj ndaj meje ........ megjithate kam te drejte t'u kthehem robve me te njejten monedhe

ca agresivitet o njeri se late nam ... pse ore ketu ne forum kam ngel une me tregu agresivitetin tim sic e quan

une hyj postoj bej gallate e nuk ofendoj njeri per sa kohe nuk me ofendojne e me ironizojne te tjeret.

sinqerisht kam respekt per moshen tende dhe si me e vogel qe jam po te hap rruge.

Te cova 1 mp dje per tu sqaruar per gjera qe mos diskutoheshin nga te gjithe por nuk tregove interes. Keshtu qe te lutem mos me permend me do ta dija per nder.

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 21:08
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 21:30
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Citim:
po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka

Cer bombe thu ti ???!!

Ne´dum dashni, kjo thote bombe!!!! eeehhhh

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 21:52
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re images.jpg
Ky file është shkarkuar 21 herë.

Debora, te beri efekt kafja?

Na dhe nje tani me nje cope Torte!

Kam marre sherbimin sot ne Mejhone!

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 21:58
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ca agresivitet o njeri se late nam ... pse ore ketu ne forum kam ngel une me tregu agresivitetin tim sic e quan

une hyj postoj bej gallate e nuk ofendoj njeri per sa kohe nuk me ofendojne e me ironizojne te tjeret.

sinqerisht kam respekt per moshen tende dhe si me e vogel qe jam po te hap rruge.

Te cova 1 mp dje per tu sqaruar per gjera qe mos diskutoheshin nga te gjithe por nuk tregove interes. Keshtu qe te lutem mos me permend me do ta dija per nder.

S'kam kerkuar asnjehere respekt per moshen ketu .......... sepse nuk e quaj veten moshe e madhe .......... madje ....... nuk kam kerkuar respekt nga askush ........ .
Nuk ka nevoje te me hapesh rruge sepse e kuptoj vete se ku duhet te ndaloj ....... .
Nuk te ktheva pergjigje sepse nuk ka cfare pergjigje te te kthej ............. . Nuk kam cfare sqaroj kur nuk kam hapur konflikt ........ .

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2009 23:14
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re images.jpg
Ky file është shkarkuar 19 herë.

Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!

Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.

Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2009 00:40
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!

Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.

Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!

na ler rehat se se kemi mendjen me vdeke dhe nje here o vizioner
flm per kafen torte e cfare na ke sjell

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2009 00:47
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar