Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit... Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 3.40.
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahahahahaah Gango me ke e ke maj naqe

o zot kur bahesh ti me nerva me knaq krejt.. te shkon jashte mase........

Pse te du kaq fort dreqe?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 05:23
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

me duhet te pranoj se jam pak nevrikper disa gjera qi marre shume shpejt pa hezituar mire gjendjen...

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 14:20
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

jam e trishtuar ...sepse ka tesh 2 dite qe degjoj vetem vdekje....per 2 dite kane vdekur 2 kojshi ktu tek une ....me duket vetja e rrethuar nga veli i zi i vdekjes....sikur ajo rri ngecur diku.....zot...sa gjynah eshte kur nje jete shuhet...kur nje te riu i mbesin endrrat ne mes....kur nje baba le vajzat dhe gruan e tij vetem.....pse ...duhet te ndodhin keto gjera?.....

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 14:26
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

besoj se gjerat keshtu jane shkruar disa lindin disa vdesin disave te tjerr u shuhen endrrat..kjo eshte jeta ky eshte realiteti kjo eshte e verteta...qe duhet te perballemi me te.

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 14:53
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

...perseri e trishtuar...ndoshta edheme shume se pare......sapo mora nje email nga nje mikja ime qe permb.nje subj.te vecante...ishte poezia e nje adoloshenteje ne ditet e fundit te jetes se saj.....kam nje poezi qe e ka shkruar ajo vete...eshte nje mesazh per jeten,njerezit....po nuk po di ku ta shkruaj.....ku?....me jepni ju nje mendim?

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 15:35
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

duhet te hapesh nje teme te vecante per te mendoj une lol.

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 15:39
Katilesha
.

ashtu mendova edhe une ne fillim...por eshte thjesht nje poezi qe e ka shkruar ajo...dhe e ka publikuar mjeku i saj.....nuk di...por mendova ta shkruaj ketu..........a thu bej gabim?....

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 15:41
Amstel
me kerkoi kush????

mendoj se po lal...mendoj se ajo duhet hedhur tek letersia dhe ajo tem mund te qendroj e hapur per tema te tilla

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 16:00
comja
atdhetare

Regjistruar: 21/09/2006
Vendbanimi: lagja tap. rr.shishe
Mesazhe: 611

Ah si nuk kam nje grushte te fuqishem ti bie mu ne zemer malit qe sben za ta di dhe ai se cdo me thane i dobet (e di qe se kam ber une por eshte mendimi i im ne keto momente)

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 17:16
comja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të comja Kliko këtu për të kontaktuar me comja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: comja Shto comja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto comja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Ma hoqen trurin ca anetare ketu...qe ala se kam marre vesh ne jane meshkuj apo femra....spo flas me gjate se po ju behet qejfi.

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2006 19:57
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar