RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Piktor
Qe Trocki me demaskimin e tij ndergjegjsoi amerikanet kjo dihet, vetem se problemi qendron ne faktin edhe pse jemi jashta temes, ne ate kohe egzistonin koncepte te gabuara dhe per ne shqiptaret ishte nje epoke e gabuar, me troç nuk ishim kurrkushi, vendi quhej vilajet i turqise apo ballkon dhe te mire ishin vetem xhembazet, ata benin politiken dhe pazaret vetem se varej se nga vinin keta, nga perendimi apo lindja, nga jugu apo veriu. Ja keshtu as mish as peshk deri me 1912.
-------------Nje gje dueht te saktesoj se nuk jam shprehur tamam
--Jo se Trocki i ndergjegjesoi amerikanet --porse i vuri ne pozite te veshtire ,i demaskoi ata duke ju treguar traktatin e coptimit te Shqiperise ju tha se te gjitha fjalet tuaja per vetevendosjen e popujve te vegjel jane propgande boshe....
-Piktor kur Trocki na mbrojti ishte viti 1918-1919 --dhe Shqiperia atehere ishte shtet me vete --Me kufij te percaktuar qarte --Pra nuk ishte aspak ashtu sic thua ti
-Pavaresisht se fuqite e medha dhe sidomos Anglia kekronin te plotesonin orexet e Greqise .....
--------Biles ne ate konference u krijuan shtet e reja si Cekosllokaia, Hungaria --Polonia --etj --Sepse ato deri ne 1919 ishin pjese e Perandorise se Austro-Hungarise---
----------Dhe aty pas asaj konference ato filluan jeten si shtete te pavarura sepse me pare kishin qene me keq se ne , ishin thjeshte provinca te Pernadorise Austro-hungareze ..
-Ndaj mos u nxito ........
Mendim Casti :--------------Dikush aty me beri mua nje verejtje qe i zgjas shume fjalimet e mija propgandistike ..lol
--------E ka gabim
----------Une mendoj se ju te gjithe keni nevoje te lexoni keto qe shkruaj une ,
------........sepse ju, te gjithe pa perjashtim, nga menyra si arsyetoni keni lexuar me pak se sa kam vrima une ne kantjere ___( kjo eshte nje MC GUFFIN --sipas nje filmi thriller te Alfred Hitchkok) ___sepse ..... une s'kam vrima ne kanatjere , pasi i mbaj te reja fare
.................Kjo dmth se se ju nuk lexoni fare qe te dini kush jeni ---
Por jeni me fat se duke lexuar keto qe shkruaj une mesoni dicka te vertete dhe te dobishme
per te pasuruar kulturen tuaj ..... ..
.Sorry per mungesen e modestise ,por nuk dua te jem hipokrit