Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 125 126 127 128 129 130 131 132 133 [134] 135 136 137 138 139 140 141 142 143 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Kati un po erdha nuk çohem mo,deri sa të mallkosh veten që më ftove

.................

uh...........s'ka gja .....i kam marre te tana gjanat parasysh.....ti vec hajde se mallkimet shkojne e vijne ....kurse nga pirja e kafes bashke nje kujtim metet..  

ps:Glaukun   a ma ka pa kush??  I bana nj tel.por nuk ma  hapi celin...sic duket do jete andej nga Golemi....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:03
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Hajt Kati po e pi vetëm nji kafe se nuk du me të vra shum,se je dhe me provime tani.....

Glaukusi ka shku në Golem se do me më gjet mu nji Dhom me qera nga 1-20Gusht.Pastaj po ta jap dhe un nji kafe ke" Bar Golemi".

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:11
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ylli pa han
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/01/2007
Vendbanimi: njit me bin ladenin
Mesazhe: 891

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

.........

shife shife.........me fol mas shpinet edhe te falat...pa sy per sy me shpif per ty kja nuk hahet.:p.............e kam pase nder mend me e pi nj e kafe me ty tesh .....ehuuuuuuuuu.............shiji buzt per murriz...........:p....

ps: ...dhe se kam harru me te than ....se aja dera qe ke shkapet shume ate dite ka fillu me na knu...:p.....

se ca ke pas nder mend ti nuk e di un por nuk begenisi un me pi kafe me ty hahahahhahahhaha

ps kujt i plasi per deren tane un kam hallet e mia se me ka hup celeshja

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:12
ylli pa han nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ylli pa han Kliko këtu për të kontaktuar me ylli pa han (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ylli pa han Shto ylli pa han në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ylli pa han në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

...........

ashtu de puntori ....se edhe une ne shpi ekspres italian pi se ma ka pru nje mik qe kam andej.......Po ca ke ba naj gja t'mire keto dite?? ............Jeta familjare ca thot??

Mir te falna neres e munohena me vjedh naj moment me hedh syt knej kah shoqnia...

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:14
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Hajt Kati po e pi vetëm nji kafe se nuk du me të vra shum,se je dhe me provime tani.....

Glaukusi ka shku në Golem se do me më gjet mu nji Dhom me qera nga 1-20Gusht.Pastaj po ta jap dhe un nji kafe ke" Bar Golemi".

............

aman Nigo se na shqetesove kujtova se don me ma dhane kafen te "Bar Dhoma"...:p.......Po mendoj  t'i tham edhe une Glauk.me me gjet nje dhome andej pra u pa puna... .........

Nigo..merr ca te dush ...te thashe e kam da mendjen sot.....jo per gja se fatura n'emer t'Yllit shkon :p

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:18
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Mir te falna neres e munohena me vjedh naj moment me hedh syt knej kah shoqnia...

..........

pse s'thu ti se e paske grun e bote e te urte.........se ka edhe nga ata gra qe ta presin shkurt........momentin e shoqnise e kam fjalen....:p

ps:Ylli........da da s'pajtohena ma......mos me del para neser ......vedit ia bane...:p

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:25
ylli pa han
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/01/2007
Vendbanimi: njit me bin ladenin
Mesazhe: 891

ball me muhabete te kota ca doni me marr me pi se nuk rrihet ne klub 3 ore me nje kafe
e di qe jeni studenta por edhe un kam punen teme maj familjen me kete pune

ps pse kena kene te pajtushem ne dy
ejjjjjjjj me duket se ta kam pa kujshijen mram
mos qosha gabim bani te fala

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:30
ylli pa han nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ylli pa han Kliko këtu për të kontaktuar me ylli pa han (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ylli pa han Shto ylli pa han në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ylli pa han në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han
ball me muhabete te kota ca doni me marr me pi se nuk rrihet ne klub 3 ore me nje kafe
e di qe jeni studenta por edhe un kam punen teme maj familjen me kete pune

ps pse kena kene te pajtushem ne dy
ejjjjjjjj me duket se ta kam pa kujshijen mram
mos qosha gabim bani te fala

........

ahaaaaaaaaaaaa  tesh ma ke mush mendjen......ban si  erzli kur e sheh se dona me u cu aaaaaa??....leni kta lojna.....se nuk te hskon burr me familje/...:....Ma vajzen e vogel  i ahanksha  kaculelat...

ps:per kojshien s'di ca me te than.....bana te falat vete se jena grindejshen....:p...

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:35
Nigo
i larguar

Regjistruar: 19/03/2006
Vendbanimi: .........................................
Mesazhe: 1757

Kati nuk po mar mo ..........un kujtova se do i pagush ti.

Ke "Bar Dhoma"......nuk më kisht shku men'ja,ide e bukur kjo.

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:36
Nigo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nigo Kërko mesazhe të tjera nga: Nigo Shto Nigo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nigo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Kati nuk po mar mo ..........un kujtova se do i pagush ti.

Ke "Bar Dhoma"......nuk më kisht shku men'ja,ide e bukur kjo.

..........

si dush ti Nigo........rendesi ka fjala e mire...dhe idete e bukura...:p...

Tesh po iku dhe une ....se m'erdhi ora a studimit.........Ia kalosh mire dhe t'fala Glaukut...thuji qe t'ka kerku Kati.........

Have Nizze  Day...

Mesazh i vjetër 27 Maj 2007 14:40
Ora tani: 14:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 125 126 127 128 129 130 131 132 133 [134] 135 136 137 138 139 140 141 142 143 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > "BAR TIRONA" per te gjithe...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar