Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
po mbaja kryt me dor tu me llimt sdi pse me ka marr uja me duket kam fillu cik diet sdi pse po kam fillu mu trash dhe une qe mendoja qe sdo me ndollte
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
Citim:Po citoj ato që tha raid Eliz, kujdes mos te te haje nai peshkaqen kur te lahesh ne det,, mos ki merak,ja do kujdeset Glaukus per mu
Citim:Po citoj ato që tha raid Eliz, kujdes mos te te haje nai peshkaqen kur te lahesh ne det,,
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha eliz mos ki merak,ja do kujdeset Glaukus per mu Po mos te haje Glaku me eliz dhe kush te ben derman pastaj.
Citim:Po citoj ato që tha eliz mos ki merak,ja do kujdeset Glaukus per mu
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
http://www.khanacademy.org/ Meqe eshte dhe ora fiks, po marr leksione onlajn
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Poezi po bej , e kam vendosur gegnisht du me shkrue, Katin me e konkurrue
Citim:Po citoj ato që tha Eria Poezi po bej , e kam vendosur gegnisht du me shkrue, Katin me e konkurrue Q'ka je tuj than oj mice? Le qe shkodrancja nuk eshte gegnisht
Citim:Po citoj ato që tha Eria Poezi po bej , e kam vendosur gegnisht du me shkrue, Katin me e konkurrue
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Le qe shkodrancja nuk eshte gegnisht Hec e mbushu mendjen shkodranevet pra.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Le qe shkodrancja nuk eshte gegnisht
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Poezi po bej , e kam vendosur gegnisht du me shkrue, Katin me e konkurrue Ciu ciu ciu ciu Shelgush, ça bojne ti?
__________________ .
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
Ja po shof kshu gjonash...
__________________ mir..
Regjistruar: 20/07/2009 Vendbanimi: New York Mesazhe: 2058
Po shof ncis
__________________ A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?